Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwaowieczkaboza

NOWY WĄTEK DLA KATOLIKÓW 2

Polecane posty

Otwieram ten wątek i zapraszam tu do kontynuowania postów z WĄTKU DLA KATOLIÓW 2 - tamten wątek napisany jest z błędem - tu jest wątek poprawny - uwaga, uwaga! 🌼

Gość yth yth yth
owieczko ignorujesz moje pytania, być może są zbyt logiczne, lol

Oto mój WĄTEK DLA KATOLIÓW, który mi się źle wpisał i tyle - ale tu go jeszcze wklejam w razie jakbym miała tam jeszcze jakieś wpisy do odpisania: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4709816&start=0 I tyle. prawdziwy polak wierzy w słowiańskich bogów - o to napisał polski historyk wielki, który nie wie, że Polska się chrztem zaczęła. Nie wiem czy się śmiać czy popełnić HARAKIRI. i tyle :( Na szczęście historią się w tym kraju nie zajmowałam. Na wszystko prócz złodziejstwa tu też szkoda czasu, no ale mimo wszystko... jedyne co można napisać W HISTORYCZNYM KONTEKŚCIE dla mnie to prawdziwy SŁowianin wierzy w słowiańskich bogów. i tyle. A Polak panie starszy z katowic - prawdziwy - chodzi do kościoła i tyle. I się spowiada i chodzi do kościoła W NIEDZIELĘ. Bo to Dzień Pański. Oraz przystępuje do komuni i tak dalej. Tak sie zaczęło wasze państwo wy dekle niedouczone i tyle mam wam do napisania. AMENO :( ps. przepraszam za wyrażenia obraźliwe być może, ale najbardziej cierpliwy nauczyciel może stracić panowanie nad sobą zadając się z NoRMALNYMI DEKLAMI :( I tyle :(

Jeszcze gwałcic się tu można w idealnych polskich rodzicach - jak dla mnie. i tyle. Jeden drugiemu do tyłka tu wsadza, ale ideały. Kurde - też bym tak chciała. Tylko ja jestem tu nieidealna - ale to już pisałam bo mi nikt do zadka nie wsadził, żeby mnie POGIĘŁO z tego pod każdym względem cokolwiek to znaczy. I tyle. A niektórym to mieli rodzice wsadzić do zadka - naprawdę. A innym znowu wsadzili i nic. I tyle mam do napisania o Polsce w sumie bo co więcej? Co tu jest jeszcze? Las... i tragedia Smoleńska. No to nie moja mimo wszystko. Ja mam swoją martyrologię.

Cześć🌼 To znowu ja. Dziś historyczny dzień - Rosja zakończyła śledzwo w sprawie katastrofy smoleńskiej. Oto wiadomość dla świata. Uwzględnili 25 uwag z Polski i w ten sposób skończyli z nami na zawsze jak mniemam. Jak wam się to podoba? Mnie tak sobie bo jednak postawiłam na Ruskę w całej zgniliżnie tego świata ostatnio, no ale cóz... inni tego nie umieli jakoś. No to teraz siedzę w domu bez sensu zupełnie a już powinnam wesoło siuchtać u krzyżaków, że tak napiszę. Mniej lub bardziej. W ZASADZIE już powinna być wojna, ale dziś rano - nad ranem śnił mi siesen. Mniej więcej w czasie gdy nastąpiła ta cała katastrofa wyobraźcie sobie taki oto - najpierw bawiłam się z małym pieskiem, który bardzo chciał mnie ugryźć w rękę. Naprawdę. Taki mały pudelek. No i dałam mu palca do pogryzienia - wiecie - myślałam, że ma taki bardzo małe ząbki, trochę mnie ugryzie a on jak mnie capnął tak myślałam, że mi całą rękę odgryzie - no nie - całą rękę to nie, ale bolało mnie nieżle. I to była pierwsza część snu. A druga była taka - oto sobie coś tam robię - leżę? mniej więcej w tym miejscu gdzie śpię ale w PODŚWIADOMOŚCI gdzie indziej i słuchajcie na ścianie wisiał krzyż, obok mnie stała lampka nocna - taka podobna do tej, którą mam. I taka scena jest, że krzyż spada ze ściany a lampka się przewraca - no lampa. I ja wstaję, rzucam się jakby , żeby złapać ten krzyż spadający i tę lampę i w tym momencie KTOŚ - jakaś siła mnie przytrzymuje i mnie zaczyna tak jakby oplątywać - oczywiście jest to siła zła bo zdązyłabym ten krzyż i lampę złapać. I zaczynam krzyczeć - ratunku, ratunku - a oczywiście nikogo do pomocy (jak zwykle) i POWOLI się wybudzam w tym momencie - ta siła oczywiście mnie przewraca na ziemię i próbuje gnoić ja krzyczę i POWOLI na zwolnionych obrotach się zaczęłam wybudzać - wiem co to za krzyż z tej ściany zleciał i czemu mi się lampka śniła. Psa nie rozumiem - trochę rozumiem sen o psie. I wiecie - może wojny nie ma jeszcze bo z tym krzyżem tak wszyscy latali? No to jeszcze do euro 2012 bo coś się dzieje i później? Później jest olimpiada w Londynie to też będzie cicho. Ale MOIM ZDANIEm już będzie koniec świata - w sierpniu 2012 się skończy. Pod koniec. Czyli jak będzie Olimpiada w Londynie. I co wy na to? I wiecie - gdybym nie domyśliła się o tym Hitlerze, że to wszystko z dokumentów jest to może by przywalili PRZEZ WAS Niemcom Amerykańcy za 2 lata bo sie za bardzo im w USA rządzą. A tak? No ale się domyśliłam i nic im nie zrobią - pośmieją się i tyle bo to zrozumieją. Bo wiecie - zamiast was bojkotować to oni kurde granicę otwierają, a i tak nic z całości. I wiecie - jak mi sie dziś tak śniło tak stwierdziłam, że ci Niemcy otwierają tę granicę wiecie czemu? Przez KRZYŻAKÓW. Naprawdę. Kiedyś Konrad Mazowiecki zaprosił Krzyżaków do Polski, a teraz Niemcy zapraszają polską służbę zdrowia do swoich babć i dziadków, którzy nie chcą umrzeć. Takie też zakończenie historii naszej wzajemnej i co dalej? A to już tylko Bóg raczy wiedzieć. Ale patrzcie jaki ten diabeł jest - nie da mi spokoju. Coś strasznego. No takie życie. Na razie. Co by wam tu dziś napisać to nie wiem - idę się brać za swoje sprawy. Kiedy ja wyjadę to pojęcia nie mam - kiedyś muszę. 🌼 :(

