Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rntnhjt64

syndrom zbyt dobrej zony

Polecane posty

Gość A ja nie jestem tą od cześć Eg
oist , i kiedyś właśnie takiego faceta szukałam. teraz już za póżno :P:P

Gość do A ja
czemu ?

Gość Erwisso
Lalkaaa "Co was najbardziej odstręcza?" - zdecydowanie kilka kilo "(bo juz nie znajduje czasu na aerobik w codziennym kieracie bycia sprzataczka, praczką i matką)" - niech zrezygnuje z kotletów i żywi partnera jedzeniem gotowym ze sklepu: Ser żólty i czarny chleb. A kto ją w ten kierat sprzątaczki i praczki wsadził. czyż nie jej rodzice swoim przykładem? "Otóż wystarczy aby super wyglądała, resztę jej wybaczycie?" - no jasne. najważniejsze jest nasycenie podświadomości atrakcyjnym wyglądem. O swoje jedzenie zadbam sam. Piszesz tak jakby w Polsce Panowała epidemia głodu. :)

Gość Erwisso vel Egoist_31
nie wprowadzaj kobit w depresje:D:D:D:D

Gość A ja nie jestem tą od cześć Eg
> do A ja -- bo tak :P

Gość lalalkalaka
Większość facetów jednak chciałoby i tych kotletów i pięknej kobiety w szpilkach i samym fartuszku podajacej te kotlety. A ja powtarzam, tak sie nie da..ja przynajmniej tak nie umiem. Zawsze wybieram:albo ja albo kotlety:). Poza tym jestem leniem, bałaganiara, mam fochy, ale zawsze wymalowane paznokcie, błyszczyk i szelmowski uśmiech i kołysze się na obcasach wśród garów, które upycham w zmywarce;). I faktycznie...czasem mam wyrzuty sumienia i czuję się egoistką, bo poszłam pograc w tenisa ale nie zdążyłam już posprzątać mieszkania;).Powiecie: zła organizacja pracy i dnia? Może...ale nie jestem cholernym robotem.

Gość Erwisso
"Dlatego bycie egoistką pozwala więcej czasu pośwęcić sobie niż innym." To zostań egoistką. nie bierz na siebie czegos czego nie udźwigniesz bo padniesz a facet i tak cię nie podniesie. Prawda jest taka że jeżeli kobieta dba o siebie jak Miss Universum to znaczy ze Miss Universum ma w glowie, i żadne dzieci i mąż jej niczego nie odbiorą. Jeżeli kobieta jest zatyrana to znaczy że od dziecka tyra i w podświadomości zna role jedynie tyraczki. Nie potrafi byc Miss Universum i zrzuca wszystko na swoją wspaniałomyślną dbałość o męża dzieci i cały świat. Chrystus ją wynagrodzi -ok. Ale facet poszuka wcześniej innej na boku. jej facet to nie Chrystus. nie będzie dobrowolnie szedł na krzyż w imię dobra powszechnego, i wyrozumiałości, jak Komorowski. Każdy chce być szczęśliwy. A facet najpierw musi uszczęsliwić oczy

Gość Tak wygląga
"Ale facet poszuka wcześniej innej na boku" To ona sobie poszuka innego na boku :P Chetnych facetów do bzykania jest o 10000 razy wiecej niz kobiet wiec akiegos fiutka znajdzie na 100%

Gość prawda jeste taka ze facet na
Zone bierze najczesciej ulegla szara mysz w okularach, a chodzi na boki do kolezanek . Tak to sie dzieje w Polsce , tak robia zakompleksieni Polacy ktorzy boja sie , ze piekna kobieta zaraz go zdradzi z innym. Znam to z autopsji .

Gość miss wenezueli...takich nie ma
u nas

Gość a ja jestem leniem
i ani nie sprzątam, ani nie wyglądam jak miss :D Paznokcie obcinam krótko i nie maluje, zdarza mi sie miec nie do konca idealnie gladkie nogi, a w domu siedze w dlugich swetrach i miękkich spodniach, a nie na szpileczkach. Umiem ugotowac dwie proste potrawy ale zwykle mi sie nie chce i wrzucam tylko jakies warzywa na patelnie. Resztę czasu oglądam filmy, czytam, gram albo siedze w necie. Zyje dla siebie, a nie dla chłopa (obojetnie: jako gosposia albo sliczna gejsza). Jak coś komuś nie pasi, niech wypierdala. O dziwo, chętnych zawsze jest na pęczki :D :D

