Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalala1234

przed porodem i fajnie:)

Polecane posty

Gość wikomiko
spsikam ją podróbką chanelki :) bedzie cacy

tez jakis plan:) ja sie dopiero tych kupek itp bede uczyc ale mysle ze zmienianie pampersow i kupek tez moze byc ciekawym i relaksujacym zajeciem dla kobiety;)

Gość sydoriash
sam poród jeśli nie bedzie komplikacji to prosta sprawa, pójdzie szybko zobaczysz. Troszkę poboli ale szybko zapomnisz. Jesli będziesz naturalnie rodzić niech mężuś weźmie ze sobą czekoladkę dla Ciebie, po porodzie zjedz sobie na zdrowie to szybko dojdziesz do siebie. 3maj się mamita ;)

Gość sydoriash
niemowlęce kupki nie mają zapachu. Gimnazjaliści tudzież ignoranci i nie znający się do szkoły !

no no maz wezmie czekoladke ale jak wogole ten moj porod wytrzyma bo narazie jest bardziej przerazony niz ja:)

Gość sydoriash
lepiej niech zaczeka na zewnątrz, mój uparł się żeby asystować i tak się rozkleił że aż żal tyłek ścisnął. Nie był w satnie przeciąć pępowiny. To nie dla facetów.

Gość Mamma Miaa
Ja rodzilam w wieku 34 lat obecnie moje dziecko ma 1,5 roku - porod byl koszmarny, ale dalam rade, obwislych cyckow nie mam - sa za male :D rozstepow brak, za to celulit troche mnie neka :( Powodzenia lalala a do fryzjera pojdziesz po wyjsciu z porodowki - on nie ucieknie :D

Gość przeprowadze z Wami dyskusje
wypierdalac stad !! bo sie porzygam !! od tego jest forum macierzynskie :O

Gość Mamma Miaa
a ten wulgarny wpis to do jakiego forum zakwalifikowac???? bo na uczuciowym zdecydowanie nie pasi!!!

Gość przeprowadze z Wami dyskusje
do zadnego . kafe to jedno z niewielu miejsc w internecie gdzie nie ma cenzury i kazdy moze pisac co mysli 🖐️

Gość Mamma Miaa
dokladnie, wiec jak ktos ma ochote napisac na uczuciowym o swoich uczuciach i zblizajacym sie porodzie to jego prawo.

Gość sydoriash
burza mi stąd, dyskutant!