Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babie latooo

rodzynki, sliwki suszone -karmienie piersia

Polecane posty

Gość babie latooo

czy rodzynki i sliwki suszone moega wplynal na brzuszek 3 tyg dziecka? czy może go bolec? czy mozna jesc te rzeczy?

Gość nic takiego
nie wiem czy pomoge bo sama w sumie nie wiem juz co moge jesc a co nie, ale wydaje mi sie ze suszone sliwki i rodzynki to zly pomysl. Ogolnie nie mozna jesc sliwek, mysle ze suszonych tez lepiej nie

Gość LIZA443
a ja karmie piersia i jadlam suszone sliwki zeby pomogly malemu na zaparcia... za bardzo to nie pomogly:P ale nie szkodzily:P generalnie unikaj smazonego i wzdymajacych warzyw...tomu na brzuszek zaszkodzi

sorki, ale to milionowy taki temat, nie lepiej zacząć sprawdzać w wyszukiwarkach? Jaki miałabyś argument przeciwko suszonym owocom? Ja juz słyszałam mity o niejedzeniu kapusty. grochu, kalafiorów itp, i najlepiej wogole nic nie jeść, ale co moze być szkodliwego w śliwkach czy rodzynkach?

Gość samasobiesterem
w sumie nie probowalam tak malemu dziecku podawac takich rzeczy, ale troszkę starsze na pewno jesli tylko naucza sie przyjmowac stałe pokarmy warto przyzwyczajac do takich zdrowych przekąsek.bardzo cenie sobie chrupsy, moja mała tez je lubi, szczegolnie truskawkowe. najwiekszy plus- nie ma wojen o batonbika czy lizaka:)