Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotaa33369

moj facet chyba ma inna

Polecane posty

Gość stokrotaa33369

mieszkamy razem juz 3 lata, w niedziele powidzial ze musi isc do pracy, chociaz zawsze w ten dzien ma wolne, ale to nic po pracy zawsze przynosil mi lazanie bo pracuje w restaruacji tym razem stwierdzil, ze zapomial... zawsze smierdzial jedzeniem jak wracal zas teraz nie i chyba pil piwo chociazaz sie wypieral, bo stwierdzil ze byl w pracy, ale jak rano sie obudzilam to caly pokoj walił browarem a obok jego lozka stala polowa z odpita szyjka wiec watpie zeby po 2 lykach piwska caly pokoj mogl jechac, a od niego to juz ho ho :( kurde, a jak On kogos ma... pierdziele niby jest dla mnie taki sam wciaz mowi ze mnie kocha z nikim chyba nie pisze po kryjomu i nasze zycie seksualne tez nie ulega zmianie.. jak zaczynam temat czy aby na pewno byl w pracy to zaraz sie zlosci i nie da sie z nim porozmawiac matko;/;/

Gość życzliwy z kafeterii
pewnie tak

Gość Cycu z rozpora
zastanawiam sie...

Gość dj denna
może chciał się spotkać z kolegami, wypić pogadać, pewnie gdyby ci powiedział, to byś focha strzeliłą, że niedziela i powinieneś być z nią...więc okłamał

Gość i to od 3 lat
dozywia cie lazanią?

Jak z nim nie porozmawiasz to sie nie dowiesz my możemy tylko podyskutowac czy ma czy nie ma i bardziej brac cie w niepewnosc

Gość stokrotaa33369
hmmm nie tylko czasem trafi sie kebab hehe ale to nic... sama juz nie wiem chyba bym n ie zniosla zdrady i On doskonale wie, ze dla mnie to najgorsze co moze byc...

Gość wszystko jest mozliwe
wiesz..ja pare tyg temu dowiedzialam sie, ze facet z ktorym bylam 2 lata,z ktorym mieszkalam, ktory codziennie mowil mi ze taaaak baaaardzo mnie kocha i ze ma TYLKO MNIE NA TYM SWIECIE- prowadzil intensywnie podwojne zycie.. spala na moim miejscu, wychodzila z moim psem na spacer..dbala o nasz dom kiedy mnie nie bylo....super,nie?? jak tu teraz komus zaufac...:((((

Gość stokrotaa33369
no tylko, ze zaraz jak zaczynam temat to On sie fochuje i twierdzi jak mozesz tak myslec, to ja ciezko pracuje, dorabiam nadgodziny, a Ty myslisz, ze Cie zdradzam, ale sorki kurde waliło browarem ze masakra a jak juz wspominalam po dwoch lykach nie idzie na caly pokoj i jego oddech... poza tym za duzo sie nie zgadza kurwa juz nie wiem jak to sprawdzic co mam go do licha sledzic

Gość stokrotaa33369
No wlasnie i najgorsze jest to, ze mezczyzni niekiedy bez sumienia potrafia klamac w zywe oczy nie myslac o tym co my czujemy!! moja siostra twierdzi, ze w koncu prawda i tak wyjdzie na jaw...moze On kogos w tej pracy poznal, albo sama juz nie wiem....

Gość matakalarata
jak chcesz być pewna to tak, musisz go śledzić

Gość stokrotaa33369
twierdzi, ze za tydzien tez bedzie musial isc, bo ktos ma problemy z plecami i nie ma zastepstwa, wiec potrwa to jakies kilka tyg, na bank wybiore sie za nim w przszla niedziele, ale jak ja to wytrzymam ta niepewnosc, fuck....

Gość martuuuucha86
wszytsko jest możliwe to co piszesz wydaje sie az nieprawdopodobne! co za tupet! a on sie nie bal ze ktos ich zobaczy na tym spacerze z twoim psem, co sasiedzi? jak sie dowiedziałaś? dziewczyny jesli możecie to spojrzcie prosze na moj temat i poradzcie cos :( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4709862&start=30