Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

czy 3 lata młodszy chłopak to dużo???

Polecane posty

mam koleznkę tez ma chłopka 3 lata młodszego i każdy gada że ona przy nim wygala staro.... choć ona ma 23 lata... tez znam młodszego i wąłsie się zastanawiam ...jak to jest widziane...( dodam , ze to nie miłość, tylko moje przemyślnie..;P

3 lata to żadna różnica. Zresztą co komu do tego z kim się spotykasz.

ale np jeśli ja mam 24 a on 21? ja po prostu inaczej bym go traktowała... ehh chyba z góry....i czuje, ze nie umiałabym tego przemóc

Gość such is life
ALe znam osobe która jest z facetem o 15 lat młodszym. To juz nieporozumienie, ninczenie i pedolilia połaczona z patologia moim zdaniem. To pomyłka.

no właśnie... niby fajny jest...ale mam wrażenie, że nie ma w nim tego co amja strasi tzn, takiego obycie z życiem , hmmm że np ja bym musiała w związku nosić spodnie, rozumiecie mnie?

Gość aale
To zależy od wielu czynników: potem różnica się zaciera, chyba, że jest znaczna - to powtórnie wychodzi. Byłam z 8 lat młodszym - w przedziale 20parę - 30. Różnica nie rzucała się w oczy.

ludzie miwą ze oni np wizualnie nie pasują,.... my chyba tez nie, ja jestem wysoka , on jest moejog wzrostu i nei ejste jakimś mieśniaiem, wyglada przy mnie ajko przy dziewczynie dośc licho... wiem wiem jak sie kocha to to nie ma znaczenia, ale ja nie kocham.... analizuję sytuację;P

Gość mój facet jest ode mnie
młodszy o 4 lata. nie można generalizować , że jak młodszy to szczeniak.. do każdego powinno się podchodzić indywidualnie. :)

a ile macie lat? nie wydaje Ci się że wszystko wiesz lepiej? i ze mu matkujesz. pokazujesz życie?

ja się kiedyś śmiałam z mojej dobrej kumpeli, że ma faceta młodszego o 3 lata, a potem ja sama zakochałam się w jeszcze młodszym..:)

ja mam 24, a on 20. nie matkuje mu, bo on sam wiele w życiu przeszedł. uzupełniamy się. on jest dobry w jednej dziedzinie a ja w drugiej. facet młodszy, mając starszą partnerkę chce dorównać jej. także, on tak jakby stara się być bardziej dojrzalszy. zresztą przeważnie tak jest, że jak przebywasz w starszym towarzystwie to jest się bardziej dojrzalszym niż jak przebywa się z rówieśnikami albo młodszymi.

normalnie, tak samo jak z starszym.

Gość such is life
" on tak jakby stara się być bardziej dojrzalszy." Na wszystko przychodzi czas. Po to jest czas na dziecinstwo , dojrzewanie i zabawe, by emocje w swoim czasie same sie rozwineły a nie z przymusu czy presji. Przykład "dorosły facet który nie miał dziecinstwa na starosc bawi sie zabwkami" " Dorosła baba która nie miała wieku nastoletniego ubiera sie na starosc jak nastolatka" "chłopak który za szybko stara sie dorosna na starosc bedzie rwał młode ok 20" :P Kazdy chce nadrobic to czego nie miał w opowiednim dla siebie czasie.

moim zdaniem, powinny wypowiadać się osoby, które są w takim związku, bo inaczej tego się nie rozumie ;) tylko pierdoli się suche teorie.

Gość klkgfdwqn
3 lata młodszy chłopak to jest norma. nie ma się nad czym zastanawiać i robic problemów

Gość klkgfdwqn
chyba, że byłby 13 lat młodszy:-) ale 3 lata to żadna różnica. Twój rówieśnik

Kiedyś byłam z facetem starszym o 4 lata. Kompletnie niedojrzały dzieciuch. Mój obecny jest młodszy o 2,5 roku. Dojrzały i odpowiedzialny facet. Jak komuś nie powiemy, że ja jestem starsza to wszyscy myślą, że on jest. 3 lata różnicy to w wieku dziecięcym widać a nie 20 lat i więcej

to co? mówicie ze warto próbować? w sumie ejsemy umówieni na jakiś piwko, co nie oznacza od arzu ze związek, poznam go bardziej.... może się okaże ż nie będzie chemii...

wtedy nie będzie dylematu... a jeśli będzie mi ta jego " młodość|" przeszkadzać to przecież można się już dalej nie spotykać...

Gość skazanaNaBluesa
ja mam męża młodszego o 4 lata, ja po 30-tce, on przed. Warto, bardzo warto. Mamy dziecko i jestem uskrzydlona związkiem z nim. Wcześnej miałam starszego o 5 lat i zdecydowanie to nie było to. Pzdr.

Gość mam młodszego chłopaka
6 lat i wszystko gra, wcześniej miałam starszych i totalna porażka.

Gość mam młodszego chłopaka
Do 3 lat różnicy to jesteście rówieśnikami i taka różnica jest zupełnie bez znaczenia.

Gość GGGGGGGGGGGGGGGGGGRRRRRR
up

Gość mam 3 lata mlodszego
oki

Gość ja mam 34 lata a moj maz 27
i jestesmy pol roku po slubie, dla mnie roznica nawet 10 nie ma znaczenia jak ludzie dobrze sie ze soba czuja

Gość nie duzo/
h

Gość a mój chłopak
jest ode mnie o 6 lat młodszy i nikomu to nie przeszkadza, mój kolega ma żone o 6 lat młodszą o siebie i od 7 lat żyją w szczęśliwym związku małżeńskim mają dwoje dzieci i dogadują się lepiej niż te "normalne" pary a więc 3 lata to wcale nie jest tak dużo

Gość happy91
Ja jestem starsza od swojego chłopaka 3 lata. Nie czuję się wcale staro, moi znajomi jak im przedstawiałam partnera stwierdzili ze z 25 lat by mu dali a on ma 20 a ja 23. W śród jego znajomych czuje sie "swojo" po za tym mega mlodo wygladam i jak mam byc szczera na pewnym weselu wzieli mnie za 16 latke dodajac ze tylko "biust zdradza moj wiek" takie zabawne teksty:D Nie ma na prawde duzej różnicy. Poznałam Go jak ja byłam na 1 roku studiów końcówka on w 2 liceum i dzielilo nas 200km a juz idzie 3 roczek jak jestesmy razem i planujemy ze soba zamieszkac:)) Na poczatku bałąm sie, żę bedzie ze mna dla szpanu bo koledzy mu zazdroscili ale on na swoj wiek jest doroslejszy ode mnie i mocno pokazuje swoja wyższośćw zwiazku ja czuje sie kochana i bezpieczna :)