Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczkaa .

Jak podciąć włosy,żeby zwiększyć ich objętość ?

Polecane posty

Gość Moniczkaa .

Mam długie proste włosy. Chcę podciąć końcówki (w sumie kilka cm) jaką metodą najlepiej je skrócić tak żeby sprawiały wrażenie,że jest ich dużo? Jest tu ktoś kto się na tym zna ? Doradźcie proszę :-)

Gość Moniczkaa .
...

Gość Moniczkaa .
Nikt nie potrafi doradzić ?

Gość Moniczkaa .
Może teraz jest tu ktoś znający się na fryzjerstwie ?

Gość Moniczkaa .

Gość nepheutes
ja sie nie znam na fryzjerstwie , ale sama sobie podcinam koncówki bo wiem ze jak się ma długie włosy to trzeba. po pierwsze należy się zaopatrzeć w specjalne nożyczki, ja kupuje w rossmanie i tych nożeczek używać tylko i wyłącznie do włosów. ja zauważyłam ze chyba najlepszy efekt jest jak sie podcina włosy nie az takie mokre, tylko lekko podsuszone.

Gość może trochę trzeba je
pocieniować,nie mam pojęcia:oMoże zapytaj sie fryzjera,niech on Cię jakoś podetnie.

Gość Moniczkaa .
Myślałam,że jest jakaś specjalistka na forum. Cieniowanie chyba nie jest dla delikatnych ( cienkich) włosów. Jak mi jakiś czas temu fryzjerka pocieniowała włosy to fajnie wyglądałam tylko w ten dzień jak od niej wyszłam :( nie chcę,żeby znowu jakaś spieprzyła mi włosy. Wiecie to nie sztuka obciąć włosy,wymodelować włosy żeby ładnie wyglądały. Sztuką jest ,żeby te włosy po umyciu same ładnie wyglądały i ładnie się układały. Mało który fryzjer ma taki talent ;-)

Gość veressa
jak ma się rzadkie włosy i cieńkie to już nie jeden specjalista mi mówił , że unikać grzywek i jak chce się mieć dłuższe włosy to najlepiej ścinać na prosto, lub leciutko pocieniować , mocne cieniowanie sprawi że z tyłu mało co zostanie.

Gość Moniczkaa .
Veressa no właśnie,masz rację :-)