Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Dziewczyny po coi chcecie miec dzieci? Toz to same problemy i kierat.

Polecane posty

Gość pewnie po to by
wychowanie nie ma nic do tego środowisko robi swoje , wyjedz chociazby do Holandii , i popatrz na mlodzież , nasza staje sie taka sama.... ojjj bedziecie miec opieke na starość ...ale w zakładzie 🖐️

Gość do madzzz
i niech wysślą! Nigdy nie zgodzilabym sie swiadomie na to, zeby dziecko sie mna opiekowalo jak bede stara, chora. Nigdy.

Gość do madzzz
moja mama opiekowala się swoją, ja jej pomagałam, jako dzieciak, mały. Wiem co to znaczy opieka nad osoba niepelnosprawna umyslowo i fizycznie. Bredzicie, bo nie wiecie co to znaczy. A co do tematu, tez nie chce miec dzieci. Nie czuje takiej potrzeby. Samotnosc na starosc da sie wypelnic inaczej. Czy gorzej? Nie wiem, po prostu inaczej. Zyjmy i dajmy zyc innym tak jak chcą

Mystery, no ile ? powyzej 30 ? 40 ? pewnie, ze to jest najwazniejsze, zyc i dac zyc innym !

Gość juhu juhu juhu
Kurde ale niedojrzalosc!!!! wychowanie ma wiele do tegoo , dobrze wychowyne dziecko , wie jak sie powinno zachowac, ale jesli rodzice, nie wyznaja zadnych zasad i nie maja uczuc, albo sami pija itp.., wychowyja tylko egiostycznych chamow , wiec lapy precz!!!!

Gość juhu juhu juhu
Wiem jak jest w Niemczech i Holandii , problemy robia mlodzi ludzie , wychowyni " bezstresowo" tak durna metoda antyautoratywna- jedno go..no, i oni nie potrwfia sobie dac ze soba rady!!!!

Gość juhu juhu juhu
Nasza mlodziez jest taka , bo ma egoistycznych rodzicow, ktorzy widza tylko pieniadze, prace, podroze i tv,a dla dzieci nigdy czasu nie mieja , bo sa zajeci, ale kupuja i daja wszystko czego sie dzieciom zachciewa , byle byl spokoj!!!!!!!!

Mystery, to jeszcze jestes bardzo mlody, masz czas zeby dorosnac do pewnych spraw :-) Jak za 10-15 lat dalej powiesz, ze nie chcesz dzieci to ok :-) ja tez nie chce, zeby nie bylo :-P :-P :-P

Gość hdfghs
a czy jak to ktoś ujął posuwanie to taka straszna sprawa? Wystarczy dziecko dobrze uświadomić, być mu przyajcielem, towarzyszem od najmłodszych lat a raczej napewno nie zbładzi i będzie umiało żyć. Wtedy nie będzie posuwane przez życie a bedzie żyło.

"hdfghs a czy jak to ktoś ujął posuwanie to taka straszna sprawa? Wystarczy dziecko dobrze uświadomić, być mu przyajcielem, towarzyszem od najmłodszych lat a raczej napewno nie zbładzi i będzie umiało żyć. Wtedy nie będzie posuwane przez życie a bedzie żyło." raczej tego nie przeskoczę

Gość hdfghs
Raczej... to zastanów się nad sobą i kierunkiem swoich myśli bo smęcisz i zamulasz. Alw w twoim wieku masz jeszcze do tego prawo ;)

po co ? by kochać małą istotkę by usłyszec mamo jesteś najlepszą mamą na świecie mamo kocham

"hdfghs Raczej... to zastanów się nad sobą i kierunkiem swoich myśli bo smęcisz i zamulasz. Alw w twoim wieku masz jeszcze do tego prawo " też byś smęcił/a gdybyś nie ruchała przez tyle lat

Gość hdfghs
zapewne.. nie ma to ja sperma uderzająca wprost do pustej bańki ;)

"hdfghs zapewne.. nie ma to ja sperma uderzająca wprost do pustej bańki" jesteś K czy M?

Gość hdfghs
a jakie to ma znaczenie? Jestem K+M+B czyli darem niebios ;)

Gość hdfghs
ile masz cm?

"Boratka Mystery Ty dziewicy szukasz a o ruchaniu piszesz?" a czy jedno wyklucza drugie?

"Boratka Dziewic się nie rucha" ale sama czynność jest chyba podobna jeżeli nie taka sama?

Jakby mój facet użył takiego słowa to by mi się odechciało. Ale to zdanie tylko posiadaczki błony

Gość Gość

Bo dzieci to wspaniałe delikatne i czule istoty❤️❤️❤️❤️❤️ bo patrzeć na uśmiech swojej córki lub syna jest  cudowne, gdy małe rączki dotykają twojej buzi i patrzą ci w oczy, gdy ty jako mama lub tata stajecie się dla swojego dziecka przyjaciółmi, gdy dziecko przychodzi do ciebie gdy stlucze kolano bo wie że rodzic pomoże, dziecko czuje się bezpieczne ❤️❤️❤️❤️