Dla mnie skandalem jest ze ksiazka grossa "strach"... bardzo klamliwa ksiazka uzyskuje takie poparcie w swiecie ...... przeciez wielu amerykanow uwaza ze gdyby nie polski antysemityzm Hitler nie urzadzilby zydom masakry ..... brak slow, rece opadaja ......

Wiecie - ale tez tym Niemcom tragedię zrobiliście bo oni żadnymi gwiazdami nie są, a jakby skoczyli na nich Amerykańcyu, Ruscy i Chińczyki to musieliby się poddawać za to, że mieli komunę i za Hitlera. Ale jakoś do tego Hitlera doszłam bo kiedyś sporo o nim czytałam. Rózne biografie i to tak - a na niemieckiej telewizji zauważyłam, że mają tyle dokumentów o nim , że to jest aż niesamowite - ciagle tylko dokumenty o Hitlerze i jeszcze raz to samo. Tyle. Wygląda mi na to, że najpierw coś łykał, a później miał przemówienie. Dosłownie. I tyle :( Ale Polaków nie lubię bo sa głupi, rządzą nimi Zydzi i mnie gnoją jak DEKLE ostatnie, którymi już obecnie są. No ale mają własciwą wiarę. Jak Hitler. Bo on był katolikiem, a gdybyście sobie poczytali jego przemówienia - musielibyście mieć teraz takiego samego wodza, żeby coś wskórać władzą. Takie przemówienia se napiszcie i ktoś się was wystraszy bo po Hitlerze to już macie wskóracie nawet i Tuskiem. I Kaczyńskim. Jak się do tego dekla dobiorą. W sensie do ludzi bo tych ludzi nie rpozumieją co oni do dziś w nim widzą - tak myślę. No to co mają na emranie. WIELKIEGO WODZA. Dosłownie :(

...no wiec wyslij osobo bezrobotna swoje dokumenciki i podaj adres, bysmy mogli sie umowic na wywiad oczywiscie w stosownym dla ciebie momencie .... szkoda ze nie zglosilas sie wczesniej mielismy paczki zywnosciowe na swieta..... pomoc nie bedzie jednak stala, musisz znalezc prace, ale na kilka miesiecy bedzie mozna wspomoc cie jakims zasilkiem .....

A ty owieczko jestes zydowka? pochodzisz znarodu "wybranego" .... tak myslalem, jest w tobie cos zydowskiego ..... i ta fascynacja narodem niemieckim....niechec do Polakow, niechec do podjecia pracy zarobkowej ....

Gość i za mamusie
prawdziwaowieczkaboza - wkoncu zaprowadzili cie do psychiatry i dali leki? bo jakos ostatnio na temat calkiem gadasz i mozna nawiazac z toba kontakt :classic_cool: a jak tam alicja bahleda curuś? ona jest wierząca czy nie? :classic_cool:

mało wskóracie - tak miało być. No w tym śnie z krzyżem i lampą to może nie spałam, ale SiEDZIAŁAm. Powiedzmy siedziałam na krześle i się zerwałam jak zobaczyłam, że coś leci. Taki sen miałam. I ten krzyż mnie też uratował - w końcu mogli przeze mnie rozwalić największą firmę na świecie. Amerykańską. Taką mam siłę rażenia z tym krzyżem. Niezła jestem, nie? Zgnoiłam wszystkich. Ale już naprawdę nie mogę. TROCHĘ SZACUNKU DLA CZŁOWIEKA i tyle mam do napisania. Bo biorę spluwę i strzelam - przykro mi :( Na razie jej nie mam , ale co robić? :(

No wiesz - ja nie jestem obibokiem żadnym . Wypraszam to sobie. Może dla Ciebie - Panie z grubą ...stopą? (chyba dupą). I tyle mnie to obchodzi co tam jakieś głupie cipska sobie o mnie wygadują - ich sprawa. Każda kurwa zdrowa może dziecko urodzić - zapamiętajcie to sobie moi drodzy. I tyle. A zasiłek? No cóz... już byłam w Polsce - dla poratowania zdrowia psychicznego. I tak mi się ten urlop nalezy po 7 latach w szkole - rok dla poratowania zdrowia psychicznego. No to go wykorzystałam. I tyle. Jest takie coś. Dwa razy to można w szkole wziąść o ile pamiętam. Już zmienili przepisy za moich czasów. Bo najpierw było, że po 5 latach. Ja powinnam pierwsza to dostac, no ale tak sobie szanujecie państwo swoje wy dekle, ze nic co tu nie ma sensu, a gdzie indziej ma. A ja jestem ODWROTNA i macie na mnie pecha. Bo co robię gdzieś tam to NIE MA DLA MNIE SENSU, a co robiłam i robię w Polsce TO MA DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZY SENS i się muszę wrócić tu jak chcę lepszą pracę i stawiac tylko na to co robię tu , a nie gdzie indziej. A że jakieś wariatki 20 letnie latają za 4 dostając kasy tyle co w Chinach W SUMIE to to nie jest moja sprawa ani problem ani nie chcę z tym mieć nic wspólnego. A ich kierowniczka taka sama i co mnie to obchodzi? Niech wszystkie idą sobie razem do psychiatry - to nie moja sprawa. Dla mnie to jedna żałość. Byłam w pracy, ustąpiłam i dalej na mnie. Ło wy gnioty - spadajcie ode mnie na kilometr. Skończyło sie, koniec, kropka - se swoje brudne gacie niech wywlekają wiecie , a mnie niech zostawią w spokoju. Durne cipska i tyle :(

