Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pirania2w1

Paznokcie żel akryl sklep poznań i okolice

Polecane posty

Jak wyżej czy zna ktoś taki sklep np z ozdobami do paznokci ponieważ nie chce zamawiać np z allegro tylko wole na spokojnie zobaczyć co biorę Proszę o pomoc

Gość kalinkaaa1987
wiem ze jest na 28 czerwca - w podwórzu i np. w factory jest stoisko, a i jesli mnie pamie cnie myli to alno w M1 albo w Malcie też jest stoisko kiedyś mi kumpela mówiła ze reni nails jest na słowieńskiej

Gość gość
A czemu nie przez internet? W new nails masz największy wybór i same porządne kosmetyki. Od jakiegoś kwoty nawet przesyłka jest darmowa. Mam od nich lakiery hybrydowe, odżywkę - ogólnie nie ma się czego czepiać.

Gość ayris
Ja przez internet nigdy nie zamawiam żadnych kosmetyków, nawet lakierów. Jeśli chcę mieć ładne paznokcie to wolę iść do salonu kosmetycznego np tu http://www.perfect-look.pl/ niż sama kombinować. Wtedy mam pewność, że będę miała naprawdę ładne paznokcie a lakier będzie trzymal się długo.

Gość kampodan
Od dłuższego czasu new nails - jak dla mnie zdecydowanie najlepszy sklep z akcesoriami do paznokci - i radzę robią na raz większe zamówienia, po prostu wtedy wychodzi taniej, choćby przesyłka jest darmowa.

Gość gość
SKlep new nails. Niby marka dosyć tania, a za to jakość naprawdę wysoka. Przynajmniej ja osobiście nie mam żadnych problemów - czy to z odżywką, czy to z ich lakierami hybrydowymi. Sam świetne kosmetyki, bardzo dobrej jakości.

Gość hoetana
Potwierdzam, znam ich również - mają świetne lakiery hybrydowe, od nich mam również frezarkę - znakomicie się spisuje. Największy plus - jakość rozwiązań, normalne ceny. To nie jest sklep, w którym trzeba zapłacić kosmiczne kwoty za wszystko.