Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka23

które pędzle? POMÓŻCIE

Polecane posty

Do tych co znają się na pędzlach proszę o pomoc, które mam wybrać. Zaznaczę, że chciałabyć mieć w zestawie pędzel do podkadu i do korektora. Ewentualnie pędzel do podkładu mogę dokupić osobno. Licze na pomoc.

te brazowe mi sie podobaja- za 59 zl super sa tylko w sumie ja sie codziennie nie maluje tak wiec to bardziej dla kosmetyczek lub kogos kto czesto sie maluje ale przydaly by sie ;)

Gość hoonooratkaaa
sprawdz sobie na stronie donegala napeno znajdziesz cos dla siebie odnośnie pędzli. Ja mam od nich dwa i jestem bardzo zadowolona, no i są nie drogie.http://www.donegal.com.pl/

donegal jest akurat taki... przecietny :P maja pare fajnych rzeczy ale i pare niewypalow. ale jest przyzwoity. i tani!!! czyli na pocztaek, jak sie zaczyna, to rozwiazanie idealne. for your beauty z rossmanna czy tam z natury tez sa dosc dobre i tanie. jak masz wiecej kasy, to hakuro, maestro, eco tools. niektorzy mowia ze tylko mac i sigma. ale np maestro w niczym im nie ustepuje. zalezy tez jesli chodzi o podklad czy chcesz stosowac mineralny czy zwykly, bo to zupelnie inna aplikacja i inne pedzle beda lepsze.