Nie wiem też gdzie - panie z grubą...stopą - mam fascynację narodem JAKIMKOLWIEK. Żadnym narodem się nie fascynuję. Mam swoje zajęcia i naprawdę nie interesują mnie żadne narody i nigdy mnie nic podobnego nie fascynowało. Możesz być tego pewien. Ale mam w sobie taką wniokliwość PSYCHIATRY np. czemu niektóre narody są takimi DEKLAMI w sumie i wszystko przez nie co najgorsze. Wykapować się ich nie da - o co im chodzi w sumie. Banda świrów i tyle. Np. Niemcy. I co? To jest fascynacja? Dziękuję bardzo. A świnie z nich takie, że szkoda słów. Czemu? Też wiem, ale nie powiem i tyle. To już moje sprawy i sobie to wykorzystam jak mi to będzie potrzebne. Mieli docenić, że mam 2 procesy najwidoczniej już na koncie , a zaraz będzie trzeci jak mi nie zejdą z drogi wiecie. Mało kto ma 2 procesy na koncie w moim wieku, a jak oni sobie nie radzą z różnymi sprawami mając największą formę na świecie to ja im to wytłumaczę patelnią na łebie wiecie. I tyle myślę o Niemcach i koniec. To USA też najmądrzejsze nie jest, ale jednak państwo to PRAWO a nie jakieś znajomości dziwaczne i koniec. I się nie dam za te procesy i koniec. Nie muszą mi ustępować - niech będzie, że mają lepszą narodowość , ale z głowami coś stanowczo nie w porządku. Jak dla mnie :( I świnie takie, że szkoda słów przez to :( A nasi tam jacy głupi? Niech se idą do sądu na mnie, że ich pomawiam wiecie - z tymi listami - dosłownie. I tyle mnie obchodzą CZYJEKOLWIEK GRUBE DUPY - cokolwiek to oznacza :(

wiecie - nie jestem zła - tak myślę, ale jakieś wartości i zasady trzeba mieć. Świat trzeba śledzić i do jakichś wniosków dochodzić. A później są problemy i co? Jak można W NAJWIĘKSZEJ FIRMIE NA ŚWIECIE kogoś sobie przyjmować ZA JEGO PLECAMI W SUMIE i życzyć mu, żeby w razie co poszedł do więzienia. Jeszcze sie okaże wiecie kto kiedyś w kiciu skończy. Coś podobnego to jest PROCES I DO PAKI - bo sobie z niczym nie radzą i koniec. To sie firmę odbiera bo to coś oznacza, a nie napuszcza i szczuje innym. Ja wam dam wy gnioty wszystkie. Że poszłam do sądu i miałam rację to trzeba było mi ją przyznać, a tu jedne oszczerstwa i pomawianie. A racja? czyja racja to nie ma? MOJA! Bo wszystko miałam LEKKO wygrać i skasować potężne odszkodowanie - a teraz to samo i to razy dwa, a czego oni chcą ode mnie? Niech sie wezmą do roboty GNIOTY oni wiecie - a ja już się napracowałam za dwóch i tyle z tego mam co i tam - nieźle. No cóz... takie życie a nie inne i koniec. Bo co w USA powiedzą? To samo co i teraz. Same dekle i koniec :( To powiedzą :(

Wiecie - bo najważniejsza jest opinia jakichś starych pijusek na emeryturze wszędzie. No wiecie co - najmłodsza też nie jestem, ale na miły Bóg - co te babska sobą prezentują oprócz PORODU. No sorry. Gdzie są te ich dzieci? Bo co - kurwa dzieci nie może mieć? No to się z nią nikt nie ożeni bo jest kurwą właśnie i tyle, ale w ciążę może zajść, nie? No jak to jest. I tyle. Co mnie to obchodzi? Ale do paki taka baba stara też może iść za robienie świństwa za plecami drugim. Bo ja mam złą opinię. A może to jest POMÓWIENIE? I tyle mnie to obchodzi. A co wynika z tej złej opini dla mnie. No miałyby rację jakby mnie sobie tam same wzięły, ale ja tam nie jechałam dzięki nim. I nie chcę mieć z takimi nic wspólnego - to jest normalne więzienie albo wysokie odszkodowanie za to co mi zrobiły i koniec. Bo one se muszą popić. A kogo to cholera obchodzi? Mnie nie. I bredzą jak pogięte dalej. A zasady zachodnie - nie, jak mają tam stały adres to se mogą zasady zachodnie stosować. A mają? A jeśli nie to nie mają racji I DLATEGO ZE MNĄ NIE WYGRAJĄ. I tyle. No i one ze mną nie wygrają, ale że przegrałam te procesy to szkoła ma rację. No wiecie co... a to niech sie wszyscy ZAPIJĄ. I tyle napiszę. Bo w sumie co tu jeszcze więcej w tej polsce można? Jedno chlanie niech nastąpi na koniec i tyle :( AMEN :(

Gość regqgqregqe
ZGŁASZAM TEMAT DO KASACJI! Katolicy na przestrzeni dziejów dopuścili się strasznych zbrodni! Szerzenie tej ideologi powinno być zakazane tak samo jak nazizmu!

