Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosy

Strata zaufania

Polecane posty

Gość rosy

Wczoraj narzeczony przyłapał mnie na kłamstwie. Mówiłam że jadę na fittness a pojechałam do koleżanki do jej pracy pogadać sobie. On mnie przyłapał. Zrobił mi awanturę i powiedział że stracił do mnie całkowite zaufanie i juz nigdy nie będzie między nami tak fajnie. Dodam że jesteśmy ze sobą 3 lata i nasz związek jest bardzo udany. Co o tym sądzicie?

Gość inspi
Po co kłamałaś? Żebyś chociaż szła na spotkanie z kochasiem...:O

Gość rosy
Z lenistwa. żeby mi potem nie suszył głowy że znowu nie poszłam...

Gość khymkhymkhym
Sorki ale na moj gust facet znalazl pretekst by zerwac. TAKIE klamstwo nie moze byc przyczyna utraty zaufania. A swoja droga, dlaczego nie powiedzialas od razu co chcesz robic? A nawet jesli zmienilas plany to jest to zabronione??? Jakies to goowniarskie. Tak to widze ;)

Gość rosy
On nie chce ze mną zerwać. Myśle ze jest przeczulony bo jego była żona go okłamywałam i chyba mysli że ja tez taka jestem i że się znowu zaczęło...

to powiedz mu dlaczego go oklamalaś, przeproś i postaraj się go nieokłmywać skoro ma z tym złe doświadczenia.

Gość rosy
Wszystko mu wytłumaczyłam i przyznałam się i powiedziałam że to z lenistwa i że nie wiem dlaczego tak się stało. Ale on twierdzi że w takim razie może we wszystkim go oszukuje a teraz tylko mnie przyłapał. I że nie wierzy że to jedyny raz. A to prawda że jeden jedyny...

to już niedyskutuj na ten temat. nie będziesz mu w stanie udowodnić że to był ten jeden raz. poczekaj zobacz jak sytuacja się rozwinie może wkońcu zacznie ci ufać. a tak wogóle to jak to się stało, że cię przyłapał? sprawdzał cię? to by znaczyło że nieufał ci od początku.

pewnie rośnie ci dupa, facet wysłał cie na fitnes, zebys zaraz wagą nie zaczeła przypominać wieloryba, a ty go kiwasz - ma rację 🖐️

Gość rosy
Nigdy nie zawiodłam jego zaufania więc nie wiem czemu mnie sprawdzał.

Gość rosy
A Ty Mięcho się mylisz bo ja chudzinka jestem 36 rozmiar

Myślę, że z niego c1pka jakich mało. I że nie powinnaś kłamać jeżeli chodzi o takie błahostki. No chyba, że surowo Ci zabrania widywać się z koleżankami.

Gość rosy
Dziękuję wszystkim za wypowiedzi.