Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiuszaaa

seks w 8 miesiącu

Polecane posty

Gość katiuszaaa

Witam, jestem w 8 miesiacu ciazy, z ciażą wszystko ok, nic złego się nie dzieje. Czy mozna nadal uprawiac seks??

Jak lekarz nie zakazał a ciąża nie jest zagrożona to śmiało możesz. Ja kochałam się z mężem do końca ciąży.

Gość to ja zapytam
korzystając z okazji... w jakiej pozycji Wam najlepiej tzn najwygodniej. Ja też 8 miesiąc, przez jakiś czas się nie kochaliśmy i dwa dni temu naszła mnie straszna ochota... ALE... na jeźdźca mnie od razu skurcz w nodze zaczął łapać, od tyłu nie lubimy... na siedzaca - brzuch za wielki... jak sobie radzicie?

Gość bbbbbbbbkkkkkkkkkkhhh
na łyżeczki

Gość skarrrpeta
Od tyłu, łyżeczka, albo podobnie - ty lezysz na plecach, facet na boku i jesteście o 90 stopni obróceni od siebie, to jest moja ulubiona :P

Wiesz co skarpetko - te 90% to mi sie nie podoba, chyb lepiej bez sexu:P ha ha spróbujcie na jeźdźca ale na jakimx taborecie, krześle, ławce, tak żebyś ty prawie stałą - nie będzie obciążenia na brzuszek:))

Gość skarrrpeta
no to kwestia gustu, ja tak bardzo lubię, bez ciąży tez :classic_cool:; za to niespecjalnie mi się podoba cokolwiek od tyłu, gdzie sie stoi albo klęczy, za mało tam kontaktu cielesnego jak dla mnie

Gość to ja zapytam
skarpeta... właśnie dlatego też nie lubie od tyłu :)

Gość skarrrpeta
Nie, właśnie cielesnego. Dla mnie tam jest zero jakiegos sprzężenia, jedyny punkt stycznosci to wiadomo co. W ogole nie ma w tym dla mnie żadnego wyrazu więzi, tylko sie wyłomotać i do widzenia

Gość kjlbvigotvkghhk
Dziewczyny, a co z seksem w czwartym miesiacu? :) Na początku plamiłam, teraz już miesiac jest ok Biorę duphaston....Pytałam gin. czy możemy uprawiać seks, to powiedział, że bez jakichś szaleństw możemy, gdyby się pojawiło choc słabe plamienie żeby przestać(to wiadomo) I się zastanawiam czy mogę ryzykować jak plamiłam wcześniej...

Gość to ja zapytam
ja w pierwszej ciąży na początku plamiłam i do końca się nie kochaliśmy, na wszelki wypadek. Radziliśmy sobie inaczej :P różnymi pieszczotami

Gość kjlbvigotvkghhk
:) No my też sobie jakos radzimy, ale to wszystko nie to :D I chciałabym, i boję się :P

Gość tereniawalenia
Polecam seks w sierpniu, również we wrześniu czyli 9 miesiącu jest za ku rw iście

j troszke jednego dnia tylko plamiłam i po wizycie w szpitlu niby gi zakazał na jakiś czas ale wytrzymaliśmy aż niecałe dwa tygodnie :p i później tak co pare dni żeby odrazu nie szaleć, a po miesiącu ponad t już normalnie :D teraz 9 miesiąc mi się zaczyna i już ciężko znaleźć dobrą pozycje bo brzuszek przeszkadza :p

Gość marianmarian
Gosiaczku, mogę wpaść do Ciebie??

Gość gość
Może troche offtop ale odnośnie sksu to czesto korzystam z seks telefonu i tak rozładowuje napięcie. Panie z sex telefonu ze strony http://sexphone.pl/ potrafią zrobić z człowiekiem cuda!