Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta powinna

Kobieta i facet powinni mieć w swoim życiu min. 30 partnerów/ek

Polecane posty

Gość kobieta powinna

Inaczej nie zasmakują zycia z innymi...tylko jedna / jeden ten sam :O

Gość kobieta powinna
Wam zostaje kafeteria

Gość totalna bzdura
poczytaj troche psychologii i seksuologii a nie pieprz głupot na kafe

30 zdesperowanych dziewczyn bez żadnych wymagań i tak nie mam szans spotkać. A 30 dziwek, jakby tak zsumować, to strasznie dużo kasy wychodzi.

Gość kobieta powinna
jestem facetem a nie kobieta ;) to raz a dwa ,ze niedlugo zblize sie do tej liczby, jestem w polowie :classic_cool: i nie wytrzymalbym z jedną kobieta - predzej czy pozniej bym ją zdradzil a tak przynajmniej nie oszukuje :)

kobieta powinna jestem facetem a nie kobieta to raz a dwa ,ze niedlugo zblize sie do tej liczby, jestem w polowie i nie wytrzymalbym z jedną kobieta - predzej czy pozniej bym ją zdradzil a tak przynajmniej nie oszukuje no to masz sie czym szczycic :O

Gość kobieta powinna
lepsze chętne dziewczyny niz cichodajki :O

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[URL=http://www.geloo.pl/start/23640435/auction/britney_spears_believe_50_ml_edp_d_23153564.html]twoja treść w linku chciałam Wam polecić super stronkę na której można za kilka zł a czasem nawet za kilka groszy kupic markowy perfum, super sprzęt czy bizuterię, ja własnie kupiłam perfum któy wkleiłam z linku :) Polecam Wa ta zajebista strone :)

Jak ktoś chce tak się bawić to ok. Tylko żeby druga strona też wiedziała, że to zaliczanie a nie coś więcej. Ja nie bardzo bym chciała kilkudziesięciu facetów zaliczyć żeby sobie ststystyki podwyższyć

Ale czasem dobrze miećdużo danych statystycznych. Mogłabyś potem w excelu tablekę zrobić, wpisać w kolumny wiek i wzrost, policzyć średnią...

Gość kobieta powinna
jesli z jej strony widze zaangazowanie i wlasnie ma nadzieje wtedy się ulatniam ;) taki zły nie jestem :classic_cool:

Szkoda, że taki beznadziejny jestem, bo mógłbym poderwać kilka dziewczyn i potem zrobić ich zestawienie. Przynajmniej miałbym jakieś zajęcie.

Nigdy się z obcym nie całowałam. Ale jak minęła faza zakochania z moim byłym to kiedy mnie pocałował czułam obrzydzenie. Zerwałam szybko

Nie, ale chętnie bym spróbował smażonej miruny. Jadłem ją jak byłem mały i pamiętam że była bardzo smaczna.

Nie wiem jaka może być przyjemnosć z wymieniania śliny z inną osobą, no ale są różne zboczenia

Gość bree bree
korjonos nie probowal wiec nie wie co dobre:D

Tak, tak nie wiem co dobre. A co może w tym być dobrego? Jakieś to oślizgłe i obrzydliwe, że o naruszeniu strefy intymnej nie wspomnę.

Gość bree bree
jeśli ktoś ma ładne usta to przestaje być obslizgłe :D

Nie wiem, nie wydaje mi sie to przyjemne, ale oczywiście mogę się mylić. W końcu jestem wyjątkowym dziwakiem, więc trudno przekładać moje przemyslenia na resztę społeczeństwa.

Zanim pierwszy raz pocałował mnie facet, w którym się zakochałam też myślałam, że to obrzydliwe. I z niewłaściwą osobą takie właśnie dla mnie jest