Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darken rall.

Nie chcę mieć dzieci bo nie chcę żeby musiały żyć i sie męczyc na tym pierdol

Polecane posty

onym świecie. To by był sadyzm powoływać je tutaj. Kurwa, że też ja muszę tutaj zyć, a tak trudno się zabic.

Gość antonina-18
długie są te spodnie?

Gość henk1
Widzę ,że masz doła ! Kto powiedział,że masz żyć na tym padole ? wystarczy 60 euro ijedziesz do Holandii do pracy i DORO na własną wymarzoną przyszłość a nie żygać i chlać piwo szcząc pod siebie opartym o garaż !!!! Przyszłość masz w swoich rękach !!!!

zresztą pracę to ja mam tylko wkurwia mnie ten system w jakim żyjemy przemoc, zakłamanie, fałsz, wszechobecna obłuda rzygać mi sie chce na stosunki międzyludzkie

poza tym to właśnie kontakt z ludźmi mnie wkurwa, więc to nie jest depresja kiedy siedzę w domu w wekend to jestem szczęśliwy juz sam ich widok potrafi zdołować, zanim nawet otworzą gębę jazda autobusem, ich obecność, zapach np. dzisiaj jechało dosłownie gownem, kilka osob też zasłaniało usta, może to mnie między innymi przybilo wiadomo, że wszystko jest skalkulowane, jak się wylamiesz z systemu to albo oberwiesz albo zgnijesz na ulicy skazany na niewolnictwo systemu wśród obłudnego tłumu kredyt na mieszkanie, wystarczy ze stracisz prace - wylatujesz na bruk i jeszcze masz 2 razy więcej do spłaty niż mieszkanie bylo warte tak zwana milość - nie spełnisz skalukowamych oczekiwań rzekomo kochającej dziewczyny, też odpadasz i nie licz na współczucie nie mówiąc juz o przemocy na ulicach, w pracy, szkole otwartej i zakamuflowanej wszystko począwszy od szkoły jest oceniane - jak nie zasłużysz na ocenę to też nie licz na tzw. miłość rodziców jak sie KURWA wyrwać z tego systemu?

zastanawia mnie o czym myślą ludzie którzy powołują dzieci na świat, co im się wydaje na co liczą, chyba wiedzą co szykują swoim dzieciom

Gość bezsenna dzis
doskonale Cie rozumiem.Jestem juz dawno po polmetku zycia , ale wkurwia mnie to co sie dzieje.Zeby sie wyrwac z tego gowna musieliby sie ludzie zmobilizowac do walki z Dlatego dupa blada.

najchętniej to bym stąd uciekł ale nie że narzekam na sferę fiansową, po prostu samo życie tutaj mnie dołuje

Gość bezsenna dzis
wszedzie jest to samo, moze z ta roznica , ze w Polsce jest dodatkowo Katolandia. A wiec i zaklamanie wieksze. Wszedzie .Swiat chyba zwariowal, na grupe osob pracuje cala reszta , oblozona podatkami, mandatami, kontrolami . Tylko nastepne sluzby dostaja uprawnienia do karania . A dzieci? Moze poped do przedluzenia gatunku, moze niektorym nie potrzebne sa takie rozwazania i nie maja dylematow?

Gość zywa
NWO tez to zacząłem dostrzegać,jebany matrix globalistów

Gość zywa
mam również 30tke i jak o tym wszystkim mysle to odechciewa sie z łóżka wstawać welcome To Real World

Gość andrrrr
a seks jest? bo jak jest seks to nie wiem w czym problem

Gość bezsenna dzis
seks to super sprawa ale chwilowa.A ciagle do czlowieka dociera jak maly czlowiek jest w tym wszystkim.Autor ma racje.Taki kredyt mieszkaniowy to kula do nogi.Na cale zycie, w wiecznym strachu , czy nie wyladuje sie pod mostem. Spoleczenstwo celowo zostalo pozadluzane, by bylo posluszne i bojazliwe.

