Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne zycie brzydala

Brzydkim zostaję czekac na potwore , nigdy nie zasmakujemy prawidzwego zycia

Polecane posty

Albo bedziemy samotni/samotne albo niektorzy trafia na amtorke brzydali ,abo swojego potwora ... nie zasmakujemy zycia jakie pokazuja w telewizji , fura skora i komóra.... czeka nas marny zywot gorzej niz szarego obywatela...czarnego niewidzialnego :O

albo jedzenie własnej kupy :classic_cool:

widze sami piekni na forum

Gość co ty wygadujesz człowieku
skoro uważasz, że jesteś brzydki to nadrabiaj innymi walorami. Znajdź dobrą pracę, dużo czytaj, nadrabiaj intelektem. Czy sądzisz że u faceta najważniejszy jest wygląd? Facet musi mieć to magiczne "coś" które odnajdzie w nim kobieta. Wygląd faceta to chyba tylko dla gejów się liczy :)

Gość odezwala sie
Co ty pitolisz :o poczytaj flądro posty i tematy prawiczków - oni w wiekszosci są fajnymi facetami , tylko kobiety oodrzucaja nas za wyglad ! mam ten sam problem , mam prace , czytac , koncze drugi kierunek studiow , jestem zawsze mily i co ? Mam brzydki ryj

Gość bgfkshbgfahxedzfbk
mówi się, że facet ma byc trochę ładniejszy od diabła, to kobieta ma byc ładna :-P

Oczywiście, najłatwiej bowiem być pesymistą, siedzieć i narzekać jak to jest źle, ale aby wziąć sprawy w swoje ręce, zrobić coś, by było lepiej, to pozostajesz bierna/y, tak przynajmniej wnioskuję z Twojej wypowiedzi. Masz nadwagę? Zapiszę się na fitness, biegi, masz problem z cerą? Poszukaj lepszej pracy i zaoszczędź pieniądze na dobre zabiegi u kosmetyczki. Poza tym, są ludzie, którzy cenią inne elementy niż wygląd. Np. ja.

Gość co ty wygadujesz człowieku
nie wiem w jakim środowisku się obracasz, ale wygląda na to, że twoje koleżanki to typowe blachary, skoro wyłącznie fizjonomia je interesuje. No, chyba, że faktycznie jesteś tak szkaradny, że wszystkie odrzuca na twój widok. Nie masz nosa, ucha, oka? O co chodzi z tym wygladem? Na wsi mieszkasz? Co masz do zaoferowania dziewczynie oprócz seksu?

Piszesz do Niej "Flądro", a w kolejnych zdaniach stwierdzasz, że jesteś zawsze miły - gratuluję. To ja dziękuję za takie miłe słowa.

Gość khymkhymkhym
Moze i konczysz drugi kierunek studiow ale poziom masz... i dziwisz sie, ze trudno ci kogos znalezc? Pitolaca fladra tez cie nie zechce :P

Gość hahahhahahacziiss
Ci faceci na forum mnie coraz bardziej śmieszą :D

Gość siostra richarda
na "brzydki ryj" kobiety przestają patrzeć tak gdzieś po 25 roku życia, kiedy inne atuty zaczynają go przysłaniać :)

Gość a mnie nie śmieszy
trzeba miec kase a wyglad mozna sobie tez polepszyc

Gość prawiczki są fajnymi facetami?
??????? czy ty na głowę upadłeś? Pewnie sam jesteśprawiczkiem i dlatego tak piszesz paru znanych wymienię offerma - fanatyk pisu, wyzywający ludzi o innych przekonaniach korjonos - bezrobotny, nudny faith glory hope - chory psychicznie bagno - frustrat tłumaczący sobie że kobiety są złe takich jak ten wyżej jest jeszcze paru kilku wyzywa wszystkie od kurew zaiste wspaniali faceci :classic_cool:

Gość darker to fajny facet
a darker ? :D a cream ? :) a kapselko ? bardzo mily :)

Gość mam 28 lat i nigdy nie miałem
dziewczyny bo mam szpetny ryj, nikczemny wzrost i żadnych atutów co by to przesłaniały.

Gość kapselko miły??????
oj dziewczyno :D naiwna jesteś cream tak samo darker ostatnio się trochę zmienił ale kapselko i cream :classic_cool: żal :D sprawdź przez google ich posty. Kapselko uważa, że każda to kurwa co leci na kasę a on biedaczek nie ma. cream twierdzi, że 8/10 kafeterianek to paszczury nie godne jego osoby a tak poza tym to nawet chłopak w wieku 30 lat nie ma matury i uważa, że to bardzo dobrze. Nie zdawał bo by "go z polskiego uwalili" :classic_cool: Teraz to mu zostało poprawianie LO w liceu dla dorosłych :classic_cool: no pomijając inne jego teksty o tym jak to lasie lecą na kasę i samotne matki to kurwy. kłanie się znowu google i przeszukanie strony f.kafeteria.pl pod kątem jego nicka

Gość prawiczek 26 ;]
ładna facjata to liczy sie w gimnazjum/ liceum. W raz z wiekiem liczą się cechy osobowości i co sobą dany osobnik reprezentuje ;]. Najgorsze i najczęstsze cechy forómowych prawiczków to mn: -mazgajstwo i użalanie się na sobą -wieczne odwracanie kota ogonem -dziwne poglądy w zasadzie człowieka oderwanego od rzeczywistości -nienawiść w stosunku do siebie i innych w tym głownie kobiet -ble ble ble ;]

Gość prawiczek 26 ;]
rucham psa jak sra :classic_cool:

Gość prawiczek 26 ;]
i juz nie jestem prawiczkiem

Gość prawiczek 26 ;]
gosciu wyżej niemusisz zdradzać swojego życia erotycznego podszywie.

Gość prawiczek 26 ;]
bo i tak jest lepsze niż moje i jestem zazdrosny. :(

Gość siostra richarda
dobry podszyw nie jest zły ;)

Gość siostra richarda
autorze tematu ja Ci bardzo chętnie wezmę do buzi ,a nawet dopłace

Gość prawiczku wiedz ze
nieurodziwe tez chca byc kochane