Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna :(

czy miałyście takie sytuacje

Polecane posty

Witam. Mam dziwny problem. Otóż krwawienie z odstawienia ostatnie mialam 19 listopada.19 grudnia czekalam na kolejne krwawienie z odstawienia ale niestety go nie dostalam. tzn. mialam sytuacje ze jednego dnia dokladnie 20 grudnia polecialo mi troche krwi uradowana ze dostalam okresu wlozylam tampona niestety nic wiecej nie polecialo do dzisiaj. jak wiadomo ostatnia tabletke wzielam 17 grudnia czekalam zeby zaczac nowe opakowanie innych tabletek lekarz powiedzial ze mam z pierwszym dniem miesiaczki niestety krwawienie o ktorym wspomnialam bylo w poludnie a przyjete mam ze tabletki lykam wieczorem. i jak zobaczylam ze jednak tego okresu nie mam to nie wzielam tej tabletki. 8 stycznia znowu mialam podobna sytacje tylko ze teraz wzielam tabletke niestety znowu sie zakonczylo krwawienie po jednym dniu a tabletki biore dalej.26 grudnia uprawialam seks bez zabezpieczenia ale nie wydaje mi sie bym mogla zajsc w ciaze bo czesto miedzy przerwami w braniu tabletek to robie i nic z tego nie wynika. zrobilam sobie test i nic nie wykazalo. dziewczyny czy ktores z was mialy podobne sytuacje/

nikt nie miał?