Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloutteeeee

Musze zdradzic swojego faceta!

Polecane posty

Gość aloutteeeee

Jestesmy 5 lat razem, oswiadczyl sie, bardzo go kocham ale jest moim pierwszym lozkowym partnerem, musze sprobowac jak smakuje seks z innym , wydaje mi sie podchodze do seksu zbyt emocjonalnie i moze mogloby byc hmm inaczej? prawda?

Gość aloutteeeee
zawsze mnie zastanawialo jak to jest robic to bez uczuc, jak fajnie moze byc

Gość aloutteeeee
dlaczego?

Gość pozostawie bez komentarza
:O

no dlatgeo ,ze jak sie Twój narzeczony dowie to pozegnaj sie ze ślubem i jakąkolwiek przyszłościa z nim

Gość Onnnnnnss
Bo jak będziesz robiła jakiemuś loda to wtedy sobie uświadomisz że tak naprawdę kochasz tylko tego jednego i robisz głupotę

Gość marchewwka
'bardzo go kocham" Do dupy z taką miłością.

Gość aloutteeeee
furgonetka wlasnie to mnie powstrzymuje jak na razie, boje sie ze moze sie sypnac Onnnnnnss -- no i bardzo dobrze , przynajmniej bede miala pewnosc

Bo jak będziesz robiła jakiemuś loda to wtedy sobie uświadomisz że tak naprawdę kochasz tylko tego jednego i robisz głupotę buhahaha:D:D:D bo to lód z miłości

Gość aloutteeeee
marchewka no a moze go kocham bo byl moim pierwszym hmm? moze gdybym robila to z kims innym to bym sie odkochala? wtedy na pewno do dupy z taka miloscia

Gość aloutteeeee
no wlasnie ja robie loda z milosci :) chcialabym zobaczyc czy tak fajnie jest robic komus na kim mi nie zalezy

Onnnnnnss -- no i bardzo dobrze , przynajmniej bede miala pewnosc dobrze?? a ile ty masz lat? bo piszesz jak jakaś smarkata lalunia, która dla utwierdzenia się w tym czy kocha swojego faceta musi dać się zerżnąć innemu:O żałosne

Ty masz 18 lat czy co/??? jak to byś się odkochała walać sie z innym? ale głupota miłosć to nie tylko sex

Gość całkowicie czarny kot
nie musisz - chcesz a to różnica i to zasadnicza

Gość aloutteeeee
25

Gość aloutteeeee
rocznikowo , na razie 24

Gość aloutteeeee
no bo nie wiem, moze sie w nim tak bardzo zakochalam bo byl moim pierwszym?

Gość LOV LOV LOV2
TO GO ZDRADZ I NIE UPRZEDZAJ NA KAFE.TYLKO MU CZASEM NIE MÓW O TYM ,WIESZ KAZDY FACET CHCE ZEBY DZIURKA BYŁA TYKO JEGO I ZAJEBISCIE TO DOCENIA ZE NIKT TAM NIE MOCZYŁ .JA PRZED MOIM FACETEM MIAŁAM 3 A OBECNEMU WMÓWIŁAM ZE ON JEST TYM PIERWSZYM JESYNYM-FRAJER WIERZY I NAWET NIE MA POJECIEA ,ŻE NIE JEST JESZCZE OSTATNI NA LISCIE.TERAZ CNOTKI NIEWYDYMKI OBRZUCĄ MNIE BLOTEM ,OJEJ JAK TAK MOŻNA POWIOEDZĄ :O

Gość zapach pomarańczy...
A ty kochasz swojego narzeczonego głupia cipo? Nie współżyjesz z nim, nie masz orgazmu? Zastanów się, za nim wyjdziesz za mąż i założysz rodzinę. Zapytaj siebie samej, czy dorosłaś do tego związku? Jak nie, to powiedz swojemu narzeczonemu, że nie jest ciebie wart i chcesz się wyszaleć z innymi, jako wolna i niezależna kobieta.

Gość aloutteeeee
tak kocham go ,ale zastanawiam sie czy dlatego ze to z nim poszlam pierwszy raz do lozka! moze przez to jestem tak emocjonalnie uwiazana? poza tym moze mozna jeszcze wiecej z seksu wycisnac ? nie potrafie sie odciac od uczuc kiedy z nim to robie

lovlov poziom Twojej wypowiedzi jest żałosny skoro swojego faceta nazywasz frajerem musisz być na prawdę pustakiem żeby nie być flanelcią nie trzeba być cnotką niewydymką dziecko

dotychczasowa miosć mojego żcyia tez był moim pierwszym i gdyby nie okoliczności to byłabymz nim do dziś, beż chęci sprawdzania on Cie chyba juz nie pociąga skor chcesz innych>

Gość aloutteeeee
pociaga mnie i to bardzo ,az boje sie ze to obsesja, pociaga mnie chociaz nie jest az tak przystojny a cholera pociaga mnie jak nikt inny :O ale moze w chwili pojscia do lozka z innym ten czar by zniknal?

Gość offerma na logaucie
oddaj mu ten pierscionek ...

Gość marchewwka
A chciałabyś, żeby on też chciał jeszcze popróbować i zaczął na boku zdradzać Cię z innymi? Po to żeby potwierdzać uczucia? Jak byś się czuła z tym? Wykazałabyś się taką wyrozumiałością, jak teraz wobec tego co sama planujesz?

daj chłopakowi święty spokój widocznie nie jesteś gotowa na poważne deklaracje więc nie skazuj go na męke z taką babą, bo to Ci nigdy nie minie i całe życie z nim będziesz się zastanawiać jak to jest z innym

Gość aloutteeeee
nic mu na razie nie oddam chyba ze po zdradzie sie okaze ze to nie byla milosc tylko przywiazanie przez bardzo emocjonalny seks, poza tym on sam swiety nie jest, co prawda mnie nie zdradzil ale przede mna dymal bez zobowiazan, wiec czym dla niego jest seks? nie tym samym co dla mnie. A moze dlatego ze moje podejscie do seksu jest chore ? dlatego musze to sprawdzic