Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloutteeeee

Musze zdradzic swojego faceta!

Polecane posty

Gość poprooostu_Ja
a idź i się ruchaj !!! nam tam nic do tego !!! mam tylko nadzieję, że ten obecny facet się dowie o wszystkim i Cię w porę rzuci szmato :D

Gość jr943940rj3
swiadome swoich potrzeb HAHAHAHHAHAHAH nie ma to jak sobie w fajny sposob usprawiedliwic swoja glupote dzisiaj kurestwo nazywa sie sponsoringiem a szmaty nazywa sie kobietami swiadomymi swoich potrzeb i zeby nie bylo to w druga strone jest tak samo, faceci tez nie sa lepsi czasami, ale trzeba byc glupim zeby swoja glupote usprawiedliwiac glupota innych

Gość jr943940rj3
pewnie idź i ruchaj sie, w końcu najważniejsza jestes TY i twoje potrzeby egoistko

Gość aloutteeeee
dlaczego kurwo , szmato? on sie o niczym nie dowie, a moze po kryjomu sam mnie zdradza i mam rogi do sufitu? co innego gdyby on tez nikogo nie mial przede mna, a tak wiem ze on wie jaka z tego moze byc przyjemnosc nawet bez uczuc i ma niezly ubaw ze ja taka nieswiadoma pewnie

Gość aloutteeeee
zawsze szczery wbrew pozorom to nie jest prowokacja ;) piszcie, aj przeczytam wieczorem, ide, pa

Gość ZdradzonyDominik
Ona juz to ma w glowie, zdecydowana jest, zostalo tylko to sobie usprawiedliwic, i nastepne to zrobi, jak nie teraz to pozniej. Oproc tego, szczerze wierze ze kobiety to maja zakodowane w sobie.

Gość dffhfhdfh
dominik gadasz jak potluczony

Gość dffhfhdfh
wiecie co ,a ja rozumiem, wszystko przez media

Gość ZdradzonyDominik
Bo nie rozumiem jak mozna kogos zdradzic i tyle. Zdrada to za latwe slowo, to jest oszukiwanie drugiego czlowieka calkowicie, braku szacunku, braku wszystkiego. Jak nie ma wytlumaczenia, to taka jest natura kobiety.

Gość poprooostu_Ja
Nie można uogólniać, nie znamy jej faceta, nie wiemy nic o niej... ale tak czy inaczej, nie wiem jak można ruchać się z innymi facetami na boku i wmawiać sobie miłość do tego, z którym się jest. CHORE mózgi wyprane przez MTV... Jak cipsko nie wytrzymuje i chce więcej, niech zerwie z aktualnym facetem i idzie się zaspokajać, ale niech go nie oszukuje kurwa jedna !!!

Gość ZdradzonyDominik
Ale tak jest, Kobieta nic nie widzi zlego z tym, jak ulozy sobie w glowie ze potrzebuje, ze moze, ze ma pozwolenie, ze ma usprawiedliwienie, bo facet jej juz nie kocha, to pojdzie z kims innym ale zostanie z tym co jest bo nie chce calkiem zmieniac zycie. Przewaznie chodzi o sytuacja finansowa, zwiazala sie z kims przez kilka lat, wspolne konto, mieszkanie ale wedlug jej to zwiazek juz nie to co bylo, nawet jak facet sie nie zmienil i nadal kocha tak samo, wmowi sobie i juz ma wytlumaczenie. Jak juz ma wszystko sobie ulozone w glowie, to nastepny krok, jest wolna i szuka, ale zostaje z obecnym, i zdradza, proste.

Gość zapach pomarańczy...
Ona nie kocha swojego narzeczonego. Nie wie co to jest prawdziwa miłość. Ma w głowie zakodowane, że jej facet miał przed nią inne seksualne partnerki, ale nie wie, że żadnej nie pokochał. Był szczery wobec niej i wyznał prawdę, a ją boli to, że nie była pierwszą i tą jedyną. Autorka powinna z narzeczonym porozmawiać o tym co ją boli. Brak rozmowy i szczerości nic dobrego temu związkowi nie przyniesie:(

Gość ZdradzonyDominik
zawsze szczery, Nie mowie ze faceci to lepszy, ale kobiety to gorsze bo maja o wiele wiecej szansy niz faceci na spotkania. Jestes w zwiazku ? Wiesz ze jak twoja dziewczyna wychodzi, ubierze sie ladniej, wymalowana itd. inni sie az slinia, a ty jak glupi musisz to zniesc, bo tak jest.

Gość ZdradzonyDominik
Nie, to co ja pisze to jest wlasnie rozsadek

Gość ja Matyja
jr943940rj3 wiesz kto to był JUDASZ? to ten co zdradził, zawiódł zaufanie jak zdradzisz to będziesz takim właśnie JUDASZEM a nikt nie szanuje judaszy, bo nie są to ludzie którzy są godni tego żeby im zaufać Nie słuchaj głupot jeżeli jestes piękna i zdradzisz to każdy facet ci wybaczy.

