Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasiorek325

mąż pisze z eks

Polecane posty

Gość tasiorek325

jesteśmy po ślubie 5 lat i mamy wspaniałą córeczke co ma 3.5 roku w naszym życiu nawet spokojnie do pewnego dnia jak przeczytałam przez przypadek mojego rozmowe z swoja byłą az cos wemnie pękło nie umie tego sobie poukładac ehh mój mąz czesto wyjezdza na kontrakty zagranicę ostatnio nawet byłam dwa tyg i jak tylko wyjechałam to odrazu on zacząl z nia pisac oto treść ich rozmowy ON jestes ONA własnie ide spac [ON poczekaj ONA [teraz to ja ide zapalic ON ja poczekam na ciebie ale niemow ze zaraz idziesz spac myslalem ze vzucilas ja czekam ONA widze ;) chwile poczekam i ide bo padam znog z nóg* ON ja teez ONA co tam? ON ale czekalem by zlapac ciebie tak dawno z toba niegadalem ze normalnie choruje ON hehe ale bajerant z Ciebie :p ONA powaznie gadam jak tam Ci sie układa? urlop masz? ON ja pracuje non stop teraz pisze z roterdamu ONA aha ON teraz jestem w holandii ONA wiem gdzie jest retrdam :p ON dzis wlasnie moja zonka odemnie odjechala ONA byłes na karnawale? ON bo byla umnie 2 tygodnie ]ONA fajnie aha ON a jak twoj wrucil? ONA hm pojechał pozniej wrocił i znów pojechał i tak w kółko ON no byl w raichu to wiem ja od ostatniej rozmowy to bylem juz we francji i teraz jestem w holandiio ONA na długo? ON niewiem sluchaj my musimy sie spotkac wkoncu ONA hmmmmmmmm ale jak hehe ON ja do ciebie przyjade mam auto wiec ONA do zamoscia? ON niema problemu\ ON hehe ciekawe jak ON prosto :) ONA chyba wiecej w tym widze komplikacji ja niz Ty :P ON ja niewidze zadnych komplikacji ONA> ale ja jestem za hehe ON)> ja poprostu widze czysto kolezenskie spotkanie ONA> nie inaczej ON ja jesteam bardzo zaaaa kiedy twoj zjezdza ONA niedawno wyjechał ON ale wiesz moglo ONA nie wiem moze ja pojade teraz do niego gdyby było mogło to by było ale widac nie mogło na pewno ON takie jest zycie pewnych sytuacji nieda sie przewidziec ONA chyba tak miało byc ON ale jak by mialo byc inaczej to niemozesz powiedziec ze by tak niemoglo byc? ONA ale kolezanka od spacerow byłam super nie? nie gdybam ON bylas kims wiecej ONA nie myslałam o tym nigdy ON ja niemoge do dzis zapomniec tyuch chwil ONA hm oj co Ty mowisz wtedy swiata nie widziałes poza swoją(teraz) zona ON nieprawda ONA nie pamietasz wyrazu oczu jak o niej mowiłes ON wtedy bylem w zajebistym dolku ONA i dlatego sie pobraliscie? nie sadze ON a teraz swiat sie przekreca [ONA i tego nie zmienisz [ON przychodzi czasem chwila na rachunek sumienia a ja mam co pamietac [ jakos nie tak wszystko [ ON facet musi byc konkretny [ rudno to wytłumaczyc [ a teraz to mozemy sie spotkac i o tym pogadac :) [ w tym wieku to sie juz tylko rozmawia:P [ONA pamietaj ze nie wazne jak wygladasz wazne jak sie czujesz pamietam [ zawsze ide z podniesiona glowa powiem ci [ona> nie jestes...?a koszulki nie chciałes sciagnac do masazu :P [ (ON ostatnio przegladalem te fotki co mi kiedys wyslalas na poczte [ tak? [ ale widziszs tylek zemnie i tyle bo mam czego zalowacv [ hhaha nie masz [ mam mam [] teraz przytyłam w ogóle [ i to jest fakt [ chociaz ostatnio mi sie przypomniałam.. [] Tomka 2 razy pomasowałam przez ten czas co jestesmy ze soba no nie zrozumieliby miłe wspomnienia warte zachowania dla samego siebie ich tresci;)\ a wie o mnie? [ ON a o tobie wie tyle ze bylas moja najlepsza przyjacoilka []ONA> to miło ze tak o mnie powiedziałes []ON)> i kontakt sie urwal chetnie bym ja poznała [ONA)> ale ja niemoglem pozwolic by tak sie kontakt urwal moze kiedys do tego dojdze gdy moja zona do tego dorosnie ech [ nie wiesz jaka jestem [ to niepodlega zadnej dyskusji\ PIEKNA!!!!!!!! [ normalna [ON)> jestes normalnie olsniewajaa a ty jestes nadal taka piekna jak bylas [ hehe bo sie zawstydze miło to słyszec (czytac) [ON)> zawsze jak cie bwidzialem to brakowalo mi oddechu i teraz tez tak jest [ alez Ty mi słodzisz troche sie zaniedbałam [ i jka tu w takim pieknie sie niezakochac sluchaj jak by zycie sie potoczylo troszke inaczej to napewno spiewal bym ci piosnki do okna [ oj prosze Cie taka jest siła miłosci nic nie stanie na jej drodze:) ON nikt niezna zasad jak ona dzial ale szczerze [ no nie [] tak sobie mysle kiedy ostatni raz usłyszałam ze jestem ładna ;) [] nie wiesz co mówisz :P [ wiem to akurat wiem niewiem dlaczego az tak bardzo ale to bardzo utkwilas w mojej pamieci [ rzez te masaze i finałowe wyładowanie na łozku hehe :P przez* [ tak uwarzasz/ mysle ze jest w tym cos wiecej;) troche szczerosci i wzajemnego zrozumienia [ no ale troszke cie wymeczylem dzis i on przestawił mi różne wersje i nie wiem w co wieżyc ehh prosze doradzcie mi co robic

ja bym się załamała ona ją po prostu podrywa ciągle i chce się z nią spotkac jak nic

Gość czy oni ze soba spali
Jak byliscie juz po slubie?

