Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wruszkazembuszka

TAROT!!!!

Polecane posty

43 oswiadczy sie ale czy on ci nie do konca ufa? mam tu karte ze ktores z was sie boi ze nuda i rutyna moze drugie sprowokowac do zdrady karolina-czarna zdasz ale uwazaj na praktycznym egzaminie praca przez znajomosci albo gdzies gdzie juz moglas szukac, ewentualnie na chwile wolontariat pozniej jakies lekkie zahamowanie i kolejna propozycja zwiazana z jakims urzedem Germaine Geer niestety nie odpowiadam bo juz kiedys nasluchalam sie tragicznej opowiesci matka miala 3 dzieci uslyszala ze bedzie miala 2 i jak sie pozniej okazalo jedno zginelo w wypadku poza tym przepraszam, po prostu unikam tego tematu odpowiem na inne na pewno widze kolo ciebie z kart meska energie , wiec moze pierwszym dzieckiem bedzie synek przemek 23,06,1975 a ty planujesz jakies zmiany w pracy, bo w sumie to dziwne karty sie pojawily jakbys cos mial, wszystko szlo ok, jakis nowatorski pomysl i nagle jest jakas zmiana, kesli planujesz wlasna dzialalnosc albo zmiane na swoja reke to sie wstrzymaj jesli trafilo ci sie zwolnienie moge zpbaczyc co dalej dom - obawy i kombinacje, w partnerstwie jakas podowjnosc? zdrada z ktorejs strony albo obawy o zdrade jesli masz znajomych ktorzy proponuja ci jakies interesy uwazaj chyba sa na granicy legalnosci w domu nr 5 pokazala mi sie karta ktora mowi o tym ze jesli masz dziecko moze cierpi na jakies nerwice leki koszmary bezsennosc? z charakterystycznych rzeczy - choroba jakiejs kobiety pobieznie moge tez wnosic ze jest mozliwosc pojawienia sie jakis blizniakow w rodzinie

Gość przemek 23.06.1975
szykuje się zwolnienie, tak myślę... dzisiaj powstrzymane. Zobacz co dalej

Gość ilona 18.03.1978
a co ze mną? pominęłaś mnie.. Co mnie czeka?

Gość Errrka
No więc raz jeszcze: 13.08.1977 Magdalena, od 5 lat z facetem, małżeństwo, 2 dzieci, cały czas jakeiś zgrzyty, ostatnio nie do zniesienia (nie wiem, o co chodzi), ciągłe kłótnie wyzwiska, narzekanie na bark porządku. Jak pytam, by mi powiedział, o co chodzi, to mówi, że chce by było normalnie. Zrobił się strasznie złośliwy, w domu atmosfera nie dowytrzymania. Czy ten związek przetrwa? To nie pierwszy kryzys...

Gość przemek 23.06.1975
a dziecka nie mam, ale chce mieć

Gość sallllllllly
Marzena 25.04.1989 czy bede miala dzieci jesli tak to ile i kiedy bede miala pierwsze dziecko? Mialam zabieg usuniecia torbiela z jajnika i sie boje ze bede miala problemy w przyszlosci z zajsciem w ciaze

Gość przemek 23.06.1975
proszę wróżko, tyle się dzieje... bardzo potrzebuję jakiś wskazówek..

przemek a jeszcze pytanie - czy przyczyną zwolnienia mogl byc urlop? choroba? albo jakies zawieszenie sie w dzialaniu czy brak efektow dzialania? jestes pokazany jakbys mial problemy w domu ?? w ogole jesli twoja praca dotyczy dzialalnosci naukowej albo dziennikarstwa masz ogromne szanse na blyskawiczne znalezienie czegos innego jesli nie w okolicach wielkanocy czyli za 4 miesiace pojawi sie propozycja bedzie to cos bez polotu ale trwale

Gość qwqwq
kiedy bede w zwiazku i czy zalicze sesje? ANNA 23.9.88q

Bardzo proszę o wróżbę!!!! Małgorzata 9.08.90r Czy ułoży sie w moim małżestwie??? Czy wogóle bede szczesliwa z moim mezem czy moze inny czlowiek jest mi pisany????