Gość a ja jestem leniem
a ten cały erwisso nie proponuje żadnego egoizmu i samodzielności, tylko zamiast jednego modelu uslugiwania facetowi inny, bo on akurat woli gejsze od kuchareczek. Co za niedorzeczny pomysł, zeby sobie zycie pod faceta układać. :)

Gość Egoist
:D:D

///// prawda jeste taka ze facet na Zone bierze najczesciej ulegla szara mysz w okularach, a chodzi na boki do kolezanek . Tak to sie dzieje w Polsce , tak robia zakompleksieni Polacy ktorzy boja sie , ze piekna kobieta zaraz go zdradzi z innym. Znam to z autopsji . ////// To czemu ja z szarą myszką się nie związałem i nigdy nie zamierzam wchodzić w "układy", z takim typem dziewczyn?.Hmmm ?. Faceci tez nie są tak głupi, i bezwładni jak sie kobietom wydaje.

Gość tak wyglada
" O dziwo, chętnych zawsze jest na pęczki" No bo tak jest. Jak nie pasi to wypad.

Gość prawda jeste taka ze facet na
-> a ja jestem leniem Z dwojga zlego lepszy taki Erwisso czy tam egoist od tchorza ktory majac ladna kobiete zakazuje jej fajnie sie ubierac , w skrajnych przypadkach malowac , miec kolegow , zabrania utrzymywac kontakt ze znajomymi z klasy . Na koniec zeni sie z wsiura ktora zdradza z kolezankami .

Gość lalalkalaka
Nie chodzi o układanie sobie życia pod faceta ale z facetem. A facet chętnie wpędzi kobietę w rolę swojej kucharki , praczki i służącej..jeśli tylko kobieta mu na to pozwoli. Poza tym taki jest stereotyp: facet przed telewizorem a kobieta w kuchni przy garach. Ale oprócz mycia podłogi powinna wyglądać zawsze jak miss:). Takie męskie marzenia:).

Gość do Erwisso Egoist
masz kochanke?

Gość gloss laminate
temat dla mnie:) mąż ma ze mną tak właśnie dobrze- za dobrze! pracuję w świetnej firmie na wysokim stanowisku, zarabiam 6 tys na rekę - cieszył się z mojego awansu, owszem, ale wiem że przelicza w głowie że ma mniej na godzinę... oprócz aktywności zawodowej i sukcesów na tym polu, dbam o siebie, jestem szczupła i atrakcyjna. w domu gotuję (dzis np żur na domowym zakwasie!), sprzatam, piorę. robię zakupy, kupuje mu prezenty, wymyślam rozrywki... mąż jest swietnym człowiekiem i zaradnym, pracowitym facetem - ale czasami czuję, że nie docenia mnie za to wszystko wystarczająco... a powinien chyba - czy tak, panowie?

Gość Majka Wróżu Z Rąk I Z Nóg
Erwisso zapomina, że nie każda kobieta, nawet gdy super o siebie dba, jest miss uniwersum, a także nie każda miss ma w głowie coś ponad tipsami i lakierem do włosów. Wydaje mi się, że Erwisso jest osamotniony w swoich poglądach. Dla mnie idealny model kobiety to: zadbana, z pasją i swoimi zinteresowaniami oraz przyjaciółmi, umiejąca ugotować wiele lub wszystko, umiejąca posprzątać, ale też nie poświęcająca całych dni tym zajęciom, niezależna i asertywna i nie trzymająca się kurczowo męża/partnera. Erwisso zapomina również, że chociaż, jak twierdzi mężczyźni nie chcą dzieci, to u kobiet prędzej czy później ujawnia się instynkt macierzyński. Gdyby kobiety były takie, jak mówisz, dawno by już ród ludzki wyginął, na skutek niechęci do rodzenia dzieci. Bo przecież nie ma nic gorszego, niż zburzenie atrakcyjnego wyglądu. Także do mnie poglądy Erwisso w części są do przyjęcia, ale całościowo nie ma takiej opcji.

Gość -kotś tam
do Majka Wróżu Z Rąk I Z Nóg -----Nie masz pojęcia jak bardzo się mylisz...mów za siebie.

