Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie one sa hmmm

Jakie są ''dziołchy'' ze Śląska ? :D

Polecane posty

Gość dziolcha ze slaska
SZKODA GODAC STARA DUPE ZE MNIE ;)

Gość dziolcha ze slaska
ok miłego dzionka dla wszystkich wracam do roboty, papierki czekaja .Zapraszam do Tych tu pełno gryfnych dziołch ktore wiedza czego chca od życia i umia o to walczyc ;)

Gość dziolcha ze slaska
rocznik 74,bardzo dobry rocznik ;)

Gość werqasd
są brzydkie niezgrabne i jakieś...niekobiece

Gość werqasd
wiem bo mam w sąsiedztwie dużo ślązaczek. ja sam ślązakiem nie jestem tylko musiałem się tu przeprowadzić. Polki są zdecydowanie lepsze

Gość proszę bardzo -
desznik to znowu ty :o

Gość dziolcha ze slaska
kogut....wymagające ale wzgledem siebie ;)

Gość aŚlązaczki to nie Polki?
:D

Gość werqasd
każda ślązaczka z tych które znam mi mówiła, że polką nie jest bo Śląsk to odrębna ludność. Dla mnie też to dziwne ale jak tak uważają..

Dziołcho,pierdłoły rozprawiosz,Ślązoczki zawsze na chłopa liczą,same w chapłupach siedzą i narzekają jak to je źle i wiela co kosztuje a chłop tak mało zarobi,bo do Ślązoczki nawet 3000zł to je pieronym mało i je wiecznie niezadowolono

Gość werqasd
tam gdzie ja mieszkam to te ślązaczki normalnie chodzą do pracy a te młodsze do szkoły

Bo my są innym krajem niż Polska.Ślązok nie uważo się za POloka.To tak Szwajcaria,tam są głównie Niemcy i Astrioki,ale oni są Szwajacarami a nie Niemcami.A Ślązok niema ani Niemcem ani Polokiem,yno je Ślązokiem,mimo że na Śląsku dużo ludzi mo korzenie zarówno Niemiecki jak i Polski.Są Ślązaki Niemiecki i Ślązoki Polski.Wszystko to je Ślązki ale nigdy Polski ani Niemiecki.Zresztą podobnie je w Hiszpanii,tak baskowie nie uważają się za Hiszpanów czy w Irlandii Północnej,oni też nie uważąją sie za Anglików

Gość sosek
to poćcie chopy bierymy sie za te dziołchy :classic_cool:

Gość dziolcha ze slaska
kurde kaj ty te dziołchy poznajesz.... wsrod moich znajomych zadna kumpela nie jes na utrzymaniu faceta,sama zarabia,tys to sie chyba na latach 80tych zatrzymal.teraz nie jedna babka zarabia wiecej od faceta nie mowiac ze same sobie w zyciu radza,maja wlasne firmy,domy..... tys to chybha na same materialistki w zyciu trafial albo sie bierzesz za jakies malotaty ;)

werqasd-Mosz recht że to sie już zmienio,ale Ślązoczka jak zarobio w Biedronce 1200zł to wymago aby jej chłop zarobioł 4tys zł,i tak to działo.Ona swoja wypłata mo na ciuchy i kosmytyki a od chłopa to mo na życiu i na luksusy

Gość suwalki city
lubie sluchac jak franzolicie po slasku. A faceci jacy sa?

dziołcho,bo jo nie żyja w mieście,yno na takim zadupiu,kaj je pieronowe bezroboci i yno dobrze zarabią ci,kirym udało sie dostać na gruba,mie sie nie udało i musza u prywaciorza robić za grosze,wienc żodno baba nie chciała by chłopa co zarobi 2 tys zł

Gość 1122jbhdskfljhalks
tak właśnie kiedys bylo, kobieta siedziałą w domu z dziećmi a mąż pracował ale czy tylko na śląsku?? Ja też jestem ze śląska i jakoś wiecej niz w innych rejonach dresiar ani brzydkich nie widze...

Gość dziolcha ze slaska
faceci JAK WROCA ZE SZYCHTY TO OD RAZU KAPCIE I PIWSKO ;) NAJGORZEJ JAK TRAFISZ NA GORNIKA ....PRZECHLASTANE

Gość 1122jbhdskfljhalks
ejjjj ja mam faceta górnika i jest wspaniały, oczywiście piwko lubi ale chyba wszyscy faceci lubia po pracy czasem piwko wypic:)

Dziołcho,ale kożdo z śląska chce gróbiorza,bo dobrze zarobi.Nie przeszkadzo im że grubiorze to chamy i alkoholicy,przynajmnij większość.Ja ij wypłata dudom przyniesie to może być najgorszy,byle kasa pasuje.

Gość sosek
jo miołek byc rylym ale zrezygnowołek z tego :classic_cool: niy pija piwa:classic_cool:

Gość 1122jbhdskfljhalks
taaaaa gornicy to chamy i pijaki a reszta swiata to aniolki:D:DD:D: pewnie ze gornik dobrze zarobi- nie jest to lekka praca i nie kazdy sie nadaje ale i w tych czasach zony gornikow tez pracuja

Gość dziolcha ze slaska
własnie 90% grubiarzy to pijoki i obwiesie,zero kultury,mam w pracy doczynienia czesto z takimi ,uwazaja ze jak sa gornikami to im sie wszytko nalezy... bryyyyy koszmar.