Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloutteeeee

Musze zdradzic swojego faceta!

Polecane posty

bez uczuć wcale nie jest fajniej. Zazwyczaj facetowi nie zależy by Tobie też było dobrze, słabo Cię zna i nie wie co lubisz itp. Nie powiem, że nie ma w tym nic fajnego... zawsze są to jakieś emocje - raz lepsze raz gorsze... ale zawsze potem przychodzą wyrzuty sumienia, że robiłaś coś tak głupiego.

Gość bo on cie nie kocha
Skoro masz takie mysli to wasz zwiazek juz umierl...on cie pewnie juz nie kocha.Gdyby byla to piekna milosc nie myslalabys o innych kutasach !!!!

Gość aloutteeeee
nie jest fajnie? to dlaczego ludzie tak robią

Gość bo on cie nie kocha
UMARL *

Gość aloutteeeee
jest pięknie naprawdę..okazuje mi to na każdym kroku..w łóżku też dlatego zastanawiam się jakby było z kimś kto mnie nie kocha ani ja jego

Gość bo on cie nie kocha
Ludzie uprawiaja tez seks ze zwierzetami.Sprobuj koniecznie.! Zadnych zobowiazan i nic sie nie rozplotkuja.Pelna dyskrecja.:)

Gość aloutteeeee
:O

Gość xdxdxdddxxddd
jak jest kicha to dopiero wtedy doceniam to co mam w domu,ha,ha,ha i nuda odrazu przechodzi...gorsza sprawa jak taka ,,kicha,,sobie wkreci amory i zaczyna palac dzika nienawiscia do twojego faceta,i knuc cos tam pod kopula

Gość bo on cie nie kocha
Nie wierze,ze kobieta kocha i mysli o innych kutasach tak na powaznie,by zdradzic.. Rob jak chcesz,ale w zyciu tak juz jest,ze za to zaplacisz...Myslisz,ze Ci co zdradzaja to sa tacy szczesliwi.Ogladasz za duzo seriali !!! Zdradzajacy to sa takie wraki emocjonalne.

Gość aloutteeeee
Zdradzajacy to sa takie wraki emocjonalne. -- możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? myślę że nie tak do końca

Gość dręczy mnie.....
aż tak bardzo Cię to ciekawi autorko jak to jest?

Gość dręczy mnie.....
odbicie lustrzane mojego topiku :(

Gość xdxdxdddxxddd
co do wrakow emocjonalnych...hmmm...to wlasnie zdradzeni sa ich najlepszym przykladem,poczytajcie sobie historie dziewczyn ktore sie dowiedzialy ze ich wspaniale malzenstwo i uroczy malzonek..to zwykly mit,bajka w ktora same wierzyly zrdadzajacy to raczej osoba bujajaca w oblokach i pozbawiona wspolczucia,lub poprostu skrajnie bezczelna,w zaleznosci od metody. Nie warto byc zapatrzonym w partnera,i wiernym bo predzej czy pozniej i tak okaze sie ze zdradzil,i zawsze lepiej byc o krok do przodu,zanim bedzie za pozno,stlamsisz swoje potrzeby dla wyzszej idei milosci,a za kilkanascie lat juz cie nikt nie bedzie chcial,za to jego okaze sie ze i owszem.

Gość aloutteeeee
xd tak samo myślałam...

Gość aloutteeeee
bo to się wydaje być aż za piękne ...

Gość aloutteeeee
bo on cie nie kocha , jesteś?

Gość dręczy mnie.....
aloutteeeee a wy rozmawialiiscie na ten temat? czy Twoj partner ma jakies obawy ze go zdradzisz? czy czuje się niepewnie?

Gość aloutteeeee
nie, nie daje po sobie tego poznać, zresztą jak jestem z nim to o tym nie myślę ,dopiero jak go nie ma

Gość dręczy mnie.....
a on nigdy nie wspomniał nic na ten temat?

Gość aloutteeeee
czy chcę go zdradzić? w żartach, na poważnie chyba nie

Gość pewna pani pod 30tke
nic mnie już chyba nie zdziwi :O

Gość aloutteeeee
największy problem jest ze znalezieniem faceta tak żeby o nim nie wiedział, poza tym nie chcę pierwszego lepszego np. z klubu, wolałabym najpierw się zakolegować i tak z sympatii iść do łóżka , nie całkiem na sucho

Gość aloutteeeee
mi się wydaję że aż za bardzo go kocham, muszę sprawdzić

tak faceci sie roznia jedne ma duzego inny malego ale nawet ten pierwszy nie spowoduje u ciebie orgazmu jak ty tego nei bedziesz chciala ani on jeden pcha plytko drugi sie zadyszy generalnie 80%r robi to w 5 minut kolejne 3 myje wieśka pod kranem a potem idzie spac nic nowego mialam 10:D

Gość jak często????
myje wieśka pod kranem - :D

Gość aloutteeeee
nie zniechęciłam się, miałaś chyba wyjątkowo kiepskich partnerów, mi seks niczego takiego nie przypomina

Gość ale jestes glupia
Moja rada dla ciebie autorko, kup sobie mega wibrator,wyobraz sobie ze to inny facet, bo owy wibrator zadowoli cie bez jakichkolwiek uczuc, pchaj mocno ile sil w rekach, az sie posrasz, wtedy bedziesz wiedziala jak to jest!:classic_cool: A tak powaznie to zostaw tego swojego narzeczonego, nie zasluguje na taka szmate jak ty!:classic_cool: