Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinciasksfdfdd

co myslicie o tym.

Polecane posty

Gość ewelinciasksfdfdd

dokladnie 18 pazdziernika bylam na rozmowie kwalifikacyjnej, spodobalam sie kierowniczce i 2 dni pozniej odebralam telefon z ta informacja i ze mam zagwarantowana w tej firmie prace. powiedziala tylko ze jest problem, poniewaz z centrali otrzymali dzien po rozmowach informacje ze musza (jak to ona powiedziala na miesiac lub dwa) przyjac z innego sklepu dziewczyne poniewaz pozniej idzie na macierzynski. powiedziala ze po tym jak ona odejdzie to ja wskocze na etat, ale nie dzwoni. oczywiscie dzwonilam, ale albo z tym telefonem cos nie tak, albo mowia ze kierowniczki nie ma, a jak raz pojechalam to tez jej nie bylo, a panie ekspedientki powiedzialy ze o takich sprawach to tylko z nia trzeba rozmawiac :-O myslicie ze chcialy mi zrobic na zlosc? czy ludzie sa az tak wredni i podli :-O oczywiscie szukalam tez pracy w innych miejscach, ale mialalm ogromna nadzieje ze dostane sie tam na etat. czy oni zrobili ze mnie debila? :-O zaznacze ze nie znam nikogo w tym sklepie, a tymbardziej kierowniczki...

Gość ewelinciasksfdfdd
......

Gość ewelinciasksfdfdd
zadzwonic tam jeszcze raz czy odpuscic? jak myslicie? prosze napiszcie cos.

Gość ewelinciasksfdfdd
upup

Najczęściej takie panie kierownik to durne dzidy bez szkoły :o Sądzą, że jak są kierowniczkami sklepu - wielkie mi rzeczy - to mogą ludzi w ten sposób traktować. Też raz się z czymś takim spotkałam. Może jeszcze raz spróbuj?

Gość Werroonika
strasznie chamskie zachowanie, spróbuj ją złapać, jeśli jej nie ma zostaw u tych pind ekspedientek kontakt do siebie z prośbą o telefon tej pani, jak się nie odezwie to olej

Gość ewelinciasksfdfdd
tylko jak szukaja pracownikow to wiem na jakiej stonie zawsze umieszczaja ogloszenia, ale nic nie ma. moze ta dziewczyna bedzie jeszcze miesiac. jesli tak to powinna zadzwonic i mi o tym powiedziec. chyba zadzwonie jeszcze raz, ale juz ostatni.

Gość 12345678910880509
czy chodzi o sklep rossmann

Gość ewelinciasksfdfdd
nie nie o sklep odziezowy. wole nie pisac nazwy sklepu