Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wruszkazembuszka

TAROT!!!!

Polecane posty

Gość qxcvb
czy znajde lepsza prace i kiedy? Mam już dość mojej pracy, jest nudna i bez perspektyw, a poprawy na rynku pracy nie widać:( Czy uda mi się może wyjechać za granicę na wakacje? a jak moje życie uczuciowe? jeśli to za dużo pytań, to proszę o odp. na pierwsze. Dziękuję angelika 5.6.89

Ja też proszę o wrózbę Jak ułoży się nasz związek? Asia 18.03.1984 Marcin 14.08.1983

Gość Przemek 23.06.1975
Tak czy inaczej tchnęłaś nadzieję. Szef chyba już wystawił ogłoszenie w prasie, że szuka nowego kierownika :(. Aczkolwiek mnie powiedział, że będzie mi się przyglądał i moim wynikom do marca. :O A wyniki nie są zależne tylko ode mnie. :O

Gość dominiczkaaa
lae przeciez moje pytanie jest do zweryfikowania, wiec dlaczegi ciagle jestm pomijana? pytam o najblizszy meisiac, dwa, wiec to JEST do sprawdzenia diminika 29.01.1991 Czy zmienie prace na lepsza? Jak pojdzie mi sesja? Czy poznam w tym czasie jakiegos faceta dla mnie? Bedziemy razem?

Gość lalalalaj tak śpiewam
gdzie jest Wróżka? :)

Gość gdzie jest k.... zbyszek!
.

nie jest to sprawa zamknięta i on sie boi stawiac wszystko na ostrzu noza, chcialby byc dobrym ojcem i nie polec tez jako facet jesli robisz mu wymowki to uwazaj bo to go zniecheca bardzo pokazane jest ze mysli o odejsciu, zakonczeniu czegos klociliscie sie mocno jakos ostatnio? darzy cie uczuciem a ty masz dziecko? ja dzieci nie mam zatem on nadal kocha te bylą kobietę? mielismy ostatnio cieżką kłótnię... czy to o zakonczeniu naszej relacji myśli?

Gość kardashia
Ja również ponawiam moje pytanie... Wróżko proszę Cię w wróżbę. Jestem z moim chłopakiem od 3 lat. Zastanawiam się czy on myśli o mnie poważnie i czy się mi oświadczy? jak tak to kiedy? Dziękuję i POZDRAWIAM Sylwia 23.01.1990 on-Mateusz 21.02.1990

Gość sallllllllly
W naszym zwiazku kiedys nie moglismy sie porozumiec z czasem jest coraz lepiej miedzy nami, z wyjazdem trafilas :) On wyjechal wlasnie za granice a ja do niego dojade za jakies 3 miesiace. Z matka jest sprawa taka ze moja mama nie byla na poczatku zadowolona z naszego zwiazku ale juz sie do niego coraz bardziej przekonuje. Bardzo trafna odpowiedz dziekuje.

Gość sallllllllly
Co do jego odpowiedzialnosci i dziecinnego zachowania to tez sie zgadza odkad wyjechal to stal sie bardziej odpowiedzialny. Trudny wybor co do wyjazdu byl bo on chcial wyjechac a ja nie bylam przekonana czy chce rowniez tam wyjechac ale juz wiem ze chce byc tam z nim.

co do naszej klótni to owszem - niestety robiłam mu wymówki, bo przez dwa lata zwiazku nigdy nie powiedział o nas ze jestesmy razem. Nie wiem czy jest sens dłuzej to ciagnać; moze on tylko czeka na mozliwosć powrotu do tamtej kobiety

Gość Prinzessin73
Kochana wrozko! Jestem kobieta po przejsciach.... Od 10 m-cy jestem w nowym zwiazku,jestem bardzo szczesliwa a mimo to boje sie przyszlosci....czy nasza milosc ma szanse przetrwania? ja 28.7.73 on24.8.70