I wiecie - jeszcze wam napiszę, że za pewne WYKROCZENIA - można tak powiedzieć to się idzie na KOLEGIUM DO SPRAW WYKROCZEŃ i tak sie egzekwuuje te wykroczenia - przeprosiny i datek na schronisko dla bezdpomnych zwierząt, a nie ściganie kogoś z chińską normą. Ale dobrze - bo grupa. Jednak ta grupa była CAŁKOWICIE SPITA. I tego nie ma? No to jestem z Polski do końca życia i wszyscy mają na mnie pecha jak stąd na...nie wiem gdzie ...ale dosyć daleko :( I tyle. I co? Nie mam racji? Jak 150. I dalej to samo - jedni w prawo , inni w lewo i KONIEC. AMEN.

To co czynili katolicy - ICH UCZYNKI I to są GRZECHY LUDZIE. Nie powinni tacy być oczywiście. Powinni W SUMie być wszyscy MĘCZENNIKAMi. Bo tak jest - dać się zaszlachtować w kawałki. Na to wychodzi. No to wierzą w krzyż. I co Ty na to? Poza tym chodzą do spowiedzi i ze swoich grzechów sie SPOWIADAJĄ? Czy masz to na uwadze? Za nie żałując. Następnie MOCNO CHCĄ SIĘ POPRAWIĆ i ZADOŚĆCZYNIĄ. POWINNI - może to napiętnuj, że tego nie ma? Bo grzech - a Ty nie masz żadnych? A i tak nie masz racji bo najważniejsza jest WIARA.

Prawdziwi katolicy wierzą w krzyż , zmartwychwstanie Boga i są POSŁUSZNI NAUCE KK. Nie kłócą się z nią. Jeśli sie kłocą to mają PROBLEMY Z WIARĄ i tyle. Takie są fakty. Przykro mi :(

Cią g dalszy nastąpi tutaj - przyłączcie sie do wątku INNE OWiECZKi 🌼 Zapraszam 🌼

Oczywiscie mam na mysli krzyz przed palacem prezydenckim, prawdziwi katolicy wierza w krzyz przed palacem prezydenckim i ojca Rydzyka!

Witam w moim nowym wątku dla katolików 2 🌼 Piszę tutaj bo widze, że gdzie indziej nikt się niczym nie interesuje. No szkoda. W sensie tekstów, które wklejam. No tu bo to mój wątek autorski. Dziś sobota. Zaraz idę na zakupy i zażyć trochę świeżego, WIEJSKIEGO, powietrza. Od wczoraj mam kiepski humor. Ciągle myślę jak miałam zostać tym pisarzem O ZDROWIU, ale pojęcia nie mam. Musiałabym jednak na studiach jeździć do Anglii. A cały czas kombinowałam,że miałam jeździć na studiach do Niemiec, żeby po studiach dostać mieszkanie tam i JAKĄŚ pracę - w razie gdyby nie wypaliło w Polsce. No i nie wypaliło. Tyle. Oczywiście jest to wszystko dziś nierealne zupełnie, ale pomarzyć można. Doktoratu nie miałam w żadnych planach to go skreślam, co prawda samotnego życia raczej też (no to kariera) ale wyszło co wyszło. Jednak czemu szkoły nie skończyłam to już tragedia i tyle. Muszę to spisać na starty przez bandę niekompetentnych zboczeńców bo co mam robić? Nie mam pojęcia - zaczęłam, chciałam skończyć. Co znowu źle myślałam? Kasa - to mieli się wyrażać. Wiecie - największy mój błąd tam to taki, że... ktokolwiek był tam szczery w tym zboczeństwie jednym wielkim. Miałam iść gdzie indziej dalej - bardzo wyraźnie to widzę. Niestety jaoś tak u mnie w domu wszyscy uważali, że należy być szczerym i uczciwym. A po co? Same zera wszędzie. Dziś uważam, że jedyne co mogłam zrobić to BYĆ PRZEWROTNĄ i np. będąc nauczycielką pieprzyć , że pracuję na codzień w Zinbabwe i nie mam czasu tam chodzić. Tak, taka miałam być bo wiecie 35 lat i NAWET MIESZKANIA przez głupią uczelnię. No bo to pasowało, a reszta nie. Więc w razie co jakby ktoś mnie pytał co ja robiłam w sumie w tej Polsce, że tego doktoratu nie skończyłam to powiem, że przez 10 lat pracowałam w ZINBABWE fizycznie, każdy wie jak tam ciężko i jak dużo kosztuje SAMOLOT i tak się stało, że doktoratu za 10 lat nie obroniłam. Bo co mam mówić, nie? ZINBABWE - zaraz sobie poczytam coś więcej, żeby nie było, że tam 10 lat pracowałam i nic o tym państwe nie wiem. No - a jakby ktoś chciał jakieś świadectwa pracy czy papiery to wiecie jak jest - ZINBABWE - sami rozumiecie, że tam niczego nie ma. A zwłaszcza papieru bo papier trzeba sprowadzać Z CHIN, a na to ludzi w Zinbabwe nie stać. Stać ich tylko na komputer i jedyne co mogę tam dostać obecnie to KOMPUTEROWY WYDRUK GODZIN, które tam miałam w czasie ostatnich 10 lat. I tyle. Czy to się komuś na coś przyda? A czemu tak? Bo w Polsce jest bezrobocie, nikt mnie do pracy nie chciał i tak wyszło i koniec, że przez komputer znalazłam sobie pracę w Zinbabwe w roku 2000. No wiecie - później miałam co prawda jechać do Anglii ale było tak fajnie, że nikt mi nie dał wyjechał. Znaczy mogłam ale wiecie. Co Zinbabwe to Zinbabwe. I dalej chciałam pojechać do USA czy coś tam, no ale nic nie wyszło. A czemu ja nie wracałam za często? Bo powiem bałam się latać samolotami. I tyle. No i koszty - ale najgorszy ten strach. Poza tym wiecie - tam zawsze ciepło, a gdzie indziej. I powiem wam, że też nie wyjechałam do tej Anglii bo mam niemiecki paszport i czułam, że skrzywdzę tej Anglię a sama niczego tam za bardzo nie osiągnę bez odwiedzenia mojej HISTORYCZNEJ ojczyzny choć no nie wiem czy miałam rację do końca. Ale no takie życie. I wiecie - zarobiłam , przyjechałam do Polski bo wiecie 10 lat - kawał czasu, no i już nie mam kasy bo wiecie Zinbabwe - fajnie jest, ale ciężko , nie za dużo zarobisz w tej pracy fizycznej. I tyle. Myślałam, że zostanę jakąś pilotką czy coś w tym stylu. Oczywiście REZYDENTEM ale kto to jeździ do Zinbabwe. I tyle. Nie mają tam za dobrego zaplecza i to takie wszystko wiecie było. Teraz nie mam już szans na taką karierę. Ale tak sobie myślałam. I dlatego jestem w takim punkcie zycia w jakim jestem. No co ja mam mówić? Że nie obroniłam się bo zawsze był popsuty samolot w tym Zinbabwe - jak stamtąd samochodem. Pociągu nie ma. Autobus? Wycieczki nie jeździły. I tak minęlo 10 lat. I w końcu jakiś samolot naprawili i przyleciał ...do Polski. Na Śląsk. I tyle z całości. Co sadzicie o moim opowiadaniu pt. dlaczego nie ma pani doktoratu w Polsce? BO WAŻNIEJSZA JEST PRACA. Taki powód. I tyle. I pieniądze. No w sumie pojechałam zbierać na ten doktorat, ale że wszystko rozwaliłam. Ale powiem wam w 2005 w Zinbabwe była reforma walutowa i w sumie mogłam zbierać wszystko od nowa. No taka prawda. A poza tym co miałam robić? I tyle. No i w sumie w tym 2005 wszystko co miałam to przepadło bo już bym miała na ten doktorat w Polsce, ale wszystko przepadło słuchajcie czyli co - zyli w sumie pracowałam w tym Zinbabwe 5 lat plus jeszcze pensja tam - ile to tam zarobisz - jedynie, że przygoda życia 10 letnia i tyle. ? No co ja mam do cholery normalnym mówić? Ze co? Że Polska to zero. Tyle :(