Gość przemek 23.06.1975
tak to ma związek z domem, bo się buduje, więc często zwalniam. ale też ze względu na żonę przyjeżdzam póżniej. Jestem kierownikiem w firmie.

Gość przemek 23.06.1975
ze względu na kredyt niewskazane jest zwolnienie. Ale czy dojdzie ono do skutku? Teraz odroczone, prezes do skutku szuka na siłę winnego, jestem jednym z kozłów ofiarnych.

Gość sallllllllly
jesli nie bedziesz chciala odpowiedziec na moje pytanie na temat dzieci to chcialabym zapytac o moj zwiazek czy bedziemy szczesliwi czy wezmiemy w przyszlosci slub i w ogole bede miala z nim dzieci Marzena 25.04.1989 i Piotr 16.02.1988

LAURKA 15.08.2003 ROK Marcinek 17.06.2003 -droga wróżka czy komunia laurki i marcinka wypadnie w ten sam dzień czy nie ??????? z góry bardzo dziękuję

Gość przemek 23.06.1975
ale to wróżko zwolnienie już potwierdzone?

Gość aaaaaaha ha ha
manienka zajebiste pytanie:D

Gość zapytam i ja :)
Ania 10.10.1983 czy odezwie się do mnie Robert? Czy ta znajomość ma przyszłość, jeśli tak to jaką? Bardzo proszę o odpowiedź, zależy mi :)

Gość przemek 23.06.1975
sprawdzasz wróżko?

Gość napiszesz jeszcze
Maria.23.10.1982r. Czy wyjdę za mąż za obecnego partnera i czy będziemy szczęśliwi? Mamy już jedno dziecko,mieszkamy za granicą i zastanawiamy się nad powrotem do Polski tylko boimy się że będziemy tej decyzji żałować.Co mówią na ten temat karty?

przemek a mozesz isc na jakies zwolnienie? zeby sie to przewalilo? bo jesli uda ci sie przeczekac to zostaniesz a na razie karty pokazuja dosc spore zamieszanie, totalny chaos

bede jutro aha przemek jak sie da to jakos sie ukryj przeczekaj , jak nie musisz cos ugrać na swoja obrone , jakies namacalne zyski czy cos miec

Gość Przemek 23.06.1975
Niby już troszkę się oddaliło. Szef próbował mi wmówić, że go oszukałem, ale pokazałem mu papiery, które są dowodem na to, że się myli. Choć on się nigdy nie myli, więc pewnie będzie szukał dalej... A tak chaos jest ogromny, wszyscy już po ścianach chodzą - atmosfera nie do wytrzymania.

Gość kardashia
Wróżko proszę Cię w wróżbę. Jestem z moim chłopakiem od 3 lat. Zastanawiam się czy on myśli o mnie poważnie i czy się mi oświadczy? jak tak to kiedy? Dziękuję i POZDRAWIAM Sylwia 23.01.1990 on-Mateusz 21.02.1990

wrozko!!!:):) trafilas! dwie inne tez powiedzialy mi ze pierwszy bedzie chlopczyk. dziekuje ci bardzo i rozumiem. natomiast skoro powiedzials ze odpowiesz na inne pytanie to bardzo bym prosila : kiedy moj chlopak mi sie oswiadczy? i kiedy w koncu znajde prace ktora bede lubic? pozdrawiam !!

Gość Przemek 23.06.1975
Ogólnie prezes wyznaje zasadę, że od kiedy on to wypowie każde niemożliwe staje się możliwe. Wszyscy już są na krawędzi wytrzymania. Proszę pomyśl jeszcze o mnie.. i zobacz co tam jeszcze można "wyczytać". Jestem bardzo wdzięczny.

Gość Przemek 23.06.1975
A czy ja doczekam się potomka? Tam te bliźniaki to obok mnie widziałaś? Bo nie wiem do końca, czy jestem w temacie.

Gość japonka67777
Wróżko proszę o wróżbe! Czy wyniki badań wyjdą dobrze i jak moje sprawwy uczuciowe? W poniedziałek dam znać czy miałaś racje, co do wyników . Proszę, już mnie raz ominełaś. Alicja 21.06.1993