Czesc wrozko! Jak mozesz to powroz rowniez mi . Pytanie: czy moj partner sie ze mna ozeni ? Postaw karty na zwiazek. Kasia 4.4.82

Gość Katarunaa
I ja poproszę o wróżbę! Jestem załamana brakiem pracy. Pytanie czy znajdę pracę i jeśli tak, to czy w najbliższym czasie? Katarzyna 05.10.1976

Dziękuję serdecznie za odpowiedz:) Mam jeszcze kilka pytań. 1. Czy ten dalszy sąsiad, który mnie zaprosił na to złote wesele czuje może coś więcej do mnie? (kilka lat temu ponoć mu się podobałam) 2. Czy chłopak, z którym kiedyś byłam w związku Michał też do mnie znowu zaczął coś czuć? Mam mały dylemat i jesli znajdziesz czas to odpowiedz mi proszę:)

Katarunaa a szukasz czynnie? do 3 miesiecy widze jakies przeszkody i raczej nic nie znajdziesz pozniej tak szukaj w czyms zwiazanym ze zdrowiem albo realizuj sie w pracy nie wymagajacej wychodzenia z domu w ogole karty sa raczej nie dotyczace pracy a emocji rada - zle szukasz, jesli szukasz Folklore ozenie sie jesli sie uczy, podnosi kwalifikacje albo jakis kurs robi to jest pokazane ze w trakcje albo zaraz po uwaga na dzieci jesli nie planujecie bo mogą się zdarzyc czy zrywaliscie juz kiedys ze sobą a pozniej wrociliscie do siebie? Prinzessin73 ma szanse ktores z was ma dziecko? widze ze odegra dosc wazna role staraj sie niie byc dla niego obciazeniem, on chyba jest dosc dominujaca osoba ale ma na sobie za wiele problemow kardashia chyba cos zlego dzieje sie w waszych relacjach albo zadzieje wkrotce bywasz zaborcza albo jakos go mocno osaczasz?

Droga Wróżko, czy czekają mnie w najbliższym czasie jakieś zmiany w życiu prywatnym i bądź zawodowym? Renata 10.11.1966

Gość killing time on valentine
Joanna, 14.12.95 Czy między mną a moją przyjaciółką dojdzie do czegoś więcej?

Gość kamizaaaa
czy jst jakaś szansa na zmiany na lepsze w pracy? 24.11.1980

Gość qxcvb
oo pojawiła sie Pani, wiec ponawiam swoje pytanie czy znajde lepsza prace i kiedy? Mam już dość mojej pracy, jest nudna i bez perspektyw, a poprawy na rynku pracy nie widać Czy uda mi się może wyjechać za granicę na wakacje? a jak moje życie uczuciowe? jeśli to za dużo pytań, to proszę o odp. na pierwsze. Dziękuję angelika 5.6.89

końcówka obawiam się, że albo pogodzisz się z tym dziwnym trojkatem albo bedzie rozstanie w kartach decyzja zalezy od ciebie, jemu jest jakby dobrze tak jak jest boisz się że cie oszukuje i tak bywa moze to dziwnie zabrzmi ale staraj sie przymknac oko i wychodzic z tego zwiazku, pojawia mi sie w ogole inny facet z ktorym sie zwiazesz moze być młodszy troszke lub bardzo bardzo energetyczny, opiekowac sie dziecmi , byc kims niebywale optymistycznym

Gość pinescaaaa
Dorota 28.07.1984 Kiedy uda mi sie zajść w ciążę i czy urodzę zdrowe dziecko

Gość komunikacjamiejska
jak się potoczy moja sprawa w sądzie - czy wygram i kiedy to się skończy? Natalia 23.09.1985

Ja też proszę o wrózbę Jak ułoży się nasz związek? Asia 18.03.1984 Marcin 14.08.1983

Gość nie pokona nas czas ss ss
Monika 19.12.1989 Czy dostanę pracę w Burger Kingu, a jeżeli tak, to w jakim okresie? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.