Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wruszkazembuszka

TAROT!!!!

Polecane posty

Gość jestjakjest
Katarzyna 19.11.1994 r Prosze o wróżbę pomijając wiek. Jak potoczy się cała moja znajomość z Bartkiem 18.11.1994r

Gość no more stress
bardzo dziękuję Wróżko :)

Gość no more stress
cierpię na chorobę Hirschprunga - część jelita grubego jest martwa i wymaga usunięcia :(, męczę się od urodzenia i z roku na rok odsuwam operację, bo się boję

Gość madzia:D
No dziekuje ;)

Gość chciałabym wiedzieć
Teresa 27.09.1963r Mam kłopoty ze zdrowiem chciałabym wiedzieć co bedzie dalej z moim stanem zdrowia?

Gość taka normalna dziewczyna
Ania 23.11.1986 czy w najbliższym czasie poznam jakiegos sensownego chłopaka i kiedy w końcu zacznie mi się układać coś w sprawach serowych. Kiedy przestane byc już samotna. Z góry bardzo dziękuje za wróżbę :) pozdrawiam

Gość meduza777
Małgosia 16.01.1989 czy spotkam swoja milosc i kiedy? teraz jestem w zwiazku od dlugiego czasu ale mam wrazenie ze to nie..

Gość Errrka
Magda 13.08.1977-czy uda mi się dogadać w końcu z mężem, czy to już koniec naszego małżeństwa?

chciałabym wiedzieć mam pytanie - czy przyczyna choroby to jakis uraz mechaniczny? need u now tak, tylko troszke to potrwa chyba zanim odpowiem :)

Gość EWEYY
20.01.1991, MAGDALENA, czy spotkam miłosc w tym roku?

taka normalna dziewczyna jeszcze troche czasu musi minąć tarot pokazuje, że kiedys w twoim zyciu wydarzylo sie cos co podcielo ci nogi, teraz jestes w sytuacji zablokowania a jakies problemy pochodzą z kompleksow byc moze dotyczących wygladu, fizycznej strony albo porownywania się w przyszlosci stworzysz cieply piekny zwiazek z facetem ktory nie jest moze porywajacym namietnym kochankiem ale stalym konkretnym facetem musisz nauczyc sie widziec plusy bo pokazana jestes w jakiejsc depresji, melancholii, rozczarowaniu

Gość ytghghkjhkjhkhj55
no more stress moze dalabys innym szanse? :O

Gość ytghghkjhkjhkhj55
need you now* sory

jestjakjest calkiem niezle to zwiazek ktory niektorzy nawywaja karmicznym musieliscie sie spotkac jedno z was doenergetyzowuje drugie czy na razuie jest to jeno platoniczne uczucie? bez fizycznego kontaktu?

Gość zkrainyczarow222
Alicja 21.06.1993 jak ze sprawami uczuciowymi i zdrowiem ? Poprawi się ? ominelas mnie.

Gość malutka2222
malwina,3.08.1988 czy wyjde za mąż za mojego obecnego chłopaka i czy bede z nim szczęśliwa?

Gość alkaliczna dziewczyna
barbara, 11.11.1987 Co On do mnie czuje? Czy przeszlo mu zafascynowanie moja osoba i czy ma kogos? K. 13.07.1987

Gość chciałabym wiedzieć
po urodzeniu ostatniego dziecka wystąpiły komplikacje, od tamtej chwili tak się to ciągnie miałam guzy na jajnikach teraz podobno są przerzuty. Nie jestem w polsce i narazie nie będę a tutejszym lekarzom nie ufam więc proszę o odp jak to dalej bedzie?

Gość bele enele
ania, 6.05.1988, czy wyjde za mąż za obecnego partnera i czy nastapi to w najbliższym czasie?

aleksandra 08.08.1983 czy jeżeli jest to miłość życia mojego i będę walczyć o nią z całych sił.to czy warto poświęcić wszystko?bo jest będzie to droga przez mękę...

Gość Let's do it.
Magda, 20.04.94. Kiedy spotkam miłośc i kto to będzie?

Gość kaka maka kaka
????????????????/ ;)

sporo się zgadza, owszem dużo w życiu przeszłam i nie raz byłam skrzywdzona, ale bardzo chciała bym zmienić swoje życie i stworzyć z kimś coś ważnego, wartościowego. Powie mi pani ile czasu mniej więcej będe musiała jeszcze czekać? ta depresja i melancholia jest związana własnie z tymi niepowodzeniami i z faktem że czasami czuje się bardzo samotna a chcaiła bym miec kogos przy sobie. Jeśli wie pani kiedy to nastąpi i kim będzie mężczyzna z którym się związę, to bardzo prosze jeszcze o te informacje. Bardzo dziękuje za radę

Gość Kalinka32
Ilona 18.03.1978 Jak potoczy się znajomość z Tomaszem? Jak mi się powiedzie z projektem, który mam na myśli?

Gość izulka1
Nie weim czy jeszcze mozna zadawać pytania, ale jesli tak to ja tez chcialabym zadać. Staramy się o dziecko, jak dotad nieudanie i z komplikacjami. Czy uda sie to wkrótce? Iza 11.08.1983

a może karty pokazują gdzie w jaki sposób poznam tego właściwego? proszę o wskazówki bo na prawdę jestem już załamana sytuacją i chciała bym aby jak najszybciej zmieniło się coś w moim życiu ...