Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeczka32

Błasik 0.6 promila

Polecane posty

Gość świeczka32

ciekawe jak to zbadali skoro razem zreszta osob z kokpitu zostal zmielony przez silnik?

Gość świeczka32
tylko tyle masz do powiedzenia durna kwoko??

Gość ..NATALA..
Dlaczego ją wyzywacie???Niby tyle miał .

ta durna dziewucha jest zdziwiona że można coś takiego zbadać , gdzie Ty żyjesz dziecko w średniowieczu ?

Gość antyspiskowa
coś ci się pomyliło, bo silnik w TU154 jest z tyłu samolotu. Więc raczej nie mielił kokpitu. A odnośnie promili, to przecież został zidentyfikowany i wszystkim autopsję robili. W tym badali krew na obecność niedozwolonych środków, czy aby nie otruto ich...

Gość świeczka32
to ty jestes jakas durna. chyba nie wiesz jak wyglada taka katastrofa. ten silnik oderwal sie i przelecial wzdluz samolotu mielac wszystko czemu wbil sie w ziemie? zamknij gebe jak nie wiesz o czym mowa. poza tym.... stezenie alko bada sie we krwi.... i skad oni wzieli krew zmielonego blasika? wykopali ? :P

Gość świeczka32
antyspiskowa.... widac ze nie masz pojecia o samolotach :D ubawilam sie. .gdyby byl z przodu to ciala pewnie lepiej by sie zachowaly. w trumnach byl piach bo po takiej akcji nie ma co zbierac. jedynie szczatki (palec to cud)

Gość świeczka32
kretynko! pisze szybko wiec to czy napisalo sie razem czy oddzielnie nie ma znaczenia. wieksza gafa to wykazanie sie nie wiedza o umieszczeniu i pozniejszym przemieszczaniu sie silnikow odrzutowych przy takim zderzeniu z ziemia :P

Gość fgdgdfgdg
0.6 to jest nic, tyle ma każdy polak nawet jak nie pije

przestań świeczka, wypełzłaś spod kamienia i nie zauważyłaś że jest XXI wiek, ciemna jesteś strasznie, aż dziwne że pisać umiesz

Gość świeczka32
i nie jestem nawiedzona :) nie wierze w teorie spiskowa :P tylko zastanawia mnie ta krew blasika :D ale to tylko naiwne szare istoty nie znajace sie na lotnictwie moga wierzyc ze ciala zalogi (pilotow, technika) i osob bedacych w kokpicie zachowaly sie w jednym lub w dwoch kawalkach :P

Gość wiesz co świeczka
wstyd mi że jesteś kobietą i reprezentujesz naszą płeć. Chyba z jakiejś patologii pochodzisz, bo zachowujesz się jakbyś ze śmietnika przed chwilą wylazła

Gość świeczka32
sama jestes ciemna :P powiedz mi ile jest krwi w zweglonych zmiazdzonych szczatkach? reszte rzeczy mozna wyczytac z milimetra naskorka ale nie stezenie alkoholu

witam....coz za ciekawy watek :D dodam od siebie ,ze rzeczywiscie silnik odrzutowy w Tutce jak wszyscy wiemy znajduje się w tylniej czesci kadluba i popieram ,ze w chwili uderzenia silnik oderwawszy sie scina wszystko co ma na drodze wibijajc sie nastepnie gleboko w ziemie. mieli ludzi owszem. co do stwierdzenia stanu upojenia generala.... nie wypowiadam sie.

Gość tatiana anodina
czemu na świeczkę najeżdzacie?biorąc pod uwagę stan ciał po katastrofie (silnik prawdopodobnie przeleciał przez przedział pasażerski), to faktycznie można się zastanawiać,jak zbadali krew dowódcy SP..inna sprawa,ze pewnie mają na to dowód i ja im wierzę, co nie zmienia faktu,że jest to informacja zbędna, niemająca związku z katastrofą..

Gość Zenon Kapusta
na pewno sobie z palca takiej informacji nie wyssali...

Gość do iuyt
zrób zrzut ekranu ;) chcę zobaczyć jak to wygląda :)