Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkjbkjbv

czy mozliwe jest zaplodnienie z przelkuta szpilka prezerwatywa?????

Polecane posty

Gość mkjbkjbv

jw... ostatnio przyuwazylam ze jedno z opakowan ktore tryzmamy z chpoparkiem w pokoju jest przeklute posrodku... i troche sie boej ze moj facet cos kombinuje ... nie wiem jakos dziwnie sie zacowuje od 2 tygodni... i chce sie kochac po kilka razy dziennie... czy jesli przeklowa przezerwatywy ryzyko zajscia w cize jest duze? przeciez to taka mlenak dziurka, ja jej nawet nie zauwazlam nigdy wczesniej... ale ta znaleziona przedziurawiona prezerwatywa mnie przerazila... jak myslicie?

Gość ryba////ryba
http://allegro.pl/sprzedam-akwarium-z-calym-w yposarzeniem-i1407795822.html to moze być twój złoty strzał-zobacz-taka okazja sie nie trafia......zapytaj o cenę-będziesz w szoku. Jeżeli jesteś pasjonatem to coś dla Ciebie

Boże dziewczyno pisz po Polsku a nie jakieś hieroglify :O:O Powinnaż z nim pogadać albo dostakowo się zabezpieczyć jak nie chcesz dzieci i tyle

Gość reyrurtut
Tak, możesz zająś w ciaże.

Gość mkjbkjbv
teraz to juz za pózno,jesli faktycznie on przekluwa prezerwatywy to musze poczekac do okresu i zobaczyc co bedzie... ale myslicie ze ryzyko jest duze? no fakt faktem ze w dni plodne byl sex wiele razy, ale no chyba prawdopodobienstwo jest nizsze nize w przypadku spuszczneia sie bez prezerwatywy nie?

Gość powiem coś
Masz 12 lat?

Gość mkjbkjbv
nie 22 ale no nigdy sie nad tym nie zastanawialam, a terz jak zobaczylam przelkuta prezerwatywe to tak mnie naszlo... bo w sumie moge miec dziecko i nie bedzie zadnej tragedii ale no ciekawa jestem ...

Gość hipoalergiczna
ryzyko jest takie same, jesli bedzie to malenka kropeczka spermy, albo cala szkalnka ;) wszystko zalezy czy byl dzien poldny, a zreszta nawet jesli sie kochalas w nieplodny dzien to plemnik moze przezyc do 3 dni do plodnego dnia

Gość hipoalergiczna
a tak swoja droga swinia z tego chlopaka, tak sie nie robi

Gość mkjbkjbv
no nie robi sie, jakby powiedzila ze chce dziecko to moze i bym sie nawet zgodzila... bo w sumie to czemu nie... no ale teraz mnie zzera ciekawosc czy moge byc w ciazy czy nie i jakie sa na to szanse czy duze czy bardzo duze czy nikle...

Gość hipoalergiczna
to zrob sobie test ciazowy z krwi, podobno nie jest drogi, kolezanka mi mowila ze ok 20 zl

Gość mkjbkjbv
wiecie co? chyba mam problem... mój facet skanuje moje myśli i na dodatek pozakładał w całym moim mieszkaniu kamery. Zauważyłam, że te dziurki w prezerwatywach to na prawdę nie są dziurki tylko nanonadajniki, które po wejściu do mojej pochwy odczepiają się i wendrują do mojego mózgu, co pozwala mojemu facetowi i jego zaborczej matce skanować moje myśli. Oni chcą zrobić o mnie film na tym szpiegowskim portalu youtube, żeby mnie zdyskredytować przed całym światem. A ja do tego nie dopuszczę, bo jestem obiecującą się tancerką operową. Zawsze wiedziałam, że to spisek!

Gość gość
w hotelach celowo przekłuwają