Gość J9999999 Napisano Styczeń 11, 2011 Sprawa wygląda następująco, od kilku dni po ściągnięciu załącznika z maila na pulpicie pojawia się ten plik oraz drugi pusty plik o tej samej nazwie, ale napisanej wraz z rozszerzeniem (np. doc) (czyli jest np plik mmm i mmm.doc) i tego pliku z rozszerzeniem nie mogę w żaden sposób usunąć. Gdy chce go usunąć w zwykły sposób: prawy przycisk myszy -> usuń, to pojawia się informacja „nie można znaleźć elementu. Prawdopodobnie elementu nie ma już w C:/.. Sprawdź lokalizację elementu i spróbuj ponownie Gdy próbowałam usunąć plik specjalnie ściągniętym do tego programem, to również pojawiała się informacja o tym, że elementu może już nie być. Niestety nie mogę zrobić formata, bo potem nie będę potrafiła zainstalować internetu (bo mam Visie i są z tym problemy) a jest on mi potrzebny. Troszkę mnie denerwuje fakt, ze na pulpicie mam już 3 takie pliki, które 0 bajtów i nie da się ich usunąć. Bardzo dziękuję za wszelką pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach