Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

mam pytanie

Polecane posty

Gość totalny odlot
Ciekawe Aggie czy kojarzysz...Podasz inicjały mojego czarnego nicka? A co do tematu...Kafe i życie jest pełne frustratów itp co jest przykre, ale typowe dla naszych porąbanych czasów. Kanapy u psychologów pękają w szwach...Błędy pokoleń,wychowań i systemu:(

Mintaja -> a nie miałem wtedy w ogóle racji? bo widać tamta dziewczyna niezbyt wiele myślała o tym że może zajść w ciąże co jej rodziców poprzednio niezbyt ucieszyło. po drugie 20 latków rzadko kiedy stać na utrzymanie dziecka nie mówiąc o własnym kącie.

🖐️ Dlaczego ludzie takl robia? Są sfrustrowani, lubia wyśmiewac sie z innych, celem ich życia jest złośliwość wobec drugiego człowieka..Może zazdrość, że ktoś coś ,kogoś ma ,albo lepiej wygląda.Czują się swobodnie w swoich wypowiedziach,bo są anonimowi, więc nie przebierają a słowach.:(

Levi nie jestem aż tak głupia aby po 1 poście zwrócić Ci uwagę, to był tylko przykład. sam zacząłeś o tych dzieciach które niby sie popisują, nie zaprzeczam ze takie sa, ale nagminnie jeżdzisz po młodszych, dziewczynach które wpadły czy cos- osoby w dołku emocjonalnym 🖐️

błąd ja zwracam dobitnie uwagę tym które się pieprzą nie myśląc o konsekwencjach bo gdyby wszyscy myśleli o konsekwencjach to by nie funkcjonowało takie wyrażenie jak wpadka. mam nadzieje że to iż raz ostrzegę jakąś dziewczynę wpłynie na nią tyle że pomyśli przed kolejnym razem i te osoby które to przeczytają też

ok te inicjały to czasem nie są PWN? a później było coś innego;) psuję topik ale to mój własny więc wolno mi:D

staszek spod monopolowego -> na pewno nie byłem zrobiony w warunkach w których niepewne było to czy moich rodziców będzie stać na mnie a tak na marginesie rozumiem że wy jesteście doskonali w swoich wypowiedziach i nigdy nie popełniacie błędów że mi jak na razie wytknęliście tylko jeden?

Gość totalny odlot
Aggie...Nie...:) Chyba nie zgadniesz, ale cóż...Też nie będę rozwalał topiku:)

Levviatan Ty chyba jednak nie zrozumiałes tego co chciałam Ci przekazać :)

Mintaja -> a co chciałaś? to że bywam chamski? to nic nowego. to że czasem popełniam błędy? fakt popełniam i nie uważam się za nieomylnego. to ze czasami po prostu "leje wodę"? tak piszę często niezwiązane rzeczy z tematem bo chce pogadać z ludźmi (zauważ że takich wypowiedzi nie kieruje do autora/autorki tematu)

dorośli przynajmniej są bardziej odpowiedzialni jeśli chodzi o materialna stronę. a skąd bo pracowali i było ich stać na mnie.

To co chciałam to juz napisałam Levviatanie Staszek już nie dyskutujmy moze..

totalny odlot, tak myślałam, w takim razie pewnie ta druga opcja, no ale już nie zgaduję:)