Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka14

mam obawe że ciąża

Polecane posty

Gość natalka14

wczoraj w nocy zabawialam sie z moim chlopakiem cheilismy sprobwac pierwszy raz sexu (tzn ja chcialam sprobowac) mam chlopak jest doswiadczony . mielismy kondona ale chwile poniosly emocje i nie uzylismy go . mam dwa problemy . moj chlopak dosyc czesto mi robi palcowke od nie dlugiego czasu . przed sexem zrobil mi palcowke i probowal 'wejsc' we mnie . na poczatku nie mogl bo mialam jakby zaciasna . dlugo sie meczylismy. po jakims czasie wszedl kawalek . po chwili wyjal bo mialam wytrysk . teraz sie boimy ze moge byc w ciazy . czy to mozliwe ze przed erekcja wyskoczyl jakis plemnik we mnie? on sadzi ze 'raczej' nie bo zdazyl wyjac . ale czy jest mozliwosc ze mogl wyplynac przed czasem jakis plemnik? kochalismy sie raptem ok 15 sek. czekam na odpowiedz

Gość natka z kwiatka
Śniło mi się że uprawiałam seks. Czy jestem w ciąży? Błagam pomóżcie!

Napisz jeszcze raz, króciutko. Wszedł w Ciebie i miał wytrysk? Ty miałaś wytrysk? Miał wytrysk ale zdążył wyjąć i wszystko strzeliło poza pochwę? Ale od razu mogę Ci powiedzieć, że jakakolwiek próba wejścia penisa do pochwy, może skończyć się ciążą. W zasadzie w tym przedejakulacyjnym płynie nie powinno być żywych plemników, ale mogą być, szczególnie wtedy, gdy wytrysk już się zbliża. Tak nie musiało się stać, ale to niestety jest możliwe.

Gość natalka14
a co to znaczy zredaguj ?

Gość natalka14
musze isc spac bo mama juz krzyczy :( jutro zobacze wasze odpowiedzi dobranoc

Gość natalka14
jestem i dobrze sie ucze czy prymuska nie moze uprawiać seksa ?

Gość Sanetta
kurna kolejne prowo te dzieciaki nie maja co robic? DO SZKOŁY SMARKACZE!

Gość hjfdsjytjirdjkjrk
natalka14 musze isc spac bo mama juz krzyczy jutro zobacze wasze odpowiedzi dobranoc Dzięki za poprawę humoru :P

Gość natalka14
up

Gość natalka14
Pupcian, pilnuj swojej dupy aby koledzy regularnie i obficie zlewali ci się w nią dymając cię kiedy im ochota przyjdzie 🖐️