Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

mam pytanie

Polecane posty

Pewnie głupie i pewnie ja jestem głupia itepe itede :D Ale własnie.... Dlaczego niektórzy z Was tutaj (jak powiem większość to nie wiem czy to będzie przesada) nie potrafi normalnie odpowiedzieć, pogadać, doradzić, wyrazić swoje zdanie osobie zadającej jakieś (często przyznam że naprawdę glupie) pytanie. Nieważne w tym momencie jakie. Różne. Dlaczego jak coś jest nie po Waszej myśli, z czyms się nie zgadzacie, nie powiecie tego w sposób normalny, bez wyzwisk, obrażania kogoś i tak dalej? Jakaś frustracja? Chęć dowalenia komuś, niewazne że anonimowemu i na forum, chęć wyładowania bo na żywo nie mozna, nie da rady? No tak z ciekawości pytam:)

nie wiem Aggie ale też to zauważyłam jak tam twoja przesyłka z allegro, przyszła już?

Gość Oggie the Cat
Hmmmmm....pomyślmy.... Spierdalaj ? :classic_cool:

clitty ech przesyłka....okazało się że sprzedawca pomylił nazwę...tzn zmienił trochę nazwę ulicy i stąd ten cały ambaras....nie wiem jak to się skończy ale czuję że dobrze, przesyłka pewnie leży na poczcie, bo takiej ulicy jak ona podała po prostu NIE MA...pewnie niedługo to coś dostanę bo pójdę na pocztę i to załatwię, ale najpierw napisałam do tej dziewczyny niech ona cos wymyśli, przecież miało mi przyjść do domu, ona sie pomyliła więc za błędy się płaci:p staszek....no ok, ale nie rozumiem jak z powodu braku argumentów można kogos mieszać z błotem:) Jak się nie ma nic do napisania to się nie pisze i już....no chyba że jakaś żąda powiedzenia/napisania czekogolwiek :p

Tak, również się z tym zgadzam. Ludzie mają czasem naprawdę banalne problemy, z którymi zwyczajnie sobie nie radzą. Co więc robią? Piszą je tutaj, mają nadzieję, że ktoś ich zrozumie i wesprze ich na duchu. Mimo, że jestem tutaj od niedawna zauważyłam te wszystkie dogryzki, liczne wyzwiska, podszywy i wiele, wiele innych złośliwych rzeczy. I czy osoba, która tak została potraktowana przez ludzi, w których chciała znaleźć jakiekolwiek wsparcie zajrzy tu po raz kolejny, żeby się wyżalić?

Gość totalny odlot
Aggie...Bardzo Cię lubię...:) w odp na pytanie...Takie pisanie, czy mówienie paskudnych rzeczy,to wyraz frustracji danej osoby wg mnie

czasem zgadzam się z tym że problemy są ufff tak beznadziejne, no ale co zrobić? ludzie po cos to piszą, po coś to forum istnieje. Czasem coś ktoś napisze żeby się poradzić, np chodzi o problem z pracą, ze studiami. Ze dwie osoby napiszą coś normalnego, starają się pomóc, a reszta? - bo jesteś debilem idiotą i bezmózgiem - to pewnie skończysz na zmywaku, - pewnie jesteś pasztetem i nikt cię nie chce ...i inne do wyboru, do koloru. Ciekawe czy to wszystko byli by w stanie powiedzieć komuś tak po prostu - na ulicy. Wątpię, tak więc pewnie muszą miec jakieś problemy sami ze sobą. Jakaś frustra:D Szkoda tylko że tak wiele osób ją ma:O Skąd to sie wzięło:O

Gość zastanawiam sie czy to zgłosić
staszek - nie chce nic pisać ale Ty również odpowiadasz jak pier.dolięty więc pisząc to co napisałeś - piszesz też o sobie.

lalka...wiesz mnie tez te pytania już bardziej śmiesza niż wkurzają, ale jednak staram się pomóc jak akurat mam czas i na takie natrafię, nie jest to tak zawsze że jest to wina tej osoby, czasem ktoś ma nerwicę, lęk na tym punkcie (ciąży) i potrzebuje po prostu usłyszeć ze TO NIEMOŻLIWE. To się leczy,ale nie jest to takie proste. NO ale to tak odchodząc od tematu;)

a jaki powod najwiecej osob nie potrafi nic innego napisac tylko obrazaja wiadomo na tym forum jest wiele tematow wiele histori jesli ktos czegos nie akceptuje lub ktos nie przyzna racji wielka wojna hehehe smieszne

Levviatan - nie tylko dzieciaków :O zauważyłam, ze cały czas krytykujesz młodszych

Gość doświadczona kobietka
a Levviatan nigdy nie chcial sie popisac, dlatego pieprzy 3 po 3 nawet jak w temacie niema zielonego pojecia :D:D

"najlepsze" jest jak jakiś taki ktoś się uczepi i np obraża konkretą grupę ludzi, np kobiety, nauczycieli, lekarzy, hmm...nianie, ciężarne, nie-ciężarne itp itd....tak z założenia. BO ON/ONA wie lepiej:D luuuudzie

Gość totalny odlot
Aggie...znamy sie, znamy...i to całkiem nieźle...a przynajmniej do kiedyś...:) Dawno mnie nie było i pod czarnym występowałem...Mam sentyment do Ciebie:)

cały czas jedziesz po młodzieży nie oszukujmy sie i duzo osób potępiasz, kiedys nawet Cie lubiłam, ale jak zaczęłam czytac niektóre Twoje posty ..

totalny odlocie, chyba sie domyślam kim jesteś:) to miło mi że masz sentyment hehe:)

też nad tym myślałam , ludzie potrafią być okrutni , sami oczekują poszanowania , dobrego traktowania a do innych z bluzgami jest tu na kafe temat " czy pies jest najlepszym przyjacielem człowieka" w takich chwilach chce sie powiedzieć że nie tylko jest przyjacielem , ale jest mądrzejszy od człowieka , dziwić się że niektorzy wolą pogadac do psa :)

Jeju chodzi mi o to " bedziesz cos robić jak bedziesz dorosła" tak mnie to irytuje, bo każdy dojrzewa inaczej, albo widziałam jak pojechałes jakies nastoletniej dziewczynie bo wpadła, trudno stało sie a Ty cos w stylu " trzeba było myśleć", dzieci rodza dzieci" i jak mam CI pokazac ? nie zapisuje tych tematów