Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justiva

skutki laparoskopii...?

Polecane posty

witam panie. Może ktoraś z was miala podobny problem,otóż jestem juz 2 tygodnie po laparoskopii i moje libido spadło:( wogole nie mam ochoty na sex.i tu pada moje pytanie czy też tak mieliscie? czekam na odpowiedz.pozdrawiam

Gość nieciekawostka
Jeśli chodzi o mnie, to mnie nie spadło. A dostałaś jakieś tabletki z hormonami jeszcze? Bo ja przez 3 misiące po laparoskopii miałam brać gravistat, dla unormowania hormonów. Widziałam w innym wątku, napisałaś, że nie dostałaś miesiączki i okazało się, że to torbiel, czy to prawda? Bo ja 3 lata temu miałam usuwaną torbiel, ale wtedy miesiączkowałam w miarę regularnie, za to bardzo boleśnie, aż mdlałam. A teraz nie dostałam miesiączki, a mój jajnik pulsuje i czuję się, jakby miał wybuchnąć za chwilę, a ból promieniuje do nogi:/

Gość nieciekawostka
ale jeszcze Ci mogę powiedzieć, że 2 tygodnie, to nie tak długo od laparoskopii. Daj odpocząć organizmowi. Musi się zregenerować. Na pewno libido Ci skoczy znowu:)

nie dostalam zadnych hormonow..na dodatek rano bola mnie barki (moze jeszcze gaz zchodzi).teraz mialam 1 miesiaczke po laparoskopii i była bolesna jak nigdy az nogi bolały. dzis ide na odczyt wynikow histop. teraz jestem 4 dni po okresie i leci ze mnie dziwna gesta kaszowata wydzielina. nie wiem czy to po zabiegu czy moze jakies powikłania.. pogadam z lekarzem. wogole tak jak czytam o laparoskopii to roznie przeprowadzaja ten zabieg. jedna dziewucha pisala ze miala tabsa na przeczyszczenie i lewatywe rano i wieczorem,a ja musialam wypic 1,5 litra plynu na przeczyszczenie i lewatywe raz mialam. mialam tez 3 dziury a inne mnialy 2 wiec nie wiem jak to jest.kazdy lekarz inaczej operuje???

Gość nieciekawostka
Ja też mam 3 dziury. Nie pamiętam, żebym miała jakąś dziwną wydzielinę później, chociaż pielęgniarka twierdziła, że mogę krwawić do 6 tygodni, ale tak nie było. Brałam hormony i wszystko było dobrze.

Gość nieciekawostka
To był Gravistat, czyli tabletki antykoncepcyjne jakiejś starszej generacji, ale właśnie o to chodziło, bo miały więcej hormonów. A brałam je na wyregulowanie organizmu i odciążenie jajnika po laparoskopii.

aha. ja własnie sie szykuje do lekarza...zobaczymy co mi powie.jak wruce to sie odezwe.

Gość nieciekawostka
czekam na wiadomość

otoż bylam. przepisalmi tabsy przeciwbolowe i powiedzial ze wszystko jest ok. to co mialam jest poprostu skutkiem zabiegu i organizm sie oczyszcza dlatego tak jest jak jest..

Gość nieciekawostka
skoro tak twierdzi, to znaczy, że tak prawdopodobnie jest:) Spokojnie, dopiero 2 tygodnie minęły, wszystko się wyreguluje:)