No i wiecie to mi teraz już IDEALNIE pasuje - czemu nie mam doktoratu? Bo wyjechałam do Zinbabwe w roku 2000 bo mi się wydawało, że to ma sens, a reszta nie. I nie miałam jak wrócić. A teraz na uczelni co powiem? Że w 2005 wyjechałam do tego Zinbabwe i tyle. Kogo cokolwiek tam powinno obchodzić. I czy np. można wrócić? Ale żeby mi pasowało no to po 10 latach chcę wrócić. Są takie rzeczy, nie? No to w 2015 (nie sądzę, że ten rok nastąpi). I tyle. No bo co ja mam gwałry w Polsce omawiać? No to za 4 lata mi sie przypomni. Im się nie przypomniało słuchajcie za 5 lat co mi mają powiedzieć to mi się za 10 lat przypomni i tyle. Jak tak można to nie wiem - przepisów żadnych, poczucia odpowiedzialności żadnego - FORSA. Forsa poszła na wynajem i tyle. Bo nie wyjechałam do Zinbabwe to nie dostałam papierka PRZYRODNIKA wiecie. I tyle myślę o tym wszystkim i o tej DEKLOWATEJ szkole też wiecie. No a tak wszystko mi idealnie pasuje i już. A może nie? Pasuje idealnie słuchajcie. Nawet mi się humor polepszył. I o to chodzi.

No bo wiecie ja w tej szkole wyglądam jak wyglądam bo sie nie obroniłam w roku 2004 co było NIEREALNE ale to nikogo nie obchodziło tam. A póżniej sobie to pierdolnięte w łeb emerytki ciągnęły dalej. No to ja robię to samo bo za tą granicą jest TO SAMO CO W TEJ PIEPRZONEJ POLSKIEJ SZKOLE - stare , piźnięte w łeb babska rządzą. Mam tego dosyć - ile ja mam lat w tym wszystkim? No to zemsta i tyle. Że nigdy nie zostanę pisarką o zdrowiu. Na przykład. Uważam, że robię dobrze i koniec. A z reszty towarzystwa co tam mam? Rachunek telefoniczny za 300 zł od bezzębnej kurwy polskiej czy niemieckiej? Dajcie spokój. Niech se wstawi wariatka tego zęba to z nią może ktoś tam porozmawia bo mnie tam obchodziła tylko forsa i ona jeszcze mnie okrada jedna z drugą? To miały se jechać do Zinababwe na wycieczkę wiecie - bo wszystkie były tam na wyciecze jak dla mnie - a czemu tam to nie wiem. W Zinbabwe jest zawsze ciepło i niech sie wszystkie ode mnie odpierdzielą raz na zawsze. Wycieczka w zimie do Niemiec - w Adwencie - jakby w Polsce nie było kościołów. Dajcie spokój. I tyle mam do napisania. Oraz, że jeśli mogę coś dla kogoś zrobić to tylko dla Zinbabwe bo tam miałam skromne, ale spokojne życie, a tu w tej Polsce? Albo na tym Zachodzie? :( TAM SIE MOŻNA ZAJECHAĆ li tylko i koniec :( No dajcie spokój :(

