Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieć play pytanie!!

sieć play pytanie!!

Polecane posty

Gość sieć play pytanie!!

witam,niebawem kończy mi się umowa w erze i myslę o przejściu do play ..czy ktoś z Was ma telefon w tej sieci? jak jest z zasięgiem,promocjami ? :)

Gość maaggg32
w playu jest zdecydowanie lepszy internet niz w erze i blue conect i tanszy ja sie przeniosłam i nie załuje co do tel to nie wiem jestem w orange pozdrawiam

Gość pytanie na obiad
ja przeszlam z orange i nie dosc,ze jest taniej to wiecej i fajniejsze promocje, pakiety etc. i dotycza wszystkich sieci. np pakiet 200sm za 5zł do wszystkich sieci.. w orange jest za 6zł 600sms i tylko do orange, a kto wykorzysta az 600 w jednej sieci? :o oj duzo moznaby mowic :) zasieg mam bo mieszkam w warszawie z tym internetem za darmo to jakas bajka. w dzisiejszych czasach to za darmo mozesz dostac kopa w dupe ;) 30zł 2GB transferu, 50zł 5GB i mowie o takim przenosnym do laptopa..

Gość bghjjjff
ja miałam telefon w play najpierw było oki a potem ani nie miałam zasięgu-w mieście ani kasy na koncie bo podwojnie mi sciągało. złożyłam wymówienie umowy-telefon pozwolili mi zatrzymac w ramakch przeprosin i przeszłam do plusa i jestem zadowolona

ja mam teraz erę.Płacę 30zł miesięcznie ,mogę uaktywnić sobie pakiet za 7zl z groszami 100sms do ery+ 30 minut na domowe i stacjonarne ,no i w sumie tylko taką promocję mam.A play mnie kusi...

Gość bghjjjff
w play jest tak: za5zł-pakiet sms do wszystkich sieci200sms 5zł pakiet 30min do wszystkich 3zł pakiet do play(to z tego co pamietam bez ograniczen. w plusie mam : pakiet 50sms do wszystkich sieci gratis co miesiac 100sms do sieci gratis tanie gg pakiet 100min do sieci za 5ł pakiet 60min do wszystkich za 6zł