Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka1234455

studenci pomóżcie :D - index

Polecane posty

Gość studentka1234455

Mam takie pytanie do studentów :D Jest to mój pierwsze semestr na uczelni i zaczyna się sezon na wpisy itp. I tu pojawia się mój problem, jak uzupełnić index. A mianowicie, jeśli np. z mikroekonomii lub matematyki mam i ćwiczenia i wykłady to czy wpisać to w jedną rubryczkę w indeksie, czy osobno muszę wpisywać np. matematyka - ćwiczenia i pod spodem matematyka - wykład. Poszłabym do dziekanatu zapytać, ale niestety do piątku jest zamknięty a ja jutro mam mieć pierwsze wpisy. Z góry dzięki ;)

Gość polskie realia
Najpierw masz tytuły, imię nazwisko wykładowcy - to wpisujesz Później nazwę przedmiotu - druga rubryka W ostatniej masz liczbę godzin dla wykładów i ćwiczeń. Jak masz np 20 godzin wykładów to wpisujesz 20 , a jak masz 30 godzin ćwiczeń to wpisujesz też 30.itd.

Gość kurnabelek
a w kartę egzaminacyjna spojrzeć nie możesz?

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
zwykle jest gdzies wywieszony wzór wpisów do indeksu i tak ma być wpisane, przedmioty maja byc w okreslonej kolejnosci poszukaj takiego wzoru na swojej uczelni lub wpisz tak jak jest na karcie egzaminacyjnej

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
ps jak nie masz karty egzaminacyjnej to nic nie wpisuj do indeksu bo i tak ci oceny nie wpisza;)

Gość kurnabelek
no

Gość ktoos9
to chyba zalezy od uczelni, bo u nas dla cw i wykladow nie robi sie dwoch rubryk, w jedna rybryke wpisuje np mikroekonomia, wykladowce wpisuje malymi literkami u gory , cwiczeniowca na dole ( tak aby sie w jednej rubryce zmiescilo )

Gość ktoos9
i obok tego jest miejsce na oceny z zal i egz - wszystko w jednym 'wierszu'

Gość nie wpisuj sama
puki nie masz wzoru wypełnienia i nie jesteś pewna jak;-) przecież to jeszcze musi być w kolejności, no i chyba wpierw oddaje się indeks który podbijają Ci 'wpis ukończony' czyli zaakceptowane wypełnienie rubryk, i dopiero wtedy masz kartę egzaminacyjną i z tym zbierasz wpisy:-)!!