Witajcie ponownie owieczki z kafe - jeśli tu takie istnieją w co wątpię, ale nigdy nic nie wiadomo 🌼 No i co sądzicie o tym co napisałam powyżej? Dlaczego w sumie nie mam tego doktoratu do roku 2005? Bo co? Bo chodziłam na każde - no to się tak nie nazywa - ale powiedzmy, że nazwę to ZEBRANIE, zawsze byłam przygotowana i tak dalej - to dlatego w roku 2004 nie byłam po obronie? No nie wiadomo, ale o to oskarżyła mnie wredna emerytowana dyrektorka szkoły i pewnie kilka innych osób wcześniej i zrobiło sie takie piekło, że jest 2011 i pomijając już wszystko dalej tego doktoratu nie mam. I tyle. No co więcej? Więcej można to, że mnie W SUMIe zamęczano na tej uczelni. Tak. Bo kazano mi pisać BARDZO OBSZERNY DOKTORAT przez który straciłam zdrowie moi drodzy czytelnicy (kolana chore) a co z tego wynikło? Nic. Po prostu NIC. I to jest SKANDAL. Ale ta szkoła to też jeden SKANDAl więc to następny i tyle. Bo tak i już :( Bo tego naprawdę NIKT nie zrozumie, że np. na uczelni była KOLEJKA. I powiedzmy ja przyszłam w roku 2000 czyli co - koniec przewidywany WSZELKIMI TERMINAMI to rok 2005 przy czym POWINIEN BYĆ 2004, nie? Pasuje. No i czemu w sumie nie 2004? Nikt nie rozumiał - tak mówiono. No dobrze - już pomijam nieżyczliwość, wredotę środowiska nauczycielskiego, ohydę ludzką, wścibstwo - tak WŚCIBSTWO - pomijając już to wszystko - dlaczego nie rok 2004, nie? Otóż nikt nigdzie w świecie cywilizowanym nie zrozumie takiego czegoś jak KOLEJKA. KOLEJKA za ...chlebem. Ale teraz tak - ja to rozumiałam, a ci ludzie, którzy mnie tak oskrażali nie, że np. ŻYJĄ W TAKIM PAŃSTWIE, które ma taką politykę, że ja przychodząc w wieku 25 lat na studia doktoranckie i planując je zakończyć w roku 2005 mam do powiedzenia NIEWIELE bo np. w roku 2002 lub 2003 przychodzi na te studia PAN DYRTEKTOR albo PANI MECENAS dosłownie i niestety ja jako nauczycielka POCZĄTKUJĄCA mając do czynienia z DATAMI URODZENIA takimi czy innymi, z TAKIMI CZY INNYMI osiągnięciami - co ja tam znaczyłam i REGULAMIN uczelni, który przewidywał, że na studia doktoranckie jest 5 lat - najwyżej mogło być coś takiego, że właśnie JA wylecę za tzw. STAWIANIE się, że nie chcę uznać np. dorobku czyjegoś z pracy, że na tej podstawie mu się ten doktorat należy - nie, to ja bym wyleciała, a ta osoba nie. Bo np. taki jest układ i tak dalej, a ja rzeczywiście tego dorobku nie miałam ani nie pracowałam w branży, z której doktorat pisałam. ALE ZAMIERZAŁAM sobie coś poszukać PO OBRONIE - dosłownie jak się tej branży WYUCZĘ. I tyle. Zawód mój wykonywany pozostawiam w spokoju bo nie ma nic do rzeczy. I teraz zmierzam już krótko do samego oskarżenia mnie o to, że w 2004 nie miałam doktoratu - co w sumie jest tak silnym oskarżeniem, że do dziś ono trwa i uważam - bo ta pani emerytka DYREKTORKA do dziś w oświacie pracuje choć w 2005 UMIERAŁA ZE ZMĘCZENIA - no to wiecie... co ja jej mogę dziś powiedzieć to to, że sobie miała zobaczyć jakie ona ma lekcje zanim mnie zaczęła krytykować DO DZIŚ NIE WIEM ZA CO zresztą i wiecie - jeśli taka pani w wieku lat powiedzmy 70 nie rozumie co to znaczy KOLEJKA i tak dalej to niech jej emerytury nie płacą. Bo nie - bo wychodzi na to, że ona nie powinna dostać np. emerytury w Polsce bo to jest TAKIE GŁUPIE PAŃSTWO. I słuchajcie jest to kobieta, która przyrównała się i jej pracę do dokonań JANUSZA KORCZAKA - słuchajcie - JANUSZA KORCZAKA, który z młodzieżą, za którą WZIĄŁ ODPOWIEDZIALNOŚĆ UMARŁ W OŚWIĘCIMIU. Normalnie takie teksty tam szły i słuchajcie ona w tym całym barachle NA MNIE oczywiście - z TAKIMI TEKSTAMI - że co? Że nie zamierzałam umrzeć za młodzież szkolną? Że nie miałam powołania do pracy. I patrzcie - to niech umrze za tę młodzież bo ona była wiecznie TAK ZMĘCZONA tą pracą, że po prostu no nie podchodź do niej bo tak jest zmęczona (lat 65 w 2005 - powiedzmy). No 2011 ja widzę ona dalej pracuję - no a śmierć męczeńska? Widzę, że męczeńsko umiera Janina S. z tego forum, a ona nie. Choć była JANUSZEM KORCZAKIEM w 2005 roku. Rozumiecie coś z tego? I takie ma rzeczywiście powołanie do zawodu, że w 2011 dalej go wykonuje choć JAK MNIEMAM - UmiERA ZA ZMĘCZENIA. No i przez nią nie mam doktoratu. Teraz jest nauczycielką, ale w 2005 była moją szefową bezpośrednią i tak dalej. Nazwiska nie podam. No cóz... no może w końcu rzeczywiście umrze męczeńsko, kto wie? No ale na razie coś ja męczeństwo mam przez nią wszędzie bo jej nikt normalny nie pojmnie co ona wyprawia. Ale nie jest NIE DO ZDARCIA - i kilka innych tam takich hersztów jak ona też. I tyle :( I wiecie - całe jej życie tego babska to SRODOWISKO, ale dla młodzieży by umarła?No cóz... to miała odejść bo nikt jej nie docenił gdyż na lekcjach jej panował zawsze WRZASK. To było coś więcej niż HAŁAS - to było ABSOLUTNE LARMO, ale z ....powołania. I tyle. I to była moja szefowa, której podlegałam. To sobie wyobraźcie co tam się działo. I OD NiEJ MAM HAŁAS na lekcji bo tak naprawdę hałas był W SUMIE w 1 klasie ale w 2006 ta klasa W POŁOWIE POSZŁA - PÓL KLASY odeszło ze szkoły. Przeze mnie oczywiście. I to dlatego nie mam dokotratu, ale jakby coś to pracowałam fizycznie w ZINBABWE. A czemu to też wam napiszę, ale za chwilę. :(

