Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia2a

czy to ciąża??

Polecane posty

Witam Was:) tak sie zastanawiam:rośnie mi brzuszek pod pępkiem. Myśle że mogę być w ciąży:) gdy go wciągam i tak jest powiekszony w tych okolicach. Jak wcześniej (2 miesiące temu) też podejrzewałam dzidziusia to jak wciągałam brzuch to nic nie było był zupełnie płaski. Mogę być albo w 12 albo 7tc :) staramy się o dziecko z mężem juz 3 razy miałam podejzenia i nic :( czy teraz ten brzuszek może oznaczać że jest dzidzia ? Mam jeszcze takie objawy jak powiekszony apetyt szczegolnie po 22, nudności ale bez wymiotów, no i mialam taki okres jakies 3 tyg ze wogole nie malam libido za to teraz nadrabiam (libido jest wieksze niz normalnie mialam), no i kilka dni temu strasznie kuły nie sutki i sa ciemniejsze, za to w brodawce zadnych zmian. Prosze o Wasze opinie :) dodam jeszcze, że testu nie chcę robić póki co zeby sie znowu nie zawieść... Pozdrawiam ;)

podejrzewasz 12 tydzień ciąży i nie chcesz testu robić? Dziwne troche. Powinnaś jak naszybciej zrobić test i udać się do lekarza, żeby ciąża była pod kontrolą, trzeba robić badania, brać odpowiednie witaminy, kwas foliowy. nie napisałaś kiedy miałaś ostatnią miesiączke więc ciężko coś powiedzieć. Co do brzucha - to jego powiększenie jest ostatnim objawem :D

miesiączke mialam 5 stycznia jednak byla ona mniej obfita i trwala 3 dni no i spoznila sie 3 dni :) poprzednia miesiaczka byla w sumie normalna tylko tak bolalo ze nie dalam rady sie ruszyc dwa dni przesiedzialam w domu. 12 tydzień to raczej malo prawwdopodobne w takim razie. a witaminy biore juz od 2 miesiecy bo jak pisalam staramy sie o dziecko.

Gość joAnna1989
Witam! Przejde odrazu do konkretow.. 25 pazdziernika mialam okres ktory trwal ok 7 dni. Kolejny pojawil sie 30 listopada i rowniez trwal jakies 7 dni. Ze swoim partnerem wspolzylam jakos w 2tyg. listopada, kilka dni potym jak skonczyl mi sie okres.. Teraz caly czas czekam na okres ktory sie nie pojawia. Zrobilam wczoraj test, wynik byl ujemy wiec odetchnelam z ulga Jednak dzis chcac wyrzucic test dopatrzylam sie bardzo ale to bardzo bladej drugiej kreski. Przeczytalam w ulotce ze wyniki testy powinny byc odczytane po 3 do 5 min po wykonaniu testu bo potem (po tych 5min) testy moga podawac nam bledny wynik. Chce dodac ze wczoraj wieczorem tej kreski nie bylo! No chyba ze ja juz panikuje i widze cos czego nie ma co? ;/ Jak myslicie...czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy? Mimo ze na koniec listopada okres wystapil normalnie?

ale myslicie ze to jest powód do zrobienia testu? hm. moze i macie racje na prawde tym bardziej ze od kilku dni mam tez napady bolu glowy i dodwyzszona temperature, nie duzą bo 37 stopni. ale na prawde myslicie ze to mozliwe ?

joAnna1989 test jest w tym momencie nie wazny ale jak masz watpliwosci idz na bete wtedy bedziesz wiedziala w 100%

Misia2a ale nikt naprawde tu nie jest przeciesz wrózka prawda? moze ciąza moze nie a moze twoje urojenia nie zrobisz to sie nie dowiesz jasne

Gość jak dla mnie
to sobie uroiłaś!

Gość joAnna1989
dlaczego test jest nie wazny?