Gość Jak to co robic
Po prostu przestan pisac glupie prowo na kafe :) Daje ci -10/10:)

Gość kljxsdndods
o matko a ja sie przejmowalam rozmowa mojego mężą z byłą już nie będę ten Twój to frajer :/

Gość zajebałabym szmaciarza
nie masz normalnego faceta ,wywal z chałupy,wal kasę i resztę układów bo życie ci zniszczy,nie warto ,nawet jak masz dzieci a właściwie szczególnie jak masz dzieci to po chooja ci taki niezdecydowany facet,już nigdy nie będziesz wiedziała ,że jak mówi do ciebie moja piękna ,moja kochana to myśli o tobie współczjuję powodzenia

Gdybym takie coś przeczytała u swojego narzeczonego w gg, to bym go wyjebała na zbity pysk:O

Gość dręczy mnie.....
kurwa mać! :o

Gość no i macie czrno na bialym
tacy są faceci ona sie dowiedzial bo taką rozmowe przeczytala a ile z nas nie wie i żyje w nieświdomości co siedzi w mężowskiej glowie echhhh szkoda slów

Gość KobietaXXX
brak słów. Dziewczyno nie marnuj życia z takim dupkiem ! takie typy nigdy się nie zmieniają ! A ty zasługujesz na kogoś kto będzie z Tobą szczery.

Gość no i macie czrno na bialym
ale , który jest szczery ??? ja sie zaloże, ze autorka też miala takie zdanie o swoim mężu zanim to przeczytala

Załamałabym się po przeczytaniu takiego tekstu!!! Przykro mi to mówić, ale Twój facet jest zauroczony tą swoją niby koleżanką. Cały czas myśli co by było gdyby... Chyba bym się zadręczyła ciągłymi myślami na ten temat, ciągłą niepewnością, a tym bardziej straciłabym całkowite zaufanie do niego, jeszcze na dodatek często wyjeżdża służbowo. Dramat!!! Teraz co by nie powiedział i co by nie zrobił i tak bedzie źle. Cały czas się będziesz męczyć, myśląc co robi i czy jest sam. Ta Jego koleżanka albo się z Nim bawi w kotka i myszkę, albo na serio bardziej Go traktuje już jako wyłącznie kolegę. Tylko, że czasami może ulec.... Ja na Twoim miejscu porozmawiałabym poważnie z mężem, powiedziałabym, że wiem o tym co pisał, żeby Ci to wyjaśnił. A najlepszym wyjściem byłoby spotkanie lub rozmowa z tą jego "koleżaneczką".

Gość tasiorek325
jeżeli chodzi o rozmowe to przeprowadziliśmy on powiedział ze to tylko był żart i zebym nie brała tego na poważnie tylko zastanawiam sie jak mógl ja wyjechałam tego dnia a on specyjalnie czekał na nia ehh wczesniej myslałam ze mam meza szczerego a teraz hmm

Gość jołjołjoł
ale o co obwiniacie dziewczynę z którą pisze, przeciez widać,że ona raczej nie traktuje go poważnie, tylko z niego kutas złamany

Gość gfeg
a co mial Ci powiedziec, grunt pod nogami zaczal mu sie walic to powiedzial,ze zartuje

Gość dręczy mnie.....
uwierzyłaś że to żart?

mialam kiedyś kolege, co sprzedawał mi podobne bajki :) jesteś piękna, wyjatkowa, zawsze do mnie pisał i zawsze miał dziewczyne,mieszkamy daleko ale jak tylko przyjezdzałam do rodziny on stawał w drzwiach, biegał, zapraszał, czarował (sam tez był czarujący), tylko nie robił tylu błędów co Twój mąz :) hehe, zawsze po moim powrocie pisze jaka jestem kobieca, choc ma dziewczyne, tacy sa faceci, to może nic nie znaczyć, a może znaczyć wiele,,,

Gość warszawa warszawa
Oczywiscie mu uwierzylas i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie!Jakie te babska sa glupie!szkoda nerwow i slow!

dziewczyno, jaki zart, tak jak ja jestem bardzo za tym zeby problemy w ziwazkach (szczegolnie tych dlugich stazem) najpierw rozwiazywac tak u ciebie to ja widze, ze dupek z niego i nie ma usprawiedliwienia. zrobi cie w rogi jak nie z nia to z jakas inna "olsniewajaca" bo on ma sobie za nim ciebie, sorki..

Gość tasiorek325
jeżeli chodzi czy uwieżyłam w jego żart to nie powiedziałam jemu ze w takie głupoty to moze mała uwiezyc nie ja postanowiłam czekac choc sama nie wiem na co hmm wczoraj do mnie powiedział ze szuka dla nas mieszkania bo był u doradcy finansowego i mozemy starac sie o kredyt hmm zastanawiam sie czy to ma jakis sens ehh