To znowu ja - może ktoś tu napisze coś? Jeśli nie to ja tu wkleję kilka egzorcyzmów i może nie tylko na tym się skończy. No cóz... jeszcze 1 dzien i znowu to samo - proszenie się o pracę u zachodnich dRANI I ZbÓJCÓW ale co robić? Najpierw musi być tak, a później czuję, że dostanę coś bardziej sensownego. Ale co? Coś sobie będę szukać. Mogę coś pisać - mam artykuły stare, w ksiązkach byłam. No źle się zachowywałam ale nie miałam wyjścia bo miałam zacząć od policji - w pierwszej firmie też. Wszędzie. Wtedy powiem wam mogłabym przynajmniej powiedzieć "Sam polski kryminał siedzi na tym zachodzie, naprawdę, w tych firmach. I wiecie - DLATEGO tak idiotycznie przez POLSKIE biura starają się o tę stałą pracę bo inaczej co - sprawdzą Cię na policji na pewno czy nie masz jakichś zatargów z prawem , żeby nie było, że krymnał przyjmują i co? Dętka nie :( No i takim sposobem każdy normalny wyjdzie tam na wariata, a każdy deb na bohatera i tyle. I co poza tym? Nie wiem. No co mogę więcej napisać? Że nie zamierzałam - bez względu na to czy powołanie mam czy nie - NIE WIEM - umierać za kogokolwiek i ...po mnie? Bo mnie to tak żachnęło wiecie, ale basko jak czytacie było durne jak but. W ogóle powiem wam, że miałam pracować fizycznie w USA w tym czasie i zwiedzać Afrykę, a następnie dostać z doktoratu jakąś pracę w Wielkiej Brytani a ja - uczyłam w polskiej szkole. No to pracowałam w Zinbabwe i tam siedziałam. A jak mi słuchajcie powiedzą - czemuś se to auta nie kupiła porządnego i nie przyjechała autem do dom to powiem - a bo wynajmowałam terenowe i zwiedzałam Afrykę w razie jakbym tego potrzebowała w pracy w Anglii - no zawsze to bardziej przydatne niż wizyta u mojego promotora, któy nic nie widzi w Polsce oprócz ...lasu. Lasu - wiecie żeby tu jeszcze był las, a co tu rośnie? monokultury świerkowe i to jest las wielki. A w Anglii wszystkie drzewa wycięli to po co im las, nie? No co jeszcze można farbić słuchajcie? Nie mam pojęcia. W każdym razie na terenowe nie było mnie stać, normalnym bym nie dojechała. Zostawało co tydzien się pakować i liczyć na to, że przyleci samolot lini ZIMBABWE - nie ma. No to znowu do domu i tydzień kolejny w robocie. No co jeszcze można było robić w Zinbabwe? Pisać e-maile i tyle. Na wydruk godzin nie było kasy. A kasa w pracy wiecie - raz była raz nie, myślałam, że zwiedzę USA ale nie starczyło - starczyło jedynie na Afrykę. No kilka rzeczy tam widziałam, ale co - było minęlo, nie? Życie poleci dalej - czemu by nie? I koniec. Na razie. Wiecie niebawem jeszcze coś tu napiszę, ale chwilowo koniec bo mam straszny katar. Chyba się przeziębiłam, ale co robić? Co robić? Trzeba żyć dalej. Nawet z przeziębieniem... w Zinbabwe. A wiecie - możecie się smiać, ale tabletki kosztują w tym Zinbabwe, wszystko - jak gdzie indziej. I tyle :( Jedzenie, ubranie, DACH NAD GŁOWĄ. Ale jest ciepło. Nawet jak skrzypi podłoga W HOTELU to jest ciepło zawsze. A w Niemczech? I zimno i skrzypi podłoga. Okropność. Tydzień tak można przeżyć albo dwa ale w 4 osoby. Więcej osób w takim domku jak ja mieszkałam ostatnio nie powinno być. 4 osoby. I starczy. No i to DOSŁOWNIE 2 pary albo 2 dobrych znajomych i JEDEN POKÓJ PUSTY, a tak? Znowu zrobili mi to samo co wcześniej jedynie, że nie dali mnie w 4 facetów. Naprawdę. Takie dekle. I wiecie - wystarczyłoby jakieś dobre słowo i chyba rozumiecie, że za chwilę mnie nie ma w tej pracy fizycznej, a tak? Jaka opinia :( No ale do powiedzenia mam tylko jedno - PO PROSTU NIE POSZŁAM OD RAZU NA POLCIJĘ bo nie spodziewałam sie wyrzucenia mnie z pracy przez normalnego kryminalistę. Z domku to się spodziewałam cały miesiąc, że mnie wyrzucą za wszystko ale z pracy? I jeszcze za mną polazł. OHYDNA ŚWINIA. I tyle mam do powiedzenia - a w następnej firmie to samo! Nie myślcie sobie, że jestem naiwna. I wiecie - czemu z tych biur polskich nigdzie dalej nie zajdą? Bo są ŚWINIAMI i każdy to widzi - jak na tej taśmie tak w tym biurze. Jedyne rozwiązanie - odciąć się od całości. Bo wiecie - teraz każdy mi powie - nie możemy postawić na ciebie bo znowu jedziesz z biura a liczy się GRUPA na takiej zasadzie. No dobra - ja na to - ale to raczcie to WYTŁUmACZYĆ tym cymbałom, że są tą grupą i że w razie co należy GRUPĘ wymienić bo ja już nie będę cierpieć BEZ SENSU tylko walę na polciję NA CAŁĄ GRUPĘ, żeby nie było, że po prostu są tam BEZ BIURA. Bo tak powinni być i mają rację. Tylko wtedy wiecie... co ja tam robię? No nie wiem. Jedno jest pewne - ciąg dalszy bezsensu dalej i tyle :( No sami powiedzcie. I wiecie ja nie powiem nic. Bo nie. Bo wyleciałam z pracy w państwie xyz i więcej tam nie wrócę - na co wszyscy liczą ( to liczą na gruszki na wierzbie ) no chyba, żeby ale to już plan B od razu bo wszystko bez sensu. A czemu nie wrócę? BO JUŻ WRÓCIŁAm. JUŻ WRÓCIŁAM. I tyle :( O koniec. I wiecie - świnie, świnie, swnie - wszedzie. Ty też jesteś swinią - nie ja nie jestem świnią. Nikomu źle nie życzę, a kariera to powinno być COŚ Z SENSEM - jeszcze gdy dana osoba jest samotna. I patrzcie - jak mi życzyły te babsztyle wszystkie - mam chore nogi. - Wydaj się! - a po co. Bo tak trzeba. Tak trzeba? Po co? No i co - a nie mówiłam, że same kurwy? Tak mówiłam i przeklinałam i oprócz tego, że postępowałam ogólnie ŹLE miałam 100 procent racji. I wiecie czego można się spodziewać po kurwie - ZŁODZIEJSTWA. I niczego więcej. AMEN. I teraz wszyscy w mojej ostatniej pracy stwierdzą,że w sumie jak nie chcę tam wrócić to ich... okradłam. Nie - ja nie. Ja się NIE STARAŁAM SZCZERZE o pracę tam na stałe. Bo nie. Bo załoga ma kuku na muniu ogólnie i temu jest co jest tam, ale ...czyj to problem? Mój? Hahaha - oni są najmądrzejsi na świecie to ja im niepotrzebna. Nie - potrzebna. A po co? I wiecie co trzeba udowodnić w takiej sytuacji - że TY jesteś najmądrzejszy na świecie , nie oni. I ja mam takiego haka na nich, że się mogą iść schować i tyle :( W końcu wyleciałam z pracy to się rozumu nauczyłam co nieco i koniec. I to było zaskoczenie, ale później już sie nie dałam bo wszystko tak niesprawiedliwie i koniec. Tyle wam napiszę. I wracam niebawem do teamtów scisle religijnych. Bo niby do czego. Jedynie to jeszcze można pisać w Polsce, no nie? No co jeszcze powiedzieć?

