Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mork

kredyt hipoteczny

Polecane posty

Gość mork

Witam, moze ktos zna sie na kredytach i moze mi orientacyjnie powiedziec czy mamy szanse na kredyt hipoteczny? ja od przyszlego tygodnia wracam do pracy po macierzynskim, mam umowe na czas nieokreslony, 2000 netto. Maz umowa na rok, 1800 netto, mamy jedno dziecko. jest nadzieja ze jakis bank da nam kredyt? chodzi nam o min 180000, bez wkladu wlasnego.

Gość mork
no wlasnie mamy rata 400zl ale mozemy splacic go w calosci od razu. mozesz powiedziec mi cos wiecej?bede wdzieczna

spłać ten kredyt i weź zaświadczenie, że jest spłacony co więcej mogę ci powiedzieć - idź do jakiejś firmy finansowej tam gdzie mają wszystkie banki w ofercie to znajdą ci najlepszą ofertę, skad jestes?

Gość mork
dzieki, jestem z poznania. a wiesz jaki bank ma dobre warunki? wiem ze w nordei musialabym przepracowac 6 m-cy po macierzynskim abym mogla starac sie o kredyt

ja sie nie znam, idz do jakiegos expandera, open financa czy tego typu firm to ci pomogą, w poznaniu sa takie

Gość mork
bardzo zabawne

Gość mork
dziekuje Miecho za zainteresowanie.

pod zastaw działki? hipoteka jest pod zastaw mieszkania/domu, na który jest wzięta na takich warunkach, jakie masz, bez żadnego wkładu własnego i z kredytem na koncie... to tak sobie, na dwoje babka wróżyła acha, warto polikwidować karty kredytowe i pozmniejszać debety na kartach debetowych, bo na to patrzą i nie przyznawac sie do samochodu, bo tez zmniejsza zdolność

>>nie przyznawac sie do samochodu, bo tez zmniejsza zdolność przyznawać się do wszystkiego, dobrze radzę. jak zataisz że masz samochód, dziecko, a oni to wywęszą, to odmówią kredytu od razu ze względu na oszustwo

Gość a jak ktoś wziął kredyt
jako singiel, a potem wziął ślub i nie poinformował banku o zmianie stanu cywilnego, ale nie wpłynęło to w żaden sposób na spłacanie rat, to co? Jak po latach poinformuje o zmianie stanu cyw. to bank może mieć jakieś wąty?

nam nie wywęszyli samochodu jak ci w jednym odmówią, to w drugim dadzą, jesli spełniasz wymagania, teraz banków jak psów nie zgłosiliśmy zresztą samochodu na wyraźną sugestię posrednika finansowego

Gość mork
Ewa, ta wypowiedz z 10.09, z tym pod zastae dziaki to podszyw:) dziekuje za odp.