Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleopatra nowa

pológ po cc

Polecane posty

Gość Kleopatra nowa

Jak długo czysci sie kobieta po cc? U mnie mija 5 tydzien, po okolo 3 tyg od cc krwawienie ustało całkowice, a od trzech dni znow krwawie i to dosc obficie. Czy to normalne? dodam ze nic mnie nie boli i czuje sie dobrze.

Gość kgdfiwegrf
może po prostu teraz to okres co?

Ja tez jestem 5 tydzien po cc, krwawienie ustało juz tydzien temu:) Niedlugo i tak wypada kontrola u ginekologa po 6 tygodniach wiec jesli sie wybierasz to lekarz napewno fachowo Ci odpowie czy tak dlugie krwawienie jest normalne -

No właśnie a może to po prostu okres? Ja 'czyściłam' się przez 4 tygodnie, teraz leci mi 7 tydzień od porodu i żadnego krwawienia...

Gość Kleopatra nowa
Tak karmie piersia. Zawsze podczas miesiaczki bolał mnie brzuch a teraz nic nie czuje.

ja jestem w piątym tygodniu połogu i dokładnie równy miesiąc po cc mimo że nadal miałam brązowe plamienie, bardzo sporadyczne, dostałam okres....co najdziwniejsze karmie piersią, więc myślałam że jeszcze z pół roku spokój :D dzwoniłam do mojego lekarza prowadzącego i powiedział że może to nie jest jakoś bardzo typowe, ale sie zdarza i nie należy się tym martwić, póki nie mam gorączek, zasłabnięć czy krwotoku (bo jeszcze krwotok od miesiączki odróżnię....) - jesteś pewna że to nie jest pierwsza miesiączka? u mnie pierwszą rzeczą na którą zwróciłam uwagę był kolor krwi, połogowa była ciemno brązowa, a tu że tak powiem soczysta czerwień...no i ochota na słodkie, ogólny wkurw na wszystko i wilczy apetyt :)

Gość Kleopatra nowa
Kurcze moze rzeczywiscie to miesiaczka, a byłam pewqna ze przy karmieniu to jeszcze sobie odpoczne od tego cholerstwa a tu taki pech;/ Co prawda zawsze podczas miesiaczki był bol brzucha i piersi a teraz nic. No i zawsze miałam zły humor przynajmniej przez pierwsze dwa dni a teraz tez nic.... moze cioaza mnie zmienila:D

no mnie zawsze przy miesiączce bardzo bolały piersi a teraz mnie nie bolą i bólu brzucha też nie miałam, a na stówkę to okres, więc może pewne rzeczy się faktycznie zmieniają, zresztą czytałam gdzieś że pierwsze miesiączki po porodzie są z reguły mniej bolesne

Gość może tak może nie
ja miałam podobnie po cc jakies góra 3 tygodnie czyszczenia...słabiutko leciało co mnie bardzo dziwiło potem czysto i po jakiś 2 tygodniach silne krwawienie trwające 11 dni! potem 7 m-cy był spokój- brak okresu dodam że karmiłam piersia na kontroli u gina (po 3 m-cach od cc) powiedział ze to na pewno nie byl okres ale czasem sie zdarza takie krwawienie nie jest moze to najlepsze ale u mnie się zdarzyło...zalecił morfologię -wyszła ok także róznie z tym krwawieniem jest

ja krwawilam ponad 6 tygodni,ale ja mialam cesarke dopiero gdy przy max rozwarciu stwierdzono,że główka źle wstawia się w kanał rodny 3 tyg krwi a potem takie plamienie,brudzenie