Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nightgirl098

dziewczyna nocą

Polecane posty

Gość nightgirl098

Mam pytanie do Was. Spotykam sie z pewnym chłopakiem od 2 miesiecy, kilka razy zdarzyło sie ze rozstalismy sie okolo 4-5 rano, ale nic nie robilismy, po prostu rozmawialismy. Wiem, ze jego rodzice uwazaja ze on jezdzi do mnie na seks, mysla tak z powodu tych poznych powrotów. W sumie nie dziwie sie im, tez bym tak pomyslala gdyby moj 21 letni wracal tak pozno od - jak mowi - kolezanki. Niedawno zaprosil mnie do siebie do domu na kawe. Czy wypada przyjac mi to zaproszenie? Boje sie ze przez te powroty i ta sytuacje spale sie ze wstydu i nie spojrze im w oczy. Przyjac zaproszenie czy nie?

mi sie zdaje ze sobie ubzduralas to co o tobie mysla;p a co jak masz juz cos powaznego z nim to musisz wkoncu tak czy siak poznak jego rodzicow jedz..

Gość zsyp
schowaj się za miotłą i nigdzie nie wychodź

Gość nightgirl098
halo, proszę o radę

no jedz jedz :P i tak musisz sie kiedys z nimi spotkac, pojedziesz to zobacysz czy sie faktycznie na ciebie "krzywo patrza" a czy kiedykolwiek ten chlopak mowil tobie ze ejgo rodzice zaczynalis sie dopytywac o ciebie czy cos?

Gość nightgirl098
No nie wiem czy sobie ubzduralam, kiedys zepsul sie mu samochod kiedy był u mnie i jego ojciec potem stwierdzil ze "jak sie nogi rozkladaja to sie auta psuja". A jego mama ostatnio nie mogla sie nadziwic jak moge go trzymac u siebie w domu do 5 rano.

Gość nightgirl098
Wiec jak widac nie wyssalam sobie z palca tego, tylko mam pewnosc co do tego jak oni to widza. I zastanawiam sie czy przez to nie ejst to od poczatku przegrana sprawa.

Gość nightgirl098
Podobno nic sie nie odezwal, bo jemu tez bylo glupio. Mnie jest niesamowicie wstyd i nie wiem co teraz zrobic.

kurcze wiesz ja tez mialam pewna sytuacje ze matka mojego chlopaka na poczatku naszej znajomosci wyzwala mnie w pewien sposob;p ale pozniej mnie przeprosila nawet ;p bo stwierdzila ze jestem bardzo mila dziewczyna :) wiec wlasnie pojedz tam i wtedy pokaz jaka jestes naprawde to sa dorosli ludzie a jak sie kogos nie zna to sie rozne mowi rzeczy:)

Gość nightgirl098
A przepraszam za wścibstwo, ale możesz powiedzieć za co Cię wyzwała? No te powroty jego są raczej jednoznaczne. Mnie wcale nie dziwi ich opinia na ten temat tylko teraz po prostu nie wiem co zrobic.

Gość nightgirl098
podbijam

Gość to zalezy od tego ile masz lat
bo jesli 14 to rozumiem, ale powyzej 20 to chyba wiadomo, ze dwoje prawie doroslych ludzi nie spotyka sie ze soba, zeby sobie w oczy patrzec? ty myslisz, ze twojego chlopaka przyniosl jego rodzicom bocian?

Gość to zalezy od tego ile masz lat
i

Gość serena bler
masz czyste sumienie, wiec nie obawiaj sie spojrzeć w oczy rodzince, jedź :)

Gość nightgirl098
Mam powyżej 20, jestem starsza od niego, ale to niefajne uczucie mieć świadomość ze mają cię za puszczalską

Gość nightgirl098
ktos mi coś jeszcze poradzi?

jak najbardziej JEDŹ, pokaż się z dobrej strony a podczas rozmowy spróbuj sama zażartowac w ten sposób, podając przykład twoich rodziców, na przykład powiedz "gdyby moi rodzice mnie nie znali to pewnie podejrzewaliby najgorsze" ;-) albo coś w tym stylu nie radziłabym tego tak zostawiac, a twojemu chłopakowi powiedz, żeby w ońcu zareagował na te uwagi i powiedzial, że jesteś porządną dziewczyną i ma w stosunku do ciebie poważne plany (czy ma czy nie ma, chodzi o reakcję) a jak jesteś bardziej odważna, to powiedz im wprost na wejście, że trochę się obawiałas tej wizyty bo te wasze nocne rozmowy mogły cię postawic w złym świetle, co pewnie sama byś na ich miejscu pomyślala nie tłumacz się z niczego, broń boże, rzuc mimochodem, zażartuj, albo zostaw sprawę - chyba, że oni pierwsi coś powiedzą, choc nei sądze, żeby byli na tylke nietaktowni

Gość katykaty
nie idz, dziewczyno pokazalas sie na samym wejsciu z jak najgorszej strony

Gość zazdrosnytak
ale masz problem