Gość smutna-serenada
Autorko, do mnie masz jakies negatywne podejscie bez powodu w sumie. Zastanawiasz sie, czy seks bez milosci moze byc fajny, czy tylko milosc nadaje temu wszystkiemu smaku. NIe wiesz, czy seks powiazal Cie z chlopakiem na tyle, ze nie myslisz logicznie, bo masz niesamowity sentyment do tego pierwszego i jedynego. Ja to wszystko rozumiem, bo sama przerabialam, ale powiem Ci tak: Seks bez milosci jest super! Spotykacie sie dla seksu, wiec na tym sie oboje skupiacie, a poniewaz nie zamierzacie ze soba byc, nie musicie niczego udawac, zeby zrobic dobre wrazenie czy cos, dlatego nie wstydzicie sie zwoich potrzeb i fantazji. mozecie byc wyuzdani, odwarzni, perwersyjni. Taki seks dla seksu to cos wspanialego.

Gość ale jestes glupia
Glupia jestes do potegi, jestem w zwiazku od kilku lat, taka glupota nigdy by mi do glowy nie przyszla, bo bardzo go kocham.Mysle, ze chce zrobic mu na zlosc dlatego ze on mial inne partnerki wczesniej a Ty nie.Powinnas byc z tego dumna, ja bardzo bym chciala zeby moj narzeczony byl tym jedynym, w obecnych czasach "kurewskich czasach" powinnas sie cieszyc ze wspolzylas tylko z nim, sex z innym nic Ci nie da, bedziesz sie czula jeszcze gorzej, pamietaj ze jesli tak zrobisz bardzo, ale to bardzo bedziesz zalowala.Jesli sie kogos kocha to sie tej osoby nie krzywdzi, glupota chyba najwieksza jaka slyszala, zdradzic po to zeby sie upewnic o uczuciach do narzeczonego!

Gość ale jestes glupia
smutna-serenada "Autorko, do mnie masz jakies negatywne podejscie bez powodu w sumie. Zastanawiasz sie, czy seks bez milosci moze byc fajny, czy tylko milosc nadaje temu wszystkiemu smaku. NIe wiesz, czy seks powiazal Cie z chlopakiem na tyle, ze nie myslisz logicznie, bo masz niesamowity sentyment do tego pierwszego i jedynego. Ja to wszystko rozumiem, bo sama przerabialam, ale powiem Ci tak: Seks bez milosci jest super! Spotykacie sie dla seksu, wiec na tym sie oboje skupiacie, a poniewaz nie zamierzacie ze soba byc, nie musicie niczego udawac, zeby zrobic dobre wrazenie czy cos, dlatego nie wstydzicie sie zwoich potrzeb i fantazji. mozecie byc wyuzdani, odwarzni, perwersyjni. Taki seks dla seksu to cos wspanialego." Nastepna jebnieta.Wszystkie skurwiale szmaty wsadzilabym w jeden worek i spalila zywcem.

Planuję się przenieść do nowej szkoły. Z LO do Technikum. Czy dobrze robię ? Będzie tam też chodził mój chłopak. Nie, że idę tam ze wzgledu na Niego,czy coś. Jednakże, obawiam sie, że przez to może sie między nami coś zespuć. CHociaż teraz i tak całe dnie i noce spędzamy ze sobą, ale nie wiem. Co o tym sądzicie ? Macie jakieś takie przygody za sobą ? Błagam, pomóżcie ! ; ) tam , w środku jestem jeszcze małą dziewczynką. tą , co biega boso po ulicy , śmieje się goniąc motyle , przykleja nos do wystawowej szyby , wypatrujac ulubionych cukierków.

Gość aloutteeeee
smutna serenada ,właśnie chodzi o to że dla mnie seks z moim facetem to coś takiego innego niż tylko zabawa i inaczej sobie nie wyobrażam.. nie no muszę spróbować :(

Gość aloutteeeee
dlaczego? bo jestem ciekawa jak jest inaczej?

Gość xdxdxdddxxddd
kazdy zwiazek jest inny,to ze Madzia czy Hela patrza w swojego faceta jak w obrazek i nie maja zadnych watpliwosci-gratulacje,i byle tak dalej....ale sa rowniez takie zwiazki w ktorych ludzie zyja obok siebie i na widok partnera zblizajacego sie do lozka najchetniej obudowaliby sie betonowym murem,czasem nie tak latwo jest powiedziec ,,odchodze,,bo partner tego poprostu nie zaakceptuje,bedzie zastraszanie,grozby,chisteria,poprostu pieklo...wiec czasem lepiej pozwalic mu czuc sie bezpiecznie,nie rozpetywac ktores wojny i spokojnie oddac sie chwilowej namietnosci.Wiem jak zdrada smakuje,i to z obu stron,nie jest to mile...ale poprostu nieuchronne,najwazniejsze tylko zeby on sie o tym nigdy nie dowiedzial

Gość aloutteeeee
i na widok partnera zblizajacego sie do lozka najchetniej obudowaliby sie betonowym murem-- ale u mnie jest zupełnie odwrotnie