Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem

czy to ciaza

Polecane posty

Gość czy jestem

witam, pisalam do was wczoraj ze robilam sobie 2 testy ciazowe i na oby dwoch wyszla blada druga kreska. Wszystkie twierdzilyscie ze to ciaza. dzis powtorzylam test i wyszlo tak samo. umowilam sie dzis dolekarza na 19? myslicie ze bedzie mogl cos stwierdzic? ostatnia miesiaczke miaolam 17 sgrudnia. pomozcie

blada 2 kreska to ciąża - jest wcześnie dlatego nie jest wyraźna. Co do lekarza też wątwie by coś zobaczył, na pewno skieruje Cię na betę to wtedy bedziesz pewna

Ja miałam bladą drugą kreskę ledwo widoczną i mam 3 letnią córeczkę. Myślę że jeszcze nic nie będzie widać, tak jak jordan proponuje betę i będzie wszystko wiadomo:)

a my Ci napisałyśmy byś poszła na betę z krwi zamiast robić kolejny test sikany... a lekarz na 100% niczego nie stwierdzi, moze jedynie podejrzewać...

za wcześnie zeby lekarz cokolwiek zobaczył. nawet jeśli jesteś w ciąży to to nawet 4 tydzień nie jest jeszcze. a kreski są słabe bo to bardzo wczesnie. w terminie okresu powinny być ciemniejsze. zrób betę, albo poczekaj jeszcze kilka dni do terminu okresu.

Gość czy jestem
dziewczyny tylko ze mi jest ciezko czekac, ciagle mysle czy jestem czy nie.

Gość czy jestem
kochane wlasnie umowilam sie dzis na wizyte i pani ginekolog powiedziala ze zrobi usg dopochwowoe i bedzie wiadomo 3majcie kciuki