Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wruszkazembuszka

TAROT!!!!

Polecane posty

postawie tarota bo mam wlasnie wolny czas warunek jest jeden, wymiana wrażeń prosze podac pytanie, dane, lekko naszkicować sprawę tzn skonkretyzować i co najwazniejsze NAPISAĆ POZNIEJ CZY TO TRAFNA WRÓŻBA najlepiej prosze o pytania ktore wkrotce bedzie mozna zweryfikować na poczatek 2 osoby

Gość hfyufdrt67eeeeeeeeeee
martyna 31.12.1992 czy uda mi sie w tym roku wyprowadzic z domu???

MARTYNO nie uda niestety widać checi zmiany miejsca ale boisz sie o utrzymanie w przeszkodach stoi sprawa ktora cie zupelnie zaskoczy, zmieni sie to co myslisz w tym momencie na dany temat musisz tez uwazac na milosc, jesli wyprowadzka dotyczy checi zamieszkania z facetem to moze on nie podolać temu, ktoś jego może przyblokować.

Gość madzia:D
Magda, 28.12.89 czy bedzie jakis zwiazek na dluzsza mete?

Gość kaka maka kaka
Ania 27.03,1984 czy znajde prace?

Gość no more stress
Agnieszka 14.03.1978 mam problemy ze zdrowiem, a konkretnie z jelitem grubym. Czy uda mi się w tym roku rozwiązać ten problem? Mam mieć operację w tym kierunku.

need u now karolino jesli cos sie dzieje to prawdopodobnie dotyczy okolic brzucha, byc moze zwiazane jest to ze sprawami kobiecymi albo z przewodem pokarmowym ale tym odcinkiem od zoladka w dol mam tu nieciekawa karte wiec jesli cie cos boli idz do lekarza jesli jeszcze nie bylas mozliwe sa tez chwilowe problemy z gardlem poza tym ok Simsalabim wg tarota nie a pytasz bo zastanawiasz się czy sama nie powinnaś sie odezwać?

Gość zkrainyczarow222
Alicja 21.06.1993 jak ze sprawami uczuciowymi i zdrowiem? Poprawi się ?

Gość Pani Madagaskar
Witam Marzena 06.01.1973 kiedy uda mi się znaleźć pracę?

Gość no more stress
tak

Gość kureka
jeśli można to zadam pytanie Agnieszka 14.08.77 Czy skończy się w tym roku moja samotność? I czy coś do mnie czuje pewiem mężczyzna starszy.

dlaczego mnie pominelas? jesli nie uda Ci sie odpowiedziec na to pytanie, moze widzisz cos dobrego w kartach, zgory dzieki

Simsalabim jesli sama się nie odezwiesz nie, raczej on się zamyka uzalezniasz od tego jakos swoje dzialanie, jestes przyblokowana? bo karty pokazuja ze masz 2 opcje i czekasz co z nim ?

chce by wrocil, powiedzial ze sie spotkamy ale nie okreslil kiedy nie chce sie narzucac ale chce by wrocil

no more stress w takim razie mozliwe ze nie odbedzie sie bo cala sytuacja jest jakby tym dojazdem zblokowana, musisz dograć sprawe inaczej kwestia przemieszczania pokrzyzuje ci plan masz powiekszony obwód brzucha? karty pokazuja tez zeby zadbać o praktyczna stronę tego

Witaj, monika 16.02.1973, czy skończą się moje kłopoty finansowe i czy odniosę sukces w nowej pracy, pozdrawiam

Gość EWEYY
magdalena,20.01.1991, kiedy sie zakocham z wzajemnoscia?

Gość no more stress
karty pokazuja tez zeby zadbać o praktyczna stronę tego - nie bardzo rozumiem co do przejazdu, to już się bałam, że jakiś wypadek albo coś mam samochód, ale zawsze też jest pociąg :)

Gość no more stress
nie mam powiększonego obwodu brzucha, tylko ciągle mnie boli pod żebrami po lewej stronie i mi się przelewa

Gość no more stress
w sumie ten mój samochód bez przerwy się psuje :O

BARDZO ZALEZY MI ABY OSOBY KTORYM STAWIALAM WERYFIKOWALY MOJE SLOWA need u now slucham pytania o zycie osobiste madzia:D a czy masz na oku kogos poznanego w internecie?

hmm owszem czasem poznaje tam chlopakow, ale nie mam nikogo na oku, jesli mozesz powiedz co dobrego lub zlego widzisz w kartach

Gość no more stress
dzięki wróżko :), trzeba będzie jechać pociągiem :) a czy operacja się powiedzie? strasznie się jej boję :(

no more stress ta praktyczna strona moze dotyczyc oplat, niestety moze potrzeby łapówki, moze czegos wymagającego pracy, albo po prostu sprawy codzienne ci przeszkodzaą

madzia:D w kartach w ogole jestes przedstawiona jako osoba bardzo rodzinna, moze kochliwa, masz za soba chyba jakas milosc, przed toba lada chwila kolejna i bedzie sie wiazala z dojazdami lub kontaktowaniem się z kims przez neta