Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ciekawa21

mam do was 2 pytania.

Polecane posty

Gość bardzo ciekawa21

1. jak wyglada depilacja bikini??? czy to tylko okolice kolo majtek czy cala c*pka ze tak powiem.. trzeba sie rozkraczyc???co ja bym chciala zrobic ale nie wiem na czym dokladnie polega 2. kolejna sprawa masaz calego ciala to trzeba sie rozebrac jak to wyglada rozbieram sie klade i dopiero wchodzi masazystka??? dojade jakies matki specjalne czy sama musze nalozyc swoje stringi bo rozumiem ze to masaz pupy rowniez??? strasznie sie ciesze z tego ;p jak glupia dostalam w prezencie masaz a nigdy nei bylam wiec mam radoche

Gość lipa ten zbiornik
1) To zależy jakie bikini sobie zażyczysz. Jeśli po prostu bikini lub okolice bikini, to będą włoski wystające poza liną majtek tak ogólnie. Jeśli brazylijskie - zupełnie na zero. Jeśli francuskie - z paseczkiem. Pani cię pokieruje jak masz nogi rozłożyć. Zazwyczaj jedna noga (ta, której pachwina jest depilowana) jest odchylona i zgięta, napniesz sobie skórę, żeby mniej bolało. Podnosi się też nogę do góry. Potem przekręca na brzuch, żeby dokończyć depilację włosków z tyłu. Jeśli jest to depilacja brazylijska, pani zazwyczaj depiluje także okolice pupy o ile masz tam włoski.

Gość lipa ten zbiornik
PS Nie wszystkie salony mają w ofercie bikini brazylijskie. 2) Nigdy nie byłam na masażu całego ciała, jedynie pleców. Wtedy zdejmuję wszystko co mam na górze i opuszczam trochę spodenki, żeby nie ubrudziły się oliwką/olejkiem do masażu.

czy po depilacji brazylijskiej -kiedy włoski odrastają-te miejsca pieką ? bym sobie zrobiła, ale obawiam się, że jak to bedzie odrastać, to nie wytrzymam