Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abranka

Madonna-lift

Polecane posty

Gość Maronik
Mnie się podoba, że można od razu wrócić do codziennej rutyny. Ciekawe jak ze skutecznością i ile rzeczywistych sesji trzeba odbyć, żeby był widoczny efekt? Też się dołączam do pytania - KTÓRAŚ ROBIŁA?

Gość bramiqa
A ja się zapisałam u dr Kruka na konsultację! Ma mi pokazać zdjęcia pacjentek, które już u niego były i to po każdej sesji. Aż mi się nie che wierzyć, że skora na powiekach nie jest spalona. Rzeczywiście na stronach anglojęzycznych jest więcej informacji. Nic to, pójdę, zobaczę, opowiem :)))

to żadna nowość ja już w sierpniu miałam w Solumedzie przez dr Kruka zrobiony Madonna lift i efekt jest rewelacyjny do tej pory. w zeszłym tygodniu byłam jeszcze na botoksie wokół oczu i teraz nadal uzywam retinol z vitaminą C po zabiegu, zeby utrwalic efekt. nie ma co sie decydowac na kilka zabiegów, tylko zrobic jeden zabieg a porzadnie. nie powiem, jest lekkie uczucie wbijania igieł,ale mi sie nie chciało chodzić tam co dwa tygodnie. zabieg robiłam jeszcze latem i miałam się chcronić przed słońcem filtrami z 50plus.robiłam w czwartek,a w poniedziałek już normalnie pracowałam. teraz mam inne zmartwienie bo jeszcze w maju robiłam łydki,a teraz wprowadzaja VAT 23 % i nie wiem jak zbązyć z powiększniem piersi i liposukcja laserową ud? Klinika faktycznie jest godna polecenia-chociaz wolałam lokalizację na św. Wawrzyńca.

Gość Maronik
A jaki jest efekt po jednym razie? Czy po zabiegu bolą powieki, czy skóra jest spalona?? Opowiedz więcej, Bognazatory

do maronik www.solumed.pl blok specjalistów madonnalift.Pan doktor komuś odpowiadał na pytania. miałam lekkie zaczerwienienie, które minęło po chłodzeniu lodem jeszcze u lekarza. efekt naprawdę super-bez zbędnej reklamy.kazdy to chyba robi kto pracuje na fraxelu CO2

Gość Zalisteklaurowy
Ależ tu was ewidentnie naciagają. Ja robiłam też laserem frakcyjnym, podaję strone i cennik od razu http://dermatoskopia.com.pl/laser-co2/197 i to Warszawka, nie Poznań. Mnie ostrzezono przed powiekami, że zabieg laserem frakcyjnym jest na własna odpowiedzialnosc, poniewaz nakładki metalowe stosowane podczas tego zabiegu mogą nie zabezpieczyc dobrze oczu. Te zabiegi nie mają pozwolenia FDA amerykańskiej instytucji ds bezpieczeństwa pacjenta na zabiegi na oczy. Porównajcie sobie ceny i zapytajcie dokota Kruka o certyfiakt FDA, którego nie ma i robi to na lewo, ładnie nazywając Madonnalift, co przyciąga uwagę, bo przecież Madonna pieknie wygląda w wieku 50 lt, a my tez tak chcemy, tylko, ze z Madonna ten zabieg nie ma nic wspólnego. Pani doktorze Kruku, prosze nie robic naiwniaczek z nas pacjentek.

Gość Zalisteklaurowy
kasa kasa kasa, a my naiwniaczki będziemy wyglądac jak Madonna

a ja wyczytałam, że to wymyślił dr Bruce Katz w USA i ma pełne pozwolenie FDA. wybrałabym sie do tego centrum w Warszawie-ale tam nie wiadomo kto z lekarzy pracuje? ja bym chciała wiedzieć kto mnie operuje-do Solumedu pojadę przy okazji wizyty u siostry wiec zdam dokłądną relacje.

Gość szurnięta joanna
Zalisteklaurowy niedokładnie przeczytałaś,tam jest napisane,że to nie jest laser frakcyjny,że kilkukrotne użycie tego lasera daje taką moc jak jednorazowo laser frakcyjny sama zastanawiałam się nad powiekami,ale z reguły jestem za radykalnymi rozwiązaniami,chodziłam na fotoodmładzanie i efektu nie widzę,a kobieta mi mówi,że mam małe zmarszczki,to dlatego efekt niewidoczny,no to po jaką cholerę mi to robiła? chociaż przeczytałam z zainteresowaniem to raczej jak już zdecyduję się na cięcie,przynajmniej za jednym zamachem i efekt szybciej widoczny