Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikakika

Ciąża? Daj boże nie!

Polecane posty

Witajcie ;-) Sprawa jest tego typu, że odchodzę od zmysłów. Z powodu nie-stosunku, teraz właściwie nie wiem w tym stresie czy podczas pieszczot partner włozył we mnie penisa, wydaje mi się, że nie ale na pewno była na nim sperma, dotykac mnie tam dotykał pewna jestem ale chyba nie włożył a nawet jeśli to ociupinke ale wątpie, problem polega na tym, że troche boli mnie brzuch w życiu by mi do głowy nie przyszło że mogę być w ciązy tylko natknęłam się na jakiś artykuł , że dziewczyna zaszła w ciąże poprzez pieszczoty i wariuję. miałam wtedy dzień bezpłodny. Prosze o jakieś rozsądne komentarze bo nie obchodzi mnie czy jestem nieodpowiedzialna czy nie bo sama mam na ten temat wyrobione zdanie.

Gość ciazy brak44444
nie sądze abys była w ciąży najlepiej zrob sobie test miałas dzien niepłodny oj nie przesadzajmy z trymi pieszczotami ja kochajac sie w dni płodne i maz doszedł we mnie i do dnia dziejszego w ciazy nie ejstem nie panikuj!!!!!!!

Dziękujeeeee Ci bardzo za otuchę:) Po nicku sądzę, że jesteś młoda mamą jaki wiek?

ciazy brak44444 Dziękuję bardzo, postaram się ale chyba ze stresu już sobie wszystko wkręcam.

W maju skończe 19;-) Mam dość seksu na razie bo się wystraszyłam. Urodziłaś już?

Tak dzidzia ma juz 6 miesiecy :P Urodzilam w wieku 18 lat :P Ale mała byla planowana :) Heheh kiedys tez mialam takie obawy jak ty i potem zero seksu przez miesiac :D

Gość doooooo
Młoda Mamaa w wieku 18 lat ciąza byla planowana jaaa tere fere buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahabuahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaah ALE SIE USMIALAM JAK NIGDY BUAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHHAHAH

Gość ciekawska karolina
skąd się biorą takie idiotki jak autorka wątku? nie uprawiała seksu a boi się o ciążę? no to czasami nie chodź na basen, bo wiesz, kiedyś jedna taka zaszła w ciążę bo w chlorowanej wodzie sperma pływała i jej wpłynęła... radzę też nie kąpać się w wannie po tatusiu i przed każdym skorzystaniem z toalety dezynfekować dokładnie deskę od WC

Nie życzę sobie żebyś mnie obrażała bo nie tego od Ciebie oczekuję. Jakim trzeba być idiotą żeby kogos obrażac nie znając go? Po prostu teraz w stresie już nie wiem co robiłam a czego nie, daruj sobie te kpiny.

Gość ciekawska karolina
haha, dobre sobie :) jak można nie czuć penisa w sobie? albo straciłaś czucie albo penis był malutki. i to nie jest obrażanie ale DOBRE RADY żebyś mamusią nie została :)

Gość polandpoland
dni bezpłodne:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Gość to sie usmialam
dziecko w wieku 18 lat planowane !!! ledwo co gimnazjum skonczylas a juz ciaze sobie zaplanowalas - chyba po to zeby nie pojsc do liceum bardzo ambitne plany nie ma co

Gość to sie usmialam
i jak mozna nie poczuc w sobie penisa - dziewica na pewno by poczula

gimmnazjum koncy sie w wieku 1 lat wiec szkole skonczylam i nastepna zrobilam wiec madrre niech sie nie udzielaja . Poza tym to jeste moja indywidualna sprawa i gdybym chciala slyszec opinie na ten temat to zalozyla bym sobie swoj topik . a wam zycze dzieci w wieku 50 lat i nie bedziecie mialy sil dziecka przebrac ;]

Gość ciekawska karolina
mam 28 lat, dziecko 2 lata i nie dosc ze mam pelno sil, to jeszcze swoje mieszkanie, swoja prace, swoje auto i swoje pieniadze, mam rowniez meza ktory swoje mieszkanie wynajmuje, ma rowniez swoje auto i swoja prace i pieniadze, nie musze oczekiwac aby dal mi na tusz do rzes, bielizne, sukinke, ponczochy czy pampersy, nie musze rowniez zebrac od panstwa o te 100 czy 200 zl na dzieciaka by kupic mu body cze buty i jestem bardzo szczesliwa, MLODA MAMUSIU, i nie zaluje ze moje dziecko nie ma teraz 10 lat

nie o to mi chodzilo :) Po prostu dla mnie to normalna rzecz urodzic w mlodym wieku , 28 lat tez mlody wiek. Po prostu dlaczego ktos ma jechac po mlodych osobach ze maja dzieci i siedza na utrzymaniu meza i wg skoro nic nie wie o zyciu.

Gość no nie wyrobie
jaka szkole ty skonczylas?Nie nauczyli cie,ze skrot "wg" oznacza "wedlug" a nie "w ogole"!!

otóż zaskocze Cie .Skonczylam szkole mam i nawet prace wiec nie siedze w domu z utrzmania meza jak wy to piszecie. BO ZARABIAM NA SIEBIE . A Ty jestes ciekawa bo na wsi mieszkasz?

Gość no nie wyrobie
Nie pytam czy zarabiasz,bo mnie Twoje finanse nie interesuja.Chcialas miec dziecko wczesnie to masz i to tez mnie nie interesuje..Dobija mnie tylko to jak piszesz...Kojarzy mi sie to z ograniczonymi malolatami..Do wsi tez nic nie mam,choc tam nie mieszkam,ale znam wiele osob pochodzych ze wsi i nie uwazam,zeby miejsce zamieszkania mialo jakies znaczenie..Na innym topiku piszesz,ze jestes z okolic Krakowa,wiec z metropolii to Ty tez nie pochodzisz..

Wiec o co sie czepiasz , że lubie sobie napisac WG ? ;] Okeej więc też zwróce Ci uwagę ;] jaka szkole Ty skonczylas skoro robisz podstawowe bledy ortograficzne ?? :D Ze wsi tez nie jestem i tutaj geografia sie klania ;] Przejrzyj mapę i zobacz że kolo krk tez jest wiele miast :) nie bede Cie przeciez uczyc xD