Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paroleparole

Kontakt z nieznajomym

Polecane posty

Gość paroleparole

Do kafejki, w ktorej jakis czas pracowalam, przychodzil tajemniczy nieznajomy. Od czasu do czasu zamienialismy slowko. Mialam wrazenie, ze mu sie podobam, ale mogla to byc tylko moja fantazja. Pewnego dnia dowiedzialam sie, jak sie nazywa (nie od niego), wyszukalam jegomoscia na Facebooku i napisalam mu krotka wiadomosc z zapytaniem, czy mnie pamieta z tej kafejki. To bylo w sobote wieczorem, a on jak do tej pory nie odpisal. Moze nie jest zainteresowany, moze ma dziewczyne. Nie wiem. Ale czy on moze sobie pomyslec, ze jestem jakas wariatka ktora zabawia sie w detektywa? Czy to, ze dowiedzialam sie jak ma na imie, moze byc dla niego komplementem?

Gość paroleparole
up

Gość paroleparole
prosze o odpowedz glownie panow

Gość paroleparole
prosze o odpowiedz glownie panow

Gość paroleparole
upup

Gość ryba////ryba
http://allegro.pl/sprzedam-akwarium-z-calym-w yposarzeniem-i1407795822.html to moze być twój złoty strzał-zobacz-taka okazja sie nie trafia......zapytaj o cenę-będziesz w szoku. Jeżeli jesteś pasjonatem to coś dla Ciebie

Gość paroleparole
choc jedna odpowiedz :-) ?

Gość jestes popaprana
tak sie po prostu nie robi. Ty go poznalas w miejscu pracy i nie powinnas byla inicjowac kontaktu z klientem przez FB, tylko jesli juz to sprobowac na zywo, podczas kiedy on odwiedza te kafejke. Zastanow sie co ty bys sobie pomyslala, gdyby nagle napisal do ciebie na FB sprzedawca ze sklepu w ktorym robilas zakupy w zeszlym tygodniu, a ktorym w dodatku w ogole nie jestes zainteresowana a na to wszystko masz faceta, meza itd. Ja bym pomyslal ze jestes zdrowo walnieta i niezrownowazona.

Gość paroleparole
Chetnie zapytalabym na zywo, tylko ze juz tam od jakiegos czasu nie pracuje, wiec nie bylo okazji.