Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona suknia

SUKNIA (FOTO)

Polecane posty

Gość zauroczona suknia

To byla pierwsza suknia jaka mierzylam miesiac temu. Wrecz idealnie na mnie pasuje nic nie trzeba zwezac poszerzac zakochclam sie w niej odrazu zakladajac ze jednek wypruje te wielgachne ozodby nie jest nowa cena nawet przystepna kurcze waham sie sama nie wiem czemu skoro mnie zaouroczyla i idealnie pasuje Co wy na to?? http://img844.imageshack.us/i/kopiazdjcie1157.jpg/ http://img121.imageshack.us/i/kopiazdjcie1160.jpg/

Gość okropna !!!
wg mnie nieładna ta suknia, za dużo wszystkiego, wygląda jak postrzępiona i skraca sylwetkę

Gość Nie bierz tej sukni, z tyłu
wygląda jak kaczy kuper. jeśli masz wątpliwości to jej nie bierz.

Gość eeeeeeeenergia--25 lata
A własnie sie podoba tył. Przód mniej.

Gość za dużo wszystkiego?
bez przesady znowu. Suknia nie jest najgorsza a do typowej bezki z przesadną ilością pierdół jeszcze jej dużo brakuje. Tył jest ok.

Gość zauroczona suknia
ehhh w sumie nie pytalamn o to czy wam sie podoba sulnia bo mnie sie podoba i moja opinia o niej jest niezmienna bardziej chodzi mi o to czy dobrze lezy suknia moim zdaniem uklada sie idealnie a to co widzicie jakis kaczy kuper itd to wina ozdob ktore ja odpruje

Gość za chwilę PM
Suknia Ok. Wyglądasz w niej dobrze a jeśli chodzi o "kaczy kuper" to nie zauważyłam :-)

Gość malamimimi
z tylu wyglkada super

Gość trutkaggg
bez gustu, takie cos jak dla wiejskiej panny. przejrzyj katalogi i zobacz co sie teraz nosi i wtedy dopasuj do portfela.

Gość zauroczona suknia
no widze ze nie czytacie ze zrozumieniem :( ale mnie nie obchodzi ze dla was ta suknia jest jak dla wiejskiej panny nie obchodzi mnie co sie teraz nosi

kiecka przepiekna! skoro idealnie pasuje to nie masz sie nad czym zastanawiac. Pamietam jak kupowalam swoja suknie, to byla pierwsza jaka mierzylam, pozniej zjechalam inne sklepy z sukniami, napocilam sie przy przymierzaniu innych, a i tak wrocilam do tej pierwszej, tez idealnie pasowala, nic nie musialam zwezac, poszerzac, gdyby czlowiek wiedzial ze to ta zaoszczedzil by kupe czasu....

Wazne aby Tobie się podobnała i abyś Ty się w niej dobrze czuła. Uwazam, ze suknia sama w sobie zła nie jest, ale Ty w niej średnio wygladasz, szczegolnie z przodu.

Gość Inna PM
Ona zostanie takiej długości? Bo gwarantuje że ktoś na nią nastąpi i będziesz leząc albo urwie kawał falbany. Wg mnie tych falban jest trochę za dużo. Zginiesz w niej.

Gość zauroczona suknia
no tak mamie sie ta suknia nie spodobala

Gość ładna ta suknia
uwazam ze cie "wyciaga" :)

Gość tak serio to wyglądasz
lepiej niż Monikucha na fotce w stopce.... co za tłusta zanieczyszczona cera... bleeee... A Ty w tej sukience całkiem całkiem. Tylko brzuch musi być do niej płaski i juz.

@tak serio to wyglądasz Mam nadzieje, ze sobie poprawiłas chociaż odrobinę swoją nędzną samoocene :D Ja się o opinie nie pytam, trudno, zebym ja nie odpowiedizała, jeżeli ktoś zadaje pytanie :)

@zauroczona suknia Po prostu wydaje mi się, ze ta suknia jest na osobę wyższa, modelka wygląda okropnie, jakby ja jakas szmata owineli. Za to dziewczyna z jednego zdjęcia wygląda bardzo ładnie. Jednak najważniejsze jest to, czy suknia podoba się Tobie i czy czujesz, ze to jest TA suknia :) Kiedys byłam przymierzać sukienki z kolezanka, kupiła te sukienke, która miała na sobie pierwsza, w zadnej innej się juz dobrze nie czuła, a zreszta i tak najlepiej w niej wygladała :)