Gość NIE U WSZYSTKICH pojawia sie
instynkt macierzynski glabie :O Tylko kobiety o tym NIE MOWIA GLOSNO bo sie boja reakcji otoczenia.

Nie mylę się - po prostu mam swoje zdanie.

Oczywiście zawsze jest odstępstwo od reguły, co podobno ją potwierdza. Nie napisałam, że u wszystkich kobiet i nie obrażaj mnie, jeśli nie umiesz się normalnie wypowiedzieć to daruj sobie komentowanie moich postów.

Wróże z kup, są chętni?

Gość patrzcie ze oferma juz sie tak
nie przypieprza:D:D:D:D:D

Gość ryba////ryba
http://allegro.pl/sprzedam-akwarium-z-calym-w yposarzeniem-i1407795822.html to moze być twój złoty strzał-zobacz-taka okazja sie nie trafia......zapytaj o cenę-będziesz w szoku. Jeżeli jesteś pasjonatem to coś dla Ciebie

Erwisso... Czemu nie zostaliśmy kolegami 15 lat temu?? Niestety, to wszystko o czym piszesz, musiałem odczuć na własnej skórze. A mogło być tak pięknie!!:D:D:D:D:D

Gość monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Erwisso podpisuję się pod tym co piszesz rekami i nogami. Nic dodać nic ująć. Ja jestem jedną ze szczęśliwszych kobiet na ziemi, bo mam swoją pasję - jest nią moja praca, dbam o siebie. I sprawia mi cholerną przyjemność kiedy rzucę okiem w lustro przed wyjściem z domu, bo podobam się sobie. Cieszę się, bo mam ambicje, radość wewnętrzną, kogoś kto mnie kocha, głowę pełną marzeń i wiarę że je zrealizuję.

lalalkalaka ///// A facet chętnie wpędzi kobietę w rolę swojej kucharki , praczki i służącej..jeśli tylko kobieta mu na to pozwoli.////// Nie. Kobiety same sobie nakładają domowe obowiązki, i zwalają na faceta. Oddzielne mieszkania załatwiają sprawę na 150%. Jak u siebie kobieta zmywa, to robi to tylko na swoje konto, i docenia swoja pracę. Nie ma oczekiwań wobec nikogo. Jak facet u siebie w lodówce nic nie ma, wiadomo kto zawinił. :) proste? . ////Poza tym taki jest stereotyp: facet przed telewizorem a kobieta w kuchni przy garach.///// Zawdzięczasz to swojemu tacie i mamie. Temu co zaobserwowałaś w rodzinnym domu. Do nich z pretensjami. /// Ale oprócz mycia podłogi powinna wyglądać zawsze jak miss. Takie męskie marzenia .//// Najbardziej podstawowy wymóg faceta wobec kobiety - to wygląd Miss. A podłoga? - po co ją zmywasz. poczytaj sobie książkę erotyczną 2m+1k. Jedź na weekend z przyjaciółmi, nad jezioro. Jedź na 14 dni urlopu, w góry, z koleżanką. Prócz faceta masz jeszcze cały świat. Niech on też się od ciebie czegoś nauczy i dowie. a ja jestem leniem //// a ten cały erwisso nie proponuje żadnego egoizmu i samodzielności, tylko zamiast jednego modelu uslugiwania facetowi inny,/// To Ty nie chesz sama dla siebie wyglądac jak MISS Universum?. Nie masz potrzeby bycia "księżną Monaco" ?. To nie nadajesz się, dla pewnego typu mężczyzn. I widzę że z góry jest w tobie negatywne założenie: facet narzuca kobiecie swoje widzi mi się - czy to miss czy to kucharka.Facet to ten zły - Vader z "Wojen gwiezdnych": http://geekonfilm.files.wordpress.com/2009/09/vader.jpg prawda jeste taka ze facet na //// lepszy taki Erwisso czy tam egoist od tchorza ktory majac ladna kobiete zakazuje jej fajnie sie ubierac , w skrajnych przypadkach malowac , miec kolegow , zabrania utrzymywac kontakt ze znajomymi z klasy .//// Im bardziej rozleglejszy świat będzie miała kobieta, i im większą niezależność psychologiczną, oraz finansową. Tym bardziej będzie uwielbiana, podziwiana i szanowana. ///masz kochanke?/// Nie mam. nie mam żony. Brzydzę się tytułem męża.