Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna_zzzz

pytanie do dziewczyn - co robic?

Polecane posty

Gość Zuzanna_zzzz

czy zaryzykowałybyscie związek z rozwodniekiem? Ja mam 25 lat, on 30. Czy wg was jesli raz się rozwiódł moze zrobic tez to drugi raz? Czy powinnam zaryzykowac? Nie wiem co robic...

Gość 24latakaaa
jesli nie ma dzieci a widzisz ze mu zalezy i tobie tez bo bym sprobowala....

Gość defcyhgjkl;pl,/
ona juz jest na etapie swojego z nim rozwodu :D

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
masz 25 lat dopiero.Na jaki uj potrzebny Ci juz rozwodnik.Zawsze wina za rozwod jest posrodku .Na jaki pieron brac ze skrzywionym juz zyciorysem.Mozesz znalezc wolnego. Glupota w twoim miejscu wziac rozwodnika do rozpracowywania i zwiazku.

Gość Zuzanna_zzzz
Nie ma dzieci. Rozwód był rok temu z orzekaniem o winie - żona go zdradziła. spotykam sie z nim i zastanawuam sie czy powinnam bardziej się zaangazowac w tę znajomośc.Z jego strony jest coś więcej, z mojej - na razie ocena sytuacji i dystans. Mam watpliwosci, dlatego zapytalam co o tym myslicie.

Gość -Jancio Wodnik-
i po co ci ktos taki z przezyciami w papierach? Wina lezy po srodku przy tych zdradach i rozwodach. Nie ma wolnego faceta w twojej przestzreni codziennosci?

nie byłabym od razu taka pewna, ze On na powaznie juz mysli o Was, pamietaj został wczesniej zdradzony, wiec jego duma ucierpiala. Zreszta Ty znasz Jego wersję, a eks już nie, może Ci wmawiać co kolwiek, ale może również mówić prawdę. Na pewno przezył swoje rozstanie i rozwód, więc pewnie zamierza sobie ułozyć zycie na nowe, co wcale mnie nie dziwi. Wkońcu jest młody, nie ma dzieci, a to, że mu się nie udało, nie skreśla Go z tego, żeby być szczęsliwym. Powinnaś poobserwować Go, jesli rzeczywiście mu na Tobie zależy, a nie pragnie tylko zapomnieć o byłej, to myślę, że to nie powinno być problemem ze jest rozwodnikiem. A doradzałaś się swojje rodziny, może z kimś gadałaś na ten temat. A i od kiedy sie spotykace?

Ja też jestem po rozwodzie, nie mam dzieci, więc normalne, że chcę sobie ułozyc zycie na nowo, załozyć rodzinę, mieć kochającego męża i maluchy. Na pewno nie chciałbym drugi raz sie rozwodzic, ale na pewno teraz nie od razu wezmę slub. Muszę dobrze poznac przyszłego partnera i co najważniejsze pomieszkać z NIm wczesniej.