Wiecie - o tej lasce w mojej drugiej pracy ja mam opinię taka KRYMINALISTKA, któa mną rządziła i zmuszała do NIEWOLNICZEJ pracy, ponad moje siły. Bo ona jest kryminalistką i teraz blokuje cały zakład bo ONA JEST SILNA. No wiecie - a prawo jakie jest? Gdyby cokolwiek miało sens to na nią do sądu co ona wyprawia - jakie tam są przepisy na tej tasmie i czy mnie muszą tak ręce po pracy boleć? To jest normalna sprawa KRYMINALNA. Proces w sądzie pracy jak dla mnie i tyle. AMEN. I przez nią nie ma obiadu tam na przykład. Bo nie. Co prawda bezpośrednio ona nie jest temu winna, ale jest tak wściekła już , że będzie coraz gorzej tam no i co - nie jest kryminalistką? Jest. A że ktoś idzie do sądu to jeszcze nie znaczy , że on jest KRYMINALISTĄ - a taką miałam tam opinię. Nie - ja nie byłam żadną kryminalistką wiecie. Ja byłam wśród KRYMINALISTÓW , ale kryminalistką nie byłam i tyle. I koniec. Tak samo dalej - przepisy i koniec. Tyczące pracy fizycznej w danej firmie. KONKRETNE. A nie tam jakieś wzniosłe ideały. Albo brak pensji - czemu? Wiecie to są skomplikowane rzeczy, ale mimo wszystko nie wiem... i tak uważam, że ja miałam rację i koniec. Bo doceniam URZĘDNIKA. I tyle. I to mam od Anglików i nikomu się nie dam. Widocznie miałam udać się do Anglii i tyle. Z tego Zinbabwe i całą szkołe osmolić, ale no nie wiem... ciężko powiedzieć/napisać. Ale wiecie W PAŃSTWIE najważniejsze jest PRAWO. PRAWO a nie policja. I te dwie moje sąsiadki to też są dla mnie KRYMINALISTKI bo mnie OKRADŁY -zresztą szperanie po rzeczach miałam od początku bo skąd ktoś wiedział, że ja się ...francuskiego chciałam uczyć (miałam samouczek- rozmówki). No i za to zaczęli mnie gnoić a co ich obchodzi moja walizka. Bo wiecie - facet się ożenił i siedzi w szklarni jak powinien być budowlańcem czy czymś tam. Wielce moralny - a ciekawe co on w Polsce robił? Kurwy okradał? Następny. Bo wiecie - nie dam się. No to miał mieć biznes jakiś w Polsce - jedyne co miał to kultura wielka i rozdarty ryj, podobnie jak jego żona. I też miałam na niego na policję, że się WYDZIERA JAK DEBIL. I koniec. Żeby nie było, że był lepszy. Nie był i amen. Mam rację? 100%. Bo on jest moralny - BO MUSI. Bo pracuje fizycznie i koniec. A jak nie jest to można go wyrzucić i tyle. Bo ma być! I to jest pierwsza zasada pracy fizycznej a nie , że się nie wolno pocić. To swoją drogą, ale to nie jest najważniejsze. Najważniejsze są PRZEPISY I REGULAMINY i gdzie one są, nie? Nie jest tak? Jak ich nie ma to należy na wszystko ...i tak dalej. W każdym razie jak dla mnie śmiało można bo co? Bo gdzie jest regulamin? I tyle :(