Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Literanka_

Ból głowy w ciąży.Czy ktoś tez tak ma??

Polecane posty

Gość Literanka_

Kończę 3 trymestr i znowu mnie zaczyna głowa boleć.Jak narazie boli juz drugi dzień.Mam dość, ale tez się trochę martwię:O Czy Wy tez miewałyście takie bóle??

Gość Literanka_
nikogo głowa nie boli?

mnie boli, właśnie zaczoł mi się 4 miesiąc, bule są okropne dopadaja mnie w nocy. czasami az powieki mniebolą. gin zaleciła mi apap ale tylko w ostatecznosci

Gość ćma cme goni
Ja miałam okropne migreny w ciązy

To normalne naczynia puchna rowniez w mozgu i ten ucisk na nie powoduje bol wiem co przechodzicie znam to z autopsji:( dziewczyny amol na skronie i nogi do gory powinno pomoc.Powodzenia

Miałam,pamiętam ten ból był okropny;( Pomagała słaba kawa lub apap. dzień przed porodem to juz myślałam,że umrę-dostałam jakiś specjalny lek w szpitalu bo już nic nie działało.

Gość Literanka_
dzięki dziewczyny:) amol sobie dziś kupię mam nadzieję,że pomoże;)

Witaj ja nawe w szpitalu leałam kilka dni na bóle główy,doskwieraja mi od początku ciąży stwierdzono -migrena!!!podobno po porodzie przejdzie aha wazne jest abys mierzyła ciśnienie przy tym,bo moze to być tym spowodowane

Literanka_ ból głowy, zmęczenie oraz krótki oddech - mogą oznaczać anemię (niedokrwistości), która świadczy o zbyt niskim poziomie hemoglobiny i niedoborze żelaza. U kobiety w ciąży wzrasta jednak zapotrzebowanie na ten pierwiastek pod koniec II trymestru. Jeśli wciąż będziesz odczuwać dokuczliwy ból głowy, skonsultuj się z lekarzem. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania.

A mierzyłaś ciśnienie krwi, mnie bolała głowa przy wysokim ciśnieniu, co zakończyło się szpitalem.

Gość Bella Bella
nie masz sie czym przemować ja do końca 4 m-ca miałam bóle głowy codziennie wieczorem tak silne ,że ściskałam głowę dłońmi z bólu i nie mogłam zasnąć oczywiście nic nie brałam a bóle same ustały mój ginekolog powiedział,ze to normalne bo organizm traktuje płód jako ciało obce i bólem glowy sygnalizuje,że w organizmie jest "pasożyt"

Gość kijevna
mam niecałe 4 tyg. do terminu i zaczęła mnie boleć trzy dni temu - nie mocno, tylko tak od środka ćmi, ale jak się schyle, czy ruszę gwałtownie głową to czuję dobrze... w sumie też powinnam zmierzyć ciśnienie