Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwelinaMalina:)

Dlaczego faceci na poczatku znajomości starają się, zabiegają o kobietę, a gdy

Polecane posty

już wiedzą że kobieta jest powiedzmy "ich" To przestają nagle się starać, już tak nie zabiegają, (niektórzy nawet nie szanują...zmieniają się o 180 stopni), jak na początku??? A potem budzą się z ręką w nocniku, gdy kobieta odejdzie???? Jak to z wami jest drodzy faceci? ;)

mój się stara jeszcze bardziej niz na początku, ale to chyba zależy od faceta ;)

Gość bo faceci to zdobywcy
i tyle po co maja sie starac jak juz zdobeda?

Gość jak cię zaliczy to i ochota
mu na resztę przechodzi. oni zaliczają i znikają. tyle w temacie.

Gość EwuLLkaa 19
A to jest najgorsze. Jestem zywym przykladem tego. Boze jak sie staral i wogole caly czas dzwonil pisal. a teraz co ? ledwo kochanie czasami uslysze ? Najchetniej wyszczelałabym cały ten gatunek :D !!!

Czy można oczekiwać od facetów, że do końca swoich dni będą wysyłać 150 smsów dziennie i płacić za kolację raz w tygodniu? Nie można oczekiwać, że ludzie będą zachowywać się tak samo w okresie zabiegania o siebie i związku.

Gość EwuLLkaa 19
ale nie chodzilo mi o to ze zaliczyl i sie zmienil :d tylko golnie jak juz zobaczyl ze jestem jego :d

Gość EwuLLkaa 19
ale ja rozumiem i wiem ze wtedy byloby to chore. ale chodzi o takie zwykle małe gesty. Zeby choc troche postaral sie czasami. Bo wy wszyscy myslicie ze jak sie staraliscie na poczatku to poziej juz wogole nie trzeba. Milo jest jak chlopak tylko ze swojej inicjatywy cos zrobi dla dziewczyny.

"i tyle po co maja sie starac jak juz zdobeda?" No i właśnie, potem jest "zdrada":o. Zdobędą znudzi się, więc polowanie nowe czas zacząć:o. Eh faceci:-P

Gość EwuLLkaa 19
To jest okropne :D Dlatego dziewczynki nie poddawajmy sie :D Trzeba kusic kusisc i kusic :D tak zeby sie zaczeli starac. Niech zobacza ze warto :D

Gość ZawszeSzczeraCholera!
Bo oni myślą GŁÓWKĄ A NIE GŁOWĄ!!! Tyle w tym temacie:-D. Mendy społeczne:-P.

Gość EwuLLkaa 19
tak zgadzam sie z Toba !! :D

Gość bo faceci to zdobywcy
z moim nie jest tak zle, ale zaniedbuje wiele spraw, o ktore kiedys dbal jak jeszcze nie bylismy razem...np nie goli sie juz dzien w dzien jak kiedys, jest nadal czuli itd. w tym temacie nie mam raczej nic do zarzucenia mu, ale czesto sam zartuje "po co mam ladnie wygladac jak juz mam ciebie" ale sie wtedy wkurzam, na szczescie mam nadzieje to zarty sa

Mój były był zbyt pewny, odpuścił sobie zupełnie, przestał się starać, olał mnie całkowicie:o. Więc powiedziałam żegnaj, obudził się nagle kochany jak nigdy. Oczywiście było za późno, miał szansę nie skorzystał, dostał kopa w dupe:-P. Więc o kobietę trzeba dbać, starać się, szanować jeżeli się ją kocha, a nie zostawić samej sobie, Olac:o, bo potem już będzie za późno!

bo faceci to zdobywcy- To jeszcze nie masz na co narzekać, to że on tak mówi to na pewno jest w żartach:). Przeczytaj mój post wyżej, to zobaczysz jak można zaniedbać kobietę:).

Gość szczesliwazonamatka
jesteśmy razem z mężem od 6 lat i cały czas mnie "zdobywa" :) jest tak jak na poczatku :) to chyba zalezy od faceta no i musi mu zalezeć na jego kobiecie, jeżeli tak nie jest to skutek jest taki jak napisałas w temacie :)

Dlaczego kobiety na poczatku znajomości starają się,dbają o siebie gdy już wiedzą że facet jest ich, nagle przestają dbać o siebie by dalej się podobać facetowi, nie chcą uprawiać żadnego sportu, nie przywiązują już takiej wagi do wyglądu jak na początku, mają coraz mniejszą ochote na seks, najlepiej raz w weekend bo ''głowa boli'', dodatkowo próbują brać faceta pod pantofel. A potem budzą się z ręką w nocniku, jak facet od nich odejdzie lub je zdradzi. Jak to z wami jest kobiety????;)

I co cieszysz Ryszard:classic_cool:??? :classic_cool:

oboje z partnerow powinno sie rownie mocno starac od poczatku zwiazku, zeby mogl przetrwac i trwac:Pjak jedno odpusci to po zwiazku...ludzie kochajcie sie i szanujcie, okazujcie drugiej osobie zainteresowanie, nauczcie sie sluchac, zaskakujcie partnera, troszcie sie o nigo jesli oboje bedziecie postepowac w ten sposob to bedzie pieknie buziaki dla wszystkich

Gość jr403jr4034u
dlaczego??? dlatego, żeby wam sie w dupach nie poprzewracało od tego że jest "za dobry" a facet to sie stara jak ma dla kogo i jesli kobieta tez sie stara, jednostronnie nie ma sensu

A tak jest że jeżeli kobieta się stara, to wtedy facet przestaje! I o co tu chodzi??? Wytłumaczy mi ktoś? To działa w obie strony:o

A tak jest że jeżeli kobieta się stara, to wtedy facet przestaje! I o co tu chodzi??? Wytłumaczy mi ktoś? To działa w obie strony:o

Bzdury????????? to ty maxiu wypiusujesz w tej chwili:P

Gość Tiaaaaaaaa......
EwelinaMalina:) "już wiedzą że kobieta jest powiedzmy "ich" To przestają nagle się starać, już tak nie zabiegają, (niektórzy nawet nie szanują...zmieniają się o 180 stopni), jak na początku???" EwelinaMalina:) "A tak jest że jeżeli kobieta się stara, to wtedy facet przestaje! I o co tu chodzi??? Wytłumaczy mi ktoś?" Skąd ja to znam... :-(

Gość Tiaaaaaaaa......
Bez sensu jest związek, w którym mężczyzna staje na głowie, by kobieta odwzajemniła jego uczucia, a gdy ona je odwzajemni, to on staje się na to obojętny. Albo prowadzi wtedy swoje gierki. Po co komu być razem, gdy komuś zwisa to, czy druga osoba coś do niego czuje lub próbuje manipulować - gdzie tu szacunek do drugiego człowieka i możliwość zaufania?