własnie, ciągla pierdolona kontrola systemu np. zapłaciłem VAT w terminie, i to na tydzień przed, to dostałem wezwanie, bo wpłaciłem na rachunek US w innej dzielnicy, a teraz sie przeniosłem do śródmieścia i ten numer mi podała ksiegowa to US wyslał mi to pierdolone wezwanie, że niby w ogóle nie zapłacilem i doszło w wigilię zadzwoniłem w wigilię że wpłacilem na numer poprzeniego US to powiedzieli że ok, tylko żebym wysłał pismo żeby przeskiegowali wysłelem to pismo litem poleconym i dodatkowo za zwrotnym potw, odbioru i załączyłem te dowody przelewów myślałem ze już po sprawie a dzisiaj wracam do domu i w skrzynce zawiadomienie o wszczęciu postępowania, jutro idę na poczte przeczytać niem wiem kurwa, dzwoniłem w wigilę i powiedzieli że ok, wyslałem im dowody wpłaty a tu kurwa wszczeli postępowanie egzekucyjne będę musiał pewnie zabulić za koszty tego postepownaia mimo że wszystko im zaplacilem i to kurwa na tydzień przed terminem i wyjasniłem cąlą sprawę to tylko przykład ale pokazuje jak działa system wystarczy najmniejsze potknięcie i masz przesrane

Gość andrrrr
wolicie kupe kasy czy seks , nie można mieć wszystkiego

Witam autorze!!! Co robisz w swoim zyciu,ze tak depresyjnie?Czy jest cos co kochasz?Czy masz jakas pasje?ejjjjjjjj !:)

pracę to akurat lubię wkurwia mnie jedynie to że w tym systemie na wszystko trzeba zasługiwać i to poczawszy od szkodly, studia, praca po tazk zwana miłość - i że dopóki jesteś dobrym niewolnikiem to łaskawie przeżyjesz jeżeli będziesz złym niewolnikiem albo sie choćby pomylisz to masz przesrane

Gość bezsenna dzis
darken -jak ja Cie dobrze rozumiem. Prowadzenie dzialalnosci to jest odwaga wieksza niz na wojnie. Byl program podobno w Pl o facecie, ktory otworzyl ferme kurza. Wzial kredyt 400 tys zl. I nadzor weterynaryjny uznal, ze sa zarazone slmonella. I nakazal wybic wszystkie kury. Facet nie poddawal sie.Kilka zrobil badan i okazalo sie , ze wszytko w porzadku. Ale i tak nie przeszly jego badania. Przyjechali , wybili kury na jego koszt. Kompletnie faceta zniszczyli. Tak to dziala.

Gość pikkks
bezsenna bo polska to kraj dla cwniaczków i bezwzględnych ludzi, trzeba mieć kontakty i dobrze się wkręcić

Gość liliawodna111
ludzie mają za dobrze. pieniądze,alkohol i inne używki zawładnęły światem. Gdzie sie nie ruszysz wszedzie małolaty przeklinające, zachlane i nie szanujące siebie i innych. Zero kultury. Ten świat musi sie zacząć od nowa. Wszyscy muszą znowu być biedni i cieżko pracować żeby docenić "życie" które mamy i możemy je dzielić z innymi a także je dawać.. Chciałabym cofnąć sie do lat w których żyli moi rodzice, szczęśliwe małżeństwa z kilkorgiem dzieci.mimo wszystko jest gdzieś we mnie iskierka nadziei na dobre życie........

ja mam pieniądze i przeżyję tylko pytanie PO CO? co mi kurwa z życia tutaj skoro i tak na tak zwana miłość też muszę zasłużyć teraz sobie uświadamiam, że NIGDY nic nie dostalem za darmo tak samo juz u rodziców musialem być grzecznym i mieć dobre ocenki to bylem kochany, ten sam schemat z dziewczyną, studiami, pracą kurwa dlaczego się nie cieszę że system łaskawie dał mi przeżyć

Gość bezsenna dzis
wiem , wiem.Ale wkurza mnie to jak bez znajomosci nie dostaniesz zadnej pracy w mniejszych miejscowosciach. Wkurza mnie to i mam takiego nerwa na to wszystko, ze szok.