Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vergoniaaa

ciąża??

Polecane posty

Gość vergoniaaa

Ostatnio gdy pieściłam się z chłopakiem, on dotknął swoim członkiem moją pochwę lecz w porę opanowałam. Za 2 dni, zgodnie z terminem powinnam dostać okres. Dostałam z jedno dniowym opóźnieniem. Okres na początku bardzo mało obfity( 1 dnia, była tylko głównie brązowa krew) później już normalnie. Okres bardzo dziwnie trwał bo , aż 10 dni. Gdzieś od 6 dni tylko bardzo mało , jak na początku brązowa krew. Zastanawiam się czy jest możliwość żebym była w ciąży bo zdaję mi się, że moje brodawki są powiększona, a pasek pod pępkiem bardziej widoczny. Do tego jak coś zjem mój brzuch staję się strasznie twardy, a od ostatnio 2 dni miałam lekko biegunkę. Chciałabym też dodać, że podczas tych pieszczot brałam antybiotyki . A gdy wystąpił okres miałam brać tabletki hormonalne przez 4 miesiące. biorę już je około 2 tyg. Są to dokładnie tabletki antykoncepcyjne .Proszę o pomoc bo umieram ze strachu.

poczytaj o tym na innych postach. Pasek to nie teraz! a reszta to tabletki! Podczas brania tabletek organizm zachowuje się podobnie jaby był w ciąży. Złe samopoczucie podczas tabletek może utrzymywać się do 3 miesięcy - a potem też cykle są inne niż normalnie

Gość vergoniaaa
tabletki hormonalne biorę ponieważ mam torbiele , nie dlatego, że uprawiam seks i się zabepieczam

Gość vergoniaaa
jak czekać jak cała jestem przerażona. proszę nie oceniać mnie, bo jestem pewna, że nikt nie jest idealny i każdy popełnia błędy

Gość vergoniaaa
aha, czyli jest możliwość, że jestem , nawet jeśli miałam okres. Chodziło mi tylko o to . A niby jakich ulotek nie doczytałam?

hej. Moim zdaniem to nie jest ciaza tylko jakies zaburzenia tak jak wspominala "postaram sie byc kulturalna" od pieszczot sie nie zachodzi w ciaze. To że on cie dotknal to nie znaczy ze zalpoldnil bo do tego trzeba czegos wiecej. Idz do ginekologa to bedzie najlepsze rozwiazanie.