Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kobieta

Facebook czy Nasza klasa?

Polecane posty

Gość ciekawska kobieta

Który z tych portali wolicie?

Gość ciekawska kobieta
wiem,że jedno i drugie to dziadostwo:P Jestem tylko ciekawa,który jest bardziej lubiany wśród ludzi;)No chyba,że ktoś bardzo nie lubi obu:PNo ale sądząc po ilości ludzi,jaka jest na tych portalach to ktoś jednak z nich korzysta...

Gość
oczywiście tylko fb :classic_cool:

Gość ciekawska kobieta
też z tej trójki wolę kafeterię,nie mogę się stąd oderwać od 2003 :P No ale proszę piszczie,co wolicie-NK cz FB;)

Gość ciekawska kobieta
no to był jakoś koniec 2003 roku jak tu przypadkowo zresztą weszłam;)I jakos od tej pory nie mogę sie oderwac od tego forum:oMogę tu nie wchodzić kilka tygodni ale i tak zawsze tu wracam:PChoćby raz na 2 mieisące po kilka minu aby zobaczyć coś się tu dzieje....to jakiś nałóg:o

Gość ciekawska kobieta
Pułkowniku,tak Fuckbook też lubimy:P

Gość upupup.
;)

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
żaden, na facebooku konta nigdy nie miałam, a na NK wczoraj skasowałam konto

Gość ja mam konto i na FB i na NK
szczerze móiąc mam je bo mam,podglądam sobie znajomych gdy mi sie nudzi:Plepsze to niż oglądanie seriali w tv:oJednak nagłupsze są te gry na obu portalach:o

Gość teraz wszyscy z nk przenoszą
się na fb:pBez sensu:ociekawe gdzie pójdą jak moda na fb się skonczy? Ja mam konto tu i tu więc niegdzie nie idę:P

Gość Palos Park
Co prawda jestem tu i tu. Na fb od 2006, ale nigdy go nie rozumiałam. Jakies podlewanie kwiatków, karmienie delfinków - same pierdy. Na nk najpierw bylo fajnie teraz mam kilku znajomych, z ktorymi mam kontakt tylko przez nk wiec nie kasuje. Ale szału nie ma ani tu ani tu. Takie portale to zabawa dla bezrobotnych, uzależnionych od kompa, zakompleksionych ludków. Mowie o tych co wklejają po 20 zdjec dziennie, graja we wszystko co sie da, i maja po 300 znajomych w tym 250 to konta fikcyjne typu Moda na sukces, Justin Bieber czy inne gówna.

Gość możliwe że będzie to ta
Palos Park----->zgadadzam się całkowicie z Twoją opinią.

Gość Palos Park
Poza tym nawet nie wiecie ile rzeczy mozna sie dowiedziec o drugiej osobie. Jak bardzo takie portale naruszają naszą prywatność (czasem swiadomie czasem nie). Swiat jest maly i przekonałam sie o tym na wlasnej skorze. Im mniej tam inforamcji tym lepiej.

Gość aha i achhhhh
jak chcesz sie lansować i dawac switaśne fotki, to facebook. Jak chcesz mieć kontakt z w miarę normalnymi ludźmi, których znasz ze szkoły, to nk. oczywiście nk ma te przewagę, że tu też możesz dawać switaśne fotki :D

właśnie, na początku na nk można było znaleść dawnych znajomych, ale potem zaczeło się, jakieś trzynastki-pietnastki i ich sweetaśne fotki. Każda ma po 50 zdjęć i 500 znajomych. Nk się kończy i dobrze. Ale pewnie za jakiś czas to samo będzie na fb

Gość już jest tak na fejsbuku
:o

Gość aha i achhhhh
ja myślę, że własnie teraz nk ma szansę stać sie normalnym portalem, bo słitaśni ludzie przeszli na facebooka :D

Gość fuckingboooook
spróbujcie fuckbook tam sa znajomi lepsi jak na facebook!

Gość gsaer
a czy na nk mozna zalozyc fikcyjne konto?

Gość gsaer
potrzebuje szybka odp

gsaer, wydaje mi się, że tak. Parę moich znajomych je ma, więc wnioskuję, że jak najbardziej. No, chyba, że coś się zmieniło, bo ostatnio bardzo rzadko zaglądam na n-k.

Gość do gsaer
no pewnie,że można! :)ja mam na nk chyba ze dwa fikcyjne i jedno prawdziwe konto;)Na fb też można założyć tkaie fikcyjne konta,wszędzie w sumie można...nikt nie wymaga podania peselu itp.więc można założyć z milion